کسی که بخواد میشه ...
من حاضرم 250 تا 400 هزینه کنم .باید چیکار کنم اقای درزی
ایا برای روستاها هستش.چون من تا 2 ماهه دیگه باید تو روستا باشم
الان سرعت مثلا یه میگ یا دو میگ بخوان میدن
لطفا پیام خصوصی کنید اقای درزی
در پست های قبلی اطلاع داده شده است
الان سرعت مثلا یه میگ یا دو میگ بخوان میدن
بگو میگ میگ راخت کن خودتو![]()
همانطور که گفته شد این مشکل ها موقتی است وبه زودی به شکل سابق بر میگردد
پیکربندی سرور ها و سیستم ها توسط افراد با تجربه و ماهر شرکت مخابارت و زیر ساخت انجام می شود
و همین متصدیان بی تجربه تا چند وقت پیش با فعالیت های عالی خودشان سرویس هایی با کیفیت و سرعت بالایی را ارائه میداند
حالا هم به یک مشکلی برخورد کردند و هم پهنای باند به علت بالا رفتن تبادل حجم اطلاعاتی و زیاد شدن مشترکین کم اوردند
از این هم نمیشه گذشت که بهترین شرکت های سرویس دهند دیگر هم با مشکلات مختلفی برخورد می کنند
یعنی
سرعت دانلود: 400 بایت بر ثانیه
زمان لازم: 231 ساعت
![]()
میگ میگخدا لعنتشون کنه پاک روانیمون کردن.داشتیم برای ارشد میخوندیم .اعصاب برامون نمونده.واسه چی باید بخونیم وقتی اینترنت افتضاحی که داریم نمیتونیم تو ازمون انلاین که اینهمه براش هزینه کردیم شرکت کنیم یا یه PDF جزوه میخای بگیریم جونمون درمیاد .فایده اش چیه.خدا لعنتتون کنه. تازه فردا پس فردا فکر کنم واسه یه گیگ باید 50 هزار تومن بدیم.دیگه یواش یواش باید با اینترنت خداحافظی کنم.از موقع افتصاح شدن بکوب تو اینترنتم سرعت خوبی که نداریم تا بیاییم وبگردی و نمیدونم دانلود فیلم .فقط واسه خاطر اینکه بیاییم ببینیم چه تعییراتی اعمال شده و سرعت خوب شده یا نشده.(خودمم میتونم با دانلود کردن تست کنم ولی یه تیک روانی ایحاد شده دیگه.یعنی من حتما باید بیام ببینم بچه ها چی میگن)
دیگه از هر چی درس و اینترنت و کفت و زهر ماری حالم بهم خورده.تا یک شنبه صبر میکنم .درست نشد که 90 درصد احتمال داره درست نشه.این مودم پودمو با یک عدد چکش به زندگیش پایان میدم.
لعنت
کیفیت و تایموت ها و موارد دیگر به این علت رضایت بخش نیست که پهنای باند مخابرات به خاطر مصرف زیاد کاربران و زیاد شدن یوزر ها جواب گو نیست و چون پهنای باند کم امد فشار شدیدی به تجهیزات وارد شد
مشکلات هم به همین خاطر هستش بعد از رفع این مشکلات کیفیت سرویس های مخابرات به حالت قبل خودش باز می گردد
اگه شما می خواید بمونید و همچنان طلب گرفتن حق خودتون رو بکنید فکر کنم اگه در اینده از این مشکلات پیش بیاید میزان طلبکاری تون بالاتر بره
شرکت مخابرات با سرویسهای ارزان و سرعت بالایی که ارائه میکند مشترکین باید از مخابرات تشکر کنند و طلب حق نکنند مخابرات دارد با ارزان دادن سرویس ها هیچ دینی به کسی ندارد
سپاس ازپاسخ گویی
متاسفانه این مشکل منحصر به این برهه زمانی که ساعت ها واقعی شده است، نمی گردد.
حتی زمانی سرعت دانلود باIDM نزدیک به 300-400 بود، این مشکل وجود داشته است. مشکل از سرعت پایین یک "تک لینک" از نظر سیستمی است(شاید بهتر باشد که گفته شود "یک تک نخ TCP")
در هرصورت امیدوارم که این مشکل نیز برطرف گردد و کاربران لینوکسی نیز از مزایای سرعت و پایداری بالاتر بهره مند گردند.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)