تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 806 از 1219 اولاول ... 306706756796802803804805806807808809810816856906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,051 به 8,060 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

توپخونه،جنب پاساژ لباف،مغازه جاوید...............

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

فربد جان فکر کنم حدود 110 تا 120 بتونی بفروشی...........
    عزیز حالا چرا میخوای بفروشی اینارو...........
    سلا محمد جان خوبی؟
    چرا؟ چرا نداره دیگه چون خوب نیستن یعنی مفت نمی ارزن هیچی بازی ندارن! در ضمن من کنکور دارم دارم جمع میکنم میخوام اگه بشه باهاشون یه سکه بگیرم!! قیمت ها فضایی شده دیدم بعد یه سال هم پولم میمونه هم سود کردم
    الان آک PS Move حدود 110 و آک Navigation حدود 50 تومن هستش........

که با توضیحاتی که فربد جان دادن،Move رو 90 و Navigation رو حدود 30 ازشون برمیدارن...........
    آره اگه 110-120 بفروشم خوبه!
    ولی Move ارو اگه آدم ناکسی باشی میتونی نو قالب کنی چون اصلا پکشم که پلم نداره اینم خطم برنداشته ولی Navigation نمیشه چون پکش تابلوئه!

پروفشنال foxyjanam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز -- تهران

پيش فرض

آره اگه 110-120 بفروشم خوبه!
    ولی Move ارو اگه آدم ناکسی باشی میتونی نو قالب کنی چون اصلا پکشم که پلم نداره اینم خطم برنداشته ولی Navigation نمیشه چون پکش تابلوئه!
    به نظر من نفروش !!! بازي هست براشون ... ، R3 ، ‌NBA 2K12 قراره بياد !‌ كم بازي داره ، يعضيهاشم ضايع هست ولي به نظر من نفروش ، اگه شديد اهل بازي هستي نفروش اگه تفنني بازي ميكني بفروش !
    قيمت هم 100 - 110 ، البته مثل اينكه ميگن گرون شده اين آلات بازي ، حالا هر جا كه مشتري پيدا شد بده بره ! من خودم موو رو ميخام ولي موو خالي كار درستي نيس فروشش !!

5. این کاربر از foxyjanam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من الان heavy rain رو تموم کردم و میخوام از سیو فایلش کپی بگیرم . باید چی کار کنم؟هر چه قدر میزنم کپی کنه میگه:
    copy of this game data is not allowd یا یه همچین چیزی.
    راهی نداره؟
    یه سوال دیگه.من که الان میخوام heave rain رو پاک کنم چطوری اون 2 گیگ که اول نصب کرد رو پاک کنم؟منظورم بعد از کپی بازی اول که رفتم تو بازی گفت بازی 2 گیگ install کنه.اونو چطوری پاک کنم؟
    یه مشکل دیگه هم دارم.killzone رو هم تموم کردم و میخوام بریزم رو هارد اکسترنال ولی توی 73% گیر میکنه کپی نمیکنه.مشکل از فایل هاست؟من بازی رو بدون مشکل تموم کردم اگه مشکل داشت نمیتونستم بازی رو تموم کنم حالا چی کار کنم؟چطوری میتونم هارد ps3 رو جدا کنم و به pc بزنم تا بتونم killzone رو کپی کنم؟
    خیلی ممنون.و خیلی ببخشید که سوالاتم زیاد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقایون من fifa street 3 رو گرفتم باز با ارور 80010017 روبرو شدم
    باید چیکار کنم؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان گل منگلي

اين بازي كيل زون پدر ما رو درآورد ولي خداييش خيلي باحاله !!!
    از يه مرحله اش نميتونم رد شم چطوري ميشه از كد تقلب توي ps3 استفاده كرد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام دوستان چطورید؟
    خوب بلاخره ما یه جا یه مقایسه ای از ماکروسافت و نینتندو و سونی پیدا کردیم.دیگه مجله جهانی T3 یکی از معتبر ترین مجله های تکنولوژی و فناوری رو که قبول دارید؟

