سلام شما میتونید از power option درست کنید برید تو تنظیماتش در قسمت setting و حالت sleep هارد رو رو حالت never بزارید
سلام شما میتونید از power option درست کنید برید تو تنظیماتش در قسمت setting و حالت sleep هارد رو رو حالت never بزارید
ممنون
هارد من داخلیه و ظاهرا اینا به صورت پیش فرض خودشون بعد از 8 ثانیه به حالت parking میرن و ظاهرا باید تحت داس و با برنامه ی WDIDLE3 تغییراتی تو تنظیمات پیش فرض داده بشه درسته ؟
آیا با این روشی که شما گفتید دیگه احتیاجی به این کارها نیست؟
با اینکاریکه گفتم باید جواب بده و مشکلی نیست
سلام دوستان
من دو تا هارد دارم
یکی با کابل IDE و یکی دیگه هم SATA
IDE به تنهایی بالا میاد
ولی وقتی SATA رو میزنم ک بیاد بالا
نمیاد،همش ارورر میده Chek Cable
خواهش میکنم کمکم کنین![]()
متاسفانه مشکل به همون شکل باقیه و صدای تق تق هارد هنوز هر 2-3 دقیقه میاد و تو برنامه ی HD Tune هم هر 2-3 دقیقه 1 واحد به Load cycle count اضافه می شه (وقتی که سیستم بیکار باشه)
یک تکنیک است برای اینکار الان دقیق یادم نیست اگه تو گوگل سرچ کنید فکر کنم بشه راهشو فهمید حالا یا فریم ویر آپدیت باید میشد یا دستوری باید زده میشد یادم نیست
جوابتون داده شد ........
سلام من هارد سیگیت باراکودا 12 یک ترابایت st31000524as رو با گارانتی دریا کامپیوتر خریدم میخواستم بدونم گارانتی معتبری هست یا نه؟میشه بهش از لحاظ کیفیت هارد اطمینان کرد یا نه؟بهترین شرکت گارانتی کننده هارد سیگیت چیه؟
گارانتی خوب آن چنانی تو ایران نداریم ولی بازم از هیچی بهتره
هاردم Delay Sector داره، با HDD regenerator درست نشد. میخوام LLF کنم بلکه درست شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)