آره.ولی این سایتی که معرفی کردی هم نداره!
یه دوست دیگه ای هم سایت پیناتا رو معرفی کرده بودند.این سایت هم gta رو نداره!!![]()
آره.ولی این سایتی که معرفی کردی هم نداره!
یه دوست دیگه ای هم سایت پیناتا رو معرفی کرده بودند.این سایت هم gta رو نداره!!![]()
برای این دربه در این بازیم.چون اینجایی که من هستم یه مغازه ایکس باکس می فروشه و بازیهاش رو میاره!
چند مدت پیش آورده بود 8 تومن می فروخت!
یه مقدار از 5 تومن بالاتر، به طور دقیق تر 50 تومن!
عجیبه بازی به این معروفی رو نکست جن نداشته باشه
شاید به خاطر ممنوع بودنش باشه
اون مغازه ای هم که گفتید دیگه خیلی داره گرون میده اولی که ایکس باکس 360 اومده بود هم بازی ها به این گرونی نبود!
شما یه زنگ بزن به نکست جن ظهر یا بعد از ظهر به شماره هایی که توی سایت موجوده ببین شاید دارن اسمشو نزدن
من احتمال میدم که داشته باشه
راستی حتما بگو GTA 4 یا همون GTA IV تا بفهمه کدوم بازی رو میگید
ممنون دوست عزیز برای راهنماییت.خواستم ببینم خودت ازش بازی خریدی؟قیمتش چنده؟مطمئن باشم از خرید کردن ازش؟
دوست عزیز.من که فکر می کنم به خاطر ممنوع بودنش نباشه!چون اگه ممنوع بود حتی مثلا بازی سونیک هم توی لیستش نبود!![]()
درسته دوست عزیز خودمم شک دارم ولی از نکست جن بعیده همچین بازی معروفی رو نداشته باشه
شما 100 درصد خیالتون راحت باشه کیفیت بازیهاش بسیار عالیه و کاورش هم خیلی شیکه با قیمت 4000 تومن
موفق باشید![]()
دوست عزیز.از راهنماییت ممنون.اگه تو بخوای به غیر از این سایت یه سایت رو معرفی کنی پیناتا رو معرفی می کنی؟؟
شرمنده.می دونم دیگه حوصله ات رو سر بردم.ولی می خوام مطمئن شم و بعد خرید کنم!
چون تو تهران نیستم و توی یه شهرستان زندگی می کنم.
خواهش می کنم دوست من کاری نکردم
من خودم از نکست جن خیلی خرید کردم و شهرستان هم هستم ولی از پیناتا خرید نکردم
با توجه به اینکه بچه ها تا حالا ازش راضی بودنم من فکر می کنم که جای خوب بی برای خرید باشه.فکر کنم قیمت بازیهاشم 3000 تومن باشه.ولی پیشنهاد من همون نکست جنه
مراکز فروشی مثل وست گیم و پیکسل هم هستند
و در آخر این خودتون هستید که باید تصمیم بگیرید .هر جایی که فکر می کنید بهتره از اونا خرید کنید دوست من
من براتون عکس یکی از بازی های نکست جن رو می ذارم تا ببینید چه طوریه
موفق باشید دوست من
بابا یکی جواب بده.![]()
وقتی سوالتون مربوط به قیمت باشه کسی جواب نمیده گل پسر .
اینجا سوالت رو بپرس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)