در صفحه 29 چاپ اخیر این مجله 5 تا کنسول PS3 و Xbox360 و WII و PSP3000 و DSI مورد ارزیابی قرار گرفتن این عکسها رو هم خودم گرفتم از مجله نگاه کنید به ترتیب میذارم:

مزایا:عالی ترین بازیهای انحصاری منظورش این بود دیگه.بلوی رای.موو و ...
    معایبش فقط یه سری مشکلات جزئی توی آنلاین بازی کردنه که برطرف میشه به زودی خیلی مهم نیست

مزایا:باریک و بی صدا.مگه ما برای زیبایی یه کنسول اونو میخریم؟صدا هم برا من یکی زیاد مهم نیست میخوام بازیمو کنم صدا دینامیت که نمیاد ازش.
    معایبش: خیلی جالبه اکثر دوستان میگفتم کینکت خیلی بهتر از بسته موو هست.جالبه بدونید مسلما کینکت از موو کارایی کمتری دارد

خوب خیلیا هم میگفتن که با اومدن نینتندو سونی باید جمع کنه و بره و این حرفا.جالبه توی مقایسه حتی این کنسول ها به گرد پای پی اس پی هم حتی نمیرسه چه برسه به پلی 3.خوب حالا ثابت میشه به بعضیا که سونی سروره و ماکروسافت باید تلاش کنه تا تازه هم سطح سونی بشه نینتندو هم که به نظر من بیاد بره جلو یه بوق بزنه.
    البته فن های ایکس باکس همچین این مقایسه رو الان تفسیر میکنن که حتی میگن نینتندو از سونی هم بهتره ههههههه.من که با اونا کاری ندارم اما در کل گذاشتم اونایی که علاوه بر فن بودن منطق هم دارن یه نگاه بندازن نظرشون عوض شه

پروفشنال farbod N73 me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام دوستان چطورید؟
    خوب بلاخره ما یه جا یه مقایسه ای از ماکروسافت و نینتندو و سونی پیدا کردیم.دیگه مجله جهانی T3 یکی از معتبر ترین مجله های تکنولوژی و فناوری رو که قبول دارید؟

در صفحه 29 چاپ اخیر این مجله 5 تا کنسول PS3 و Xbox360 و WII و PSP3000 و DSI مورد ارزیابی قرار گرفتن این عکسها رو هم خودم گرفتم از مجله نگاه کنید به ترتیب میذارم:

مزایا:عالی ترین بازیهای انحصاری منظورش این بود دیگه.بلوی رای.موو و ...
    معایبش فقط یه سری مشکلات جزئی توی آنلاین بازی کردنه که برطرف میشه به زودی خیلی مهم نیست

مزایا:باریک و بی صدا.مگه ما برای زیبایی یه کنسول اونو میخریم؟صدا هم برا من یکی زیاد مهم نیست میخوام بازیمو کنم صدا دینامیت که نمیاد ازش.
    معایبش: خیلی جالبه اکثر دوستان میگفتم کینکت خیلی بهتر از بسته موو هست.جالبه بدونید مسلما کینکت از موو کارایی کمتری دارد

خوب خیلیا هم میگفتن که با اومدن نینتندو سونی باید جمع کنه و بره و این حرفا.جالبه توی مقایسه حتی این کنسول ها به گرد پای پی اس پی هم حتی نمیرسه چه برسه به پلی 3.خوب حالا ثابت میشه به بعضیا که سونی سروره و ماکروسافت باید تلاش کنه تا تازه هم سطح سونی بشه نینتندو هم که به نظر من بیاد بره جلو یه بوق بزنه.
    البته فن های ایکس باکس همچین این مقایسه رو الان تفسیر میکنن که حتی میگن نینتندو از سونی هم بهتره ههههههه.من که با اونا کاری ندارم اما در کل گذاشتم اونایی که علاوه بر فن بودن منطق هم دارن یه نگاه بندازن نظرشون عوض شه
    میدونستی مطلبات خیلی جالبه؟؟

