تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 805 از 973 اولاول ... 305705755795801802803804805806807808809815855905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,041 به 8,050 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بچه ها متاسفانه من از کدتقلب اسلحه استفاده کردم که توی یه مرحله میگه نباید اسلحه داشته باشی چیکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوست عزیز چه ربطی به کرک داره این؟؟؟من میگم تو یه مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنم شما میگی مشکل از کرک هست!!یا اگه ربط داره من نصب میکنم ببینم چی میشه ممنون.
    اون دوستمون درست گفتن....مشکل از کرکه.....شماهم نصب کن....درست میشه.....
    یعنی الان هرکی بخواد از هر جایه دنیا این مرحله رو بره باید پچ 1.3 رو نصب کنه؟؟؟
    نه....بستگی به سیستمت داره......

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من امروز این بازی رو بعد از حدود 9 ماه بالاخره تموم کردم اما یه سوال بزرگ برام پیش اومده. بازی در 60 درصد تموم شد!!!!!!!
    هنوز بعضی از ماموریتها 100 در صد نشده اند ، مثل چند تا ماموریت Jacob . یا Roman یا ...
    من 94 تا میژن رو انجام دادم شده 60 درصد و رفت تیتراژ. الان هم فقط ماموریت Assassin مونده. به هر کی هم زنگ می زنم جواب نمیده.

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

سلام بچه ها متاسفانه من از کدتقلب اسلحه استفاده کردم که توی یه مرحله میگه نباید اسلحه داشته باشی چیکار کنم
    خب یه بار توسط پلیس دستگیر شید.
    دوستان من امروز این بازی رو بعد از حدود 9 ماه بالاخره تموم کردم اما یه سوال بزرگ برام پیش اومده. بازی در 60 درصد تموم شد!!!!!!!
    هنوز بعضی از ماموریتها 100 در صد نشده اند ، مثل چند تا ماموریت Jacob . یا Roman یا ...
    من 94 تا میژن رو انجام دادم شده 60 درصد و رفت تیتراژ. الان هم فقط ماموریت Assassin مونده. به هر کی هم زنگ می زنم جواب نمیده.
    خط داستانی بازی در 60 درصد تموم میشه . بقیش میمونه که شامل ماموریت های اضافی و اختیاری هست.

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

ببخشید کدوم مرحله اس ؟؟؟؟...

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوست عزیز چه ربطی به کرک داره این؟؟؟من میگم تو یه مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنم شما میگی مشکل از کرک هست!!یا اگه ربط داره من نصب میکنم ببینم چی میشه ممنون.

دوست عزیز ... اگه به چند صفحه پیش هم نگاه می کردی ، جوابت بود ... خیلی از دوستان مشکلشون همین بوده ... شما حتی اگه بگردی سیوش هم هست ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Transporter2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان ، راستش من پست اول رو خوندم و مراحل رو اجرا كردم و تا 20 صفحه تاپيك رو خوندم ولي مشكلم بازم حل نشد. ببينيد وقتي ميرم تو Social Club اين پيام براي من مياد.

بعدش رو Ok كليك مي كنم اين پيام مياد.

خواهش مي كنم يكي راهنماي كامل و جامعي بكنه ، من الآن يك ماهه در حسرت بازي كردن اين بازي هستمو هرچند مدارس شروع شده ولي روزي 1 ساعت كه اشكالي نداره بازي كنم. ازتون خواهش مي كنم... .

من كرك Razor 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم چون فايل هاي موجود در آن زياد است و لانچر هم در يك فايل زيپ مي باشد ) درايور كارت گرافيك رو هم نصب كردم. ويندوزم هم XP sp3 هست. سيستمم هم اينه.
    CPU : Qure 2 Quad 6600
    Main Board : P5QC ASUS
    RAM : 4 GB
    VGA : 1 GB / Geforce 9600 GT
    H.D.D : 500 GB / Free Space : 450 GB
    Power : Green 780 W
    خيالم از سيستمم راحته ولي نميدونم بايد چي كار كنم ...

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عزیز من کرک مشکل داره به همین دلیل نمیره مرحله بعد . اگه کرک درست بود قبل از رسیدن به اون پارکینگ یه جای دیگه ای روی نقشه علامت میزد . من هم نگفتم حتما باید پچ 1.3 نصب کنه گفتم من با این پچ و کرک مشکلم حل شد .
    راستی دندوناتم خیلی قشنگه !
    Last edited by Reza Azimy_RW; 25-09-2009 at 11:56.

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

سلام دوستان ، راستش من پست اول رو خوندم و مراحل رو اجرا كردم و تا 20 صفحه تاپيك رو خوندم ولي مشكلم بازم حل نشد. ببينيد وقتي ميرم تو Social Club اين پيام براي من مياد.

خواهش مي كنم يكي راهنماي كامل و جامعي بكنه ، من الآن يك ماهه در حسرت بازي كردن اين بازي هستمو هرچند مدارس شروع شده ولي روزي 1 ساعت كه اشكالي نداره بازي كنم. ازتون خواهش مي كنم... .

من كرك Razor 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم چون فايل هاي موجود در آن زياد است و لانچر هم در يك فايل زيپ مي باشد ) درايور كارت گرافيك رو هم نصب كردم. ويندوزم هم XP sp3 هست. سيستمم هم اينه.
    CPU : Qure 2 Quad 6600
    Main Board : P5QC ASUS
    RAM : 4 GB
    VGA : 1 GB / Geforce 9600 GT
    H.D.D : 500 GB / Free Space : 450 GB
    Power : Green 780 W
    خيالم از سيستمم راحته ولي نميدونم بايد چي كار كنم ...
    سلام
    این هم راهنمایی کامل GTA IV
    1- ابتدا DVD یک را درون دستگاه قرار داده و مراحل نصب را اغاز کنید بعد از اتمام DVD یک به ترتیب DVD های 2 - 3 و 4 از شماخواسته می شود که انها را درون دستگاه قرار دهید.بعد از اتمام DVD 4 از شما خواسته می شود تا دوباره DVD یک را درون دستگاه قرار دهید.(در اینجا ابتدا به اینتر نت کانکت شده سپس DVD یک را درون دستگاه گزاشته و نصب را تا اخر ادامه دهید. در پایان بر روی Finish کلیک کنید
    2- بعد از اتمام نصب از اینترنت خارج شوید واتصال را قطع کنید.
    3-فایل داخل Crack را در محل بازی کپی کنید.اما بازی را اجرا نکنید.
    4- حتما به داخل پوشه Tools در DVD 4 رفته و به ترتیب فایلهای زیر را نصب کنید:
    180.84Winxp_32bit.exe
    gfwlivesetupