جناب مهندس اون محدودیت 90 کیلو در شبانه برای تمام مشترکین طرح بعثت برداشته شده؟
جناب مهندس اون محدودیت 90 کیلو در شبانه برای تمام مشترکین طرح بعثت برداشته شده؟
لطفا همین مطالب را دقیق به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید تا دقیق بررسی و پیگیری شود
خبر ندارم فردا شب خبر میدهم
امیدوارم توجه کنین
این موضوع نیاز به داشتن یک اکانتینگ خوب میباشد که انشاا... سعی میکنیم تا پایان سال این نوع سرویس ارائه شود
من چند شبه سرعت طرح بعثت 40 هست قبلا 128 بود امیدوارم سرعت به همان 1مگ قرارداد اصلاح شود و کاری کنید خاطره ای که از نام مبارک این طرح برجا میگذارید خوب باشد.باتشکر
QUOTE=malek jaffarian;8000846]دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد[/QUOTE
بزرگوار من چی گفتم شما چی جواب میدی دارم میگم 1به 8 میشه چند.میشه 250
سرعت روزانم از 150 بیشتر نمیره بیشتر سایتها تایم اوت میده و پینگ افتضاحه. خواهشا فقط نگو مشکل از سیستم شماست گوشمون از این حرفا پره گاگولم نیستیم که از این چیزا سر در نیاریم
درست نمیتونید خدمت رسانی کنید استفعا بدید بخدا پیر شدیم اعصاب نذاشتین از بس حرص سرعت خوردیم
شما نمیخواد به فکر افزایش پهنای باند باشید همین 250 ( طبق قرارداد ) رو اعمال کنید بقیش پیش کش
اگه این طرحی که گفتم راه بندازین هم واسه مشتری خوبه هم واسه شما چون قیمت شبکه ملی(داخلی) یک دهم اینترنت هست
بررسی میکنم و خبر میدهم
خب اگه دوستان اجازه بدهند مزخص میشوم
شب همه گی خوش باد
ما که به جوابی نرسیدیم امیدوارم امشب بهترشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)