جهانی؟؟
    من این مجله رو یه دفعه گرفتم برا اسلیم میدونی توش چی داشت برا توضیحش؟ کلا دوصفحه که 2/3 اون عکس بود رو داشت که توش یه خط درمیون نوشته بود که خوب اسلیم کلا کوچکتر شده دیگه
    داداش هرچی اینا میگن شما باید باور کنی؟؟ به قول معلمه زبانمون Dont Take Anything Fo Granted! من خودم موو دارم و دارم میفروشم! شما اگه تونستی یه بازی خوب براش مثال بزنی خیلی مردی البته به غیر Sports Champion. در ضمن موو کپی بهتر شده ی کنترلر Wii هستش که به قول شما بره بوق بزنه! چون همه ی دنیا کشکن و انقدر میفروشه هیچی! چون شما میگی بره بوق بزنه باید بره بزنه! بعد به این و اون انگ فن بودن میزنی و انتقاد میکنی! میخوای منطقی بحث کنی؟ خوب بحث کن تنها قسمت غیر منطقی همین صحبتای شماست. در ضمن به من نمیتونی انگ فن بودن بزنی چون فقط PS3 دارم و اگه بخوام فن باشم باید فن همین سونی باشم حرفای من منطقیه

------------------------------------------

راستی آقا عجب چیزیه این Black Ops تازه کشفش کردم!! پریروز تمومش کردم دیروز هم تا لول 30 تو مولتی رفتم
    Last edited by farbod N73 me; 25-06-2011 at 12:01. دليل: من

11. این کاربر از farbod N73 me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

جهانی؟؟
    من این مجله رو یه دفعه گرفتم برا اسلیم میدونی توش چی داشت برا توضیحش؟ کلا دوصفحه که 2/3 اون عکس بود رو داشت که توش یه خط درمیون نوشته بود که خوب اسلیم کلا کوچکتر شده دیگه
    داداش هرچی اینا میگن شما باید باور کنی؟؟ به قول معلمه زبانمون Dont Take Anything Fo Granted! من خودم موو دارم و دارم میفروشم! شما اگه تونستی یه بازی خوب براش مثال بزنی خیلی مردی البته به غیر Sports Champion. در ضمن موو کپی بهتر شده ی کنترلر Wii هستش که به قول شما بره بوق بزنه! چون همه ی دنیا کشکن و انقدر میفروشه هیچی! چون شما میگی بره بوق بزنه باید بره بزنه! بعد به این و اون انگ فن بودن میزنی و انتقاد میکنی!

رفتم
    یعنی شما این مجله رو قبول نداری؟دیگه من نمیدونم از کجا برا شماها مطلب بیارم.
    هر جا که میبینید یه مطلبی زیاد به مزاجتون خوش نمیاد منبعش میشه چرت و پرت و مزخرف من دیگه حرفی ندارم عکس گرفتم و گذاشتم دیگه بقیش با خودتون
    بعضیاها به نفعشون نباشه خدا رو هم قلبول ندارن چه برسه مجله فقط حرف خودشون

13. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

جهانی؟؟
    داداش هرچی اینا میگن شما باید باور کنی؟؟ به قول معلمه زبانمون Dont Take Anything Fo Granted! من خودم موو دارم و دارم میفروشم! شما اگه تونستی یه بازی خوب براش مثال بزنی خیلی مردی البته به غیر Sports Champion. در ضمن موو کپی بهتر شده ی کنترلر Wii هستش که به قول شما بره بوق بزنه! چون همه ی دنیا کشکن و انقدر میفروشه هیچی! چون شما میگی بره بوق بزنه باید بره بزنه! بعد به این و اون انگ فن بودن میزنی و انتقاد میکنی! میخوای منطقی بحث کنی؟ خوب بحث کن تنها قسمت غیر منطقی همین صحبتای شماست. در ضمن به من نمیتونی انگ فن بودن بزنی چون فقط PS3 دارم و اگه بخوام فن باشم باید فن همین سونی باشم حرفای من منطقیه

------------------------------------------

راستی آقا عجب چیزیه این Black Ops تازه کشفش کردم!! پریروز تمومش کردم دیروز هم تا لول 30 تو مولتی رفتم
    سلام .من فقط یه چیزی بگم.شما که میگی move بازی خوب نداره پس killzone 3 و heavyrain چی هستن؟

15. این کاربر از hosein ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •