عملا با مالیات میشه 79
فقط بدرد دانلود بالا میخوره وگرنه که سرویسهای محدود شرکتهای دیگه با سرعت بالاتر و خیلی ارزونتر هست.
عملا با مالیات میشه 79
فقط بدرد دانلود بالا میخوره وگرنه که سرویسهای محدود شرکتهای دیگه با سرعت بالاتر و خیلی ارزونتر هست.
راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 1 مگ مخابرات دارم!
امروز صبح امتحان کرم سرعت دانلود 125 بود اما از ساعت های چهار به بعد دوباره افت پیدا کرد و رسید به 70 !
دیگه نمیدونم این وضعیت تا کی ادامه داره به نظرتون امکانش هست که این اعمال کاهش سرعت برداشته بشه؟؟؟؟
سلام دوستان .
من 256 مخابرات دارم چند وقته 1 مشکلی پیدا کردم ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید.
برنامه هایی که به نت مربوطند از حداقل سرعت استفاده میکنن مثلا 1 ه سرعت تقریبا ولی چند برنامه که با هم کار کنن مجموعشون با هم میرسه به ماکسیمم.
برنامه ای مثل دانلود منیجر هم که خودش فال ها رو پارت بندی میکنه سرعت کاملا ماکسیممه.
![]()
این مشکل فکر میکنم که سراسری باشه و فقط مربوط به مخابرات نیست ! من الان مبین نت دارم اونم چند وقتی هست که اینجوری شده !
گفتن تا ماه دیگه پهنای باند تهرانو ۳۰% افزایش میدن خبرش تو سایت مخابرات هست.
30 درصد زیاد کنن چیزی به ما هم میرسه؟!![]()
فعلا بهتره سرعت دانلود رو به همون اندازه ی قبل برگردونن بقیه رو بیخیال.....
از شانس بد من حالا که من شدیدا به دانلود سریال نیاز دارم اعمال کاهش سرعت شروع شده....
سرعت نمیره بالاتر بلکه کیفیت سرویس میره بالا مشکل افت سرعت حل میشه.
همین الانشم خیلی بهتر از عید و قبل عید شده.
واقعا اوضاع بهتر شده.تمام روز میشه بازی انلاین زد.بتلفیلد 2 انلاین مثل هلو جواب میده تمام ساعات روز.دانلود هم با 512 حداکثر سرعت رو میده البته با 8تا کانکشن.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)