تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 805 از 1547 اولاول ... 3057057557958018028038048058068078088098158559051305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,041 به 8,050 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرعت شبانه مبین نت روی 4 مگ قفل هست و شما عملا نمیتونی به اون سقف دانلود برسی برای دانلود از بسته های همراه اول استفاده کنید بهتره البته اختبار با شماست
    مرسی ...خیلی بد شد ما رو بگو گفتیم معدن گنج رو پیدا کردیم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا درسته من اینو نمی تونم درک کنم که چجوری بعضیا می گن این طرحا بدتر شده!!! تعرفه هایی که تا همین هفته پیش برای خریدش حداقل 200 تا 300 تومن باید براش هزینه می شد الان با 80 تومن می شه خرید.همین که مخابرات رو مجبور کردن خطا رو سریع تر تخلیه کنن همین که سقف حجم های ماهیانه به صورت چند برابری شکسته شده قدم رو به جلو نیست پرش رو به جلو هست .
    مشکل اینجاست که ما در همه موارد معترض هستیم.
    من یک زمان کار صحیح و بدیهی انجام میدادم ، دیدم بازم اعتراض میکنند . کلا بی تفاوت شدم و اصلا کاری نکردم.
    اینکه در موارد خوب هم معترض باشیم باعث میشه کلا کسی کاری نکنه و روند رو همان جور که هست ادامه بده و جلو بره و اصلا ریسک نکنه و این خوب نیست.
    من چندین ایمیل دارم از همین شاتل . وقتی برای سرعت معترض شدم جواب داده شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید چون سرویسی که خریدید این مقدار سرعت داره و الان چند برابر دانلود میکنید..
    تو بحث ترافیک اصلا جواب درست نمیدن..میگفتند این مربوط به سیستم هست! نمیدانیم!
    الان واضح و شفاف شده. حداقل هر کسی حق ش رو میدونه

کسانی معترض هسنند که ماهی 500 گیگ دانلود می کردند و عملا از سهم کم مصرف و متوسط مصرف ها می بردند ...
    خوب طبیعی هست هر کسی به اندازه هزینه که میکنه باید دانلود کنه..یکی با 50 هزارتومن هزینه میدید ماهی 30 گیگ مصرف داره و سرعت کم و یکی با 100 هزار تومن و خرید چند بسته، 400 گیگ دانلود میکرد!

3. 5 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2017

پيش فرض

دوست عزیز داخل تاپیک شاتللند هم پاسختون رو دادم...
    این سرویس طبق گفته پشتیبانی فقط برای 500سایت منتخب قابل استفاده هست...
    IP این 500سایت داخل سیستم شاتل ثبت شده وباقی IP ها و سایت های داخلی (اعم از وی پی ان داخلی) نامحدود بحساب نمیاد!...
    سجاد جان الان هاست هایی که سروراشون شاتل و اسیاتک هستن هم جزو ترافیک ایران قرار نمی گیرن؟یعنی شبیه شاتلند هستن برای داناود می گم
    چون تو ایرانسل که من چند باری تست کردم از حجم خارجی کم می کنه حالا نمی دونم رو این شرکت هایadsl چطوره؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط این بسته های شبانه رو تعیین تکلیف نکرده تلگرام با اینستاگرام رسمی شاتل گفتن که بسته های شبانه وجود خواهد داشت روی سرویسهای شبانه ولی در سایت شاتل هیچ صحبتی دربارش نشده و در بخش فروش هم چیزی ازش آورده نشده...
    Last edited by dj77; 03-12-2017 at 17:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکل اینجاست که ما در همه موارد معترض هستیم.
    من یک زمان کار صحیح و بدیهی انجام میدادم ، دیدم بازم اعتراض میکنند . کلا بی تفاوت شدم و اصلا کاری نکردم.
    اینکه در موارد خوب هم معترض باشیم باعث میشه کلا کسی کاری نکنه و روند رو همان جور که هست ادامه بده و جلو بره و اصلا ریسک نکنه و این خوب نیست.
    من چندین ایمیل دارم از همین شاتل . وقتی برای سرعت معترض شدم جواب داده شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کنید چون سرویسی که خریدید این مقدار سرعت داره و الان چند برابر دانلود میکنید..
    تو بحث ترافیک اصلا جواب درست نمیدن..میگفتند این مربوط به سیستم هست! نمیدانیم!
    الان واضح و شفاف شده. حداقل هر کسی حق ش رو میدونه

کسانی معترض هسنند که ماهی 500 گیگ دانلود می کردند و عملا از سهم کم مصرف و متوسط مصرف ها می بردند ...
    خوب طبیعی هست هر کسی به اندازه هزینه که میکنه باید دانلود کنه..یکی با 50 هزارتومن هزینه میدید ماهی 30 گیگ مصرف داره و سرعت کم و یکی با 100 هزار تومن و خرید چند بسته، 400 گیگ دانلود میکرد!
    کسایی که دانلود شبانه بالایی داشتن فقط از خلوتی شبکه توی اون ساعات داشتن استفاده می کردن نه این که از سهم ترافیک روزانه کسی ببرن. یعنی درک مطلبی به این سادگی انقدر سخته که گاها از دوستان همچین تنفری رو نسبت به کم مصرفایی که دانلود شبانه بالایی داشتن می شنویم؟!!!!
    اگه اونا از ترافیک شبانه استفاده نمی کردن پهنای باند تو اون ساعات خالی می موند وعملا خود شرکت سرویس دهنده ضرر می کرد. در عوض آی اس پی ها با دریافت یه هزینه ای هم اونا رو راضی نگه می داشتن و هم ضرر نمی کردن.
    هدف سرویسای جدید ربطی به بحث شبانه نداره و به احتمال زیاد سرویسای شبانه رو دوباره برگردونن چون اگه این کارو نکنن اونایی که به دانلود بالا نیاز دارن میرن سراغ شبانه همراه اول و ... و پهنای باند شبانه شرکت های دیگه بازم خالی می مونه.

در ضمن ظاهرا شاتل بازم ترافیک سرویس هاشو تغییر داده و ترافیک بعضیا رو کم کرده اگه اشتباه نکنم.
    Last edited by AliMirzaie; 03-12-2017 at 18:00.

7. 7 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسایی که دانلود شبانه بالایی داشتن فقط از خلوتی شبکه توی اون ساعات داشتن استفاده می کردن نه این که از سهم ترافیک روزانه کسی ببرن. یعنی درک مطلبی به این سادگی انقدر سخته که گاها از دوستان همچین تنفری رو نسبت به کم مصرفایی که دانلود شبانه بالایی داشتن می شنویم؟!!!!
    اگه اونا از ترافیک شبانه استفاده نمی کردن پهنای باند تو اون ساعات خالی می موند وعملا خود شرکت سرویس دهنده ضرر می کرد. در عوض آی اس پی ها با دریافت یه هزینه ای هم اونا رو راضی نگه می داشتن و هم ضرر نمی کردن.
    هدف سرویسای جدید ربطی به بحث شبانه نداره و به احتمال زیاد سرویسای شبانه رو دوباره برگردونن چون اگه این کارو نکنن اونایی که به دانلود بالا نیاز دارن میرن سراغ شبانه همراه اول و ... و پهنای باند شبانه شرکت های دیگه بازم خالی می مونه.

در ضمن ظاهرا شاتل بازم ترافیک سرویس هاشو تغییر داده و ترافیک بعضیا رو کم کرده اگه اشتباه نکنم.
    بحث توزیع نامناسب بوده ، شرکت بابت‌ پهنای باند بین المللی که در شب استفاده میشده به وزارت خونه پول میده، الان اون ترافیک به همه کاربران در روز اختصاص داده شده. شرکت که به وزارت خونه بر اساس مصرف شبانه پول نمیده، مجموعا ترافیک میخره
    این صحبت شما مال وقتی بود که مرکز پهنای باند داشت اما وقتی همه در روز استفاده می‌کردند نمی تونست سرعت و کیفیت رو تضمین کنه و کاربران به شب هدایت میشدنذ مه خلوت بود

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سجاد جان الان هاست هایی که سروراشون شاتل و اسیاتک هستن هم جزو ترافیک ایران قرار نمی گیرن؟یعنی شبیه شاتلند هستن برای داناود می گم
    چون تو ایرانسل که من چند باری تست کردم از حجم خارجی کم می کنه حالا نمی دونم رو این شرکت هایadsl چطوره؟
    سلام.
    خیر دوست عزیزم.
    هر سایت یک ip مشخص داره ... پس فقط و فقط ip اون ۵۰۰سایت یا به زبان ساده تر همون ip هارو جزو نامحدود قرار دادن.
    پس اگه شما حتی از خود شاتل هم هاست یا vps یا وی پی ان هم بگیرید، ip که برای سرویس شما قرار میگیره کاملا مجزا هست و حجم محاسبه میشه...

Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk

11. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    مشترکایی که هنوز قرارداد یک سالشون تموم نشده فقط برا 500 تا سایت نیم بها حساب میکنه و بقیه رو حجم خارج حساب میکنه تازه شاید یکمم بیشتر

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

بحث توزیع نامناسب بوده ، شرکت بابت‌ پهنای باند بین المللی که در شب استفاده میشده به وزارت خونه پول میده، الان اون ترافیک به همه کاربران در روز اختصاص داده شده. شرکت که به وزارت خونه بر اساس مصرف شبانه پول نمیده، مجموعا ترافیک میخره
    این صحبت شما مال وقتی بود که مرکز پهنای باند داشت اما وقتی همه در روز استفاده می‌کردند نمی تونست سرعت و کیفیت رو تضمین کنه و کاربران به شب هدایت میشدنذ مه خلوت بود
    اشتباه شما اینه که فک میکنی شرکت ترافیک میخره... خیر اینطور نیست

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

کسی 512 گرفته ببینه سرعت دانلود چنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •