یکی آخرین گزارشات رو بده.باز دانشگاه شروع شد...من هی رفت و آمد میکنم از اخبار عقب میمونم.کی مرده؟![]()
یکی آخرین گزارشات رو بده.باز دانشگاه شروع شد...من هی رفت و آمد میکنم از اخبار عقب میمونم.کی مرده؟![]()
به گزارش RMadridFC : باشگاه رئال مادريد در 6 مارچ 1902 تاسيس شد و توانست عنوان بهترين تيم قرن بيستم را به خود اختصاص دهد .
رئال مادريد از همان ابتداي تاسيس با قدرت كار خود را شروع كرد و هم اكنون يكي از مهمترين باشگاههاي جهان به شمار ميرود .
پرافتخارترين باشگاه اروپا و جهان توسط فيفا به عنوان بهترين باشگاه قرن بيستم برگزيده شد و هم اكنون بسياري از اهالي ورزش از اين باشگاه به عنوان بزرگترين و بهترين باشگاه تاريخ ورزش ياد ميكنند .
تيم فوتبال رئال مادريد توسط عده اي از هوادارن فوتبال به طور رسمي در سال 1902 تاسيس شد و خوان پدروس به عنوان اولين رئيس باشگاه انتخاب گرديد و در كنار او افرادي مثل انريكه وارلا , مانوئل منديا , خوزه گوروستيزاگا , انتوني نيرا , ماريو گيرالت , كارلوس مرتنز , الوارو اسپوتورنو , و ارتور ملندز در پستهاي مختلف باشگاه به فعاليت پرداختند .
اعتبار و شخصيت رئال مادريد پس از ان رفته رفته افزايش يافت و توانست به عنوان پرافتخارترين و پرهوادارترين باشگاه تاريخ انتخاب شود .
طبق تحقيقي كه توسط دانشگاه هاروارد در سال 2006 انجام گرفت رئال مادريد با داشتن 228 ميليون هوادار به عنوان طرفدارترين باشگاه جهان انتخاب شد و منچستر يونايتد با 168 ميليون هوادار در رتبه دوم قرار گرفت .
دو تيم فوتبال و بسكتبال رئال مادريد بيشتر افتخار بين المللي و داخلي را در كارنامه خود دارند و پرافتخارترين تيمهاي قاره به حساب مي ايند .
به گزارش RMadridFC: خوانده راموس لیست بازیکنان برای دیدار مقابل اتلتیکو مادرید را اعلام کرد که در آن نام گاگو و فائوبرت نیز به چشم میخورد.
فرناندو گاگو بازیکن 22 ساله و آرژانتینی باشگاه رئال مادرید بدلیل مصدومیت از ناحیه ی مچ پا این هفته نتوانست به طور مطلوب تمرین کند ولی خوانده راموس او را برای بازی مقابل اتلتیکو فراخوانده کرده است.
فائوبرت خرید جدید رئال مادرید نیز که در نیم فصل به جمع پایتخت نشینان اضافه شد برای این بازی دعوت شده است. او بدلیل مصدومیت چند بازی اخیر رئال مادرید را از دست داده بود.
په په مدافع میانی رئال مادرید به دلیل 5 اخطاره بودن نمیتواند تیمش را برابر اتلتیکو مادرید همراهی کند.
نکته ی جالب در این لیست دعوت شدن درنت و خارج ماندن اشنایدر است.
لیست بازیکنان دعوت شده جهت دیدار با اتلتیکو مادرید
دروازه بانان
کاسیاس - دودک
مدافعان
راموس - کاناوارو - هاینزه - متزلدر - مارسلو - سالگادو
هافبک ها
گاگو - دیارا - فن در فارت - گوتی - درنت - روبن - فائوبرت
مهاجمان
رائول - هانتلار - هیگواین
لالیگا ( هفته بیست و ششم )![]()
شنبه 17 اسفند 1387
ساعت : 22.30
ورزشگاه: Santiago Bernabeu
درنته رو بیاره اشنایدر رو نیاره یک اشتباه دیگه
بازی رو نشون میده دیگه ؟
واقعا که هر وقت اسم این فائوبرت رو میبینم تاسف میخورم ! این دیگه کی بود!
بخش باخت تایید میشه!
با چندتا گل، نمیدونم!
فکر کنم راموس هم اخراج بشه: دی
/هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا/
همه چيز تحت تاثير دربي مادريد
خبرگزاري فارس: در اولين شب از هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا رئال مادريد ميزبان اتلتيكو مادريد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در بازي هاي شنبه شب رئال مادريد كه با 4 امتياز اختلاف نسبت به بارسلونا در رده دوم است در خانه از همشهري خود اتلتيكو مادريد پذايرايي مي كند.
اين بازي همزمان با جدال بارسلونا و اتلتيك بيلبائو برگزار مي شود تا نتيجه هيچ كدام از دو بازي تاثيري بر روند ديگري نداشته باشد.
برنامه بازي هاي فردا شب:
بارسلونا - اتلتيك بيللبائو
رئال مادريد - اتلتيكو ماديد
ويارئال - اسپانيول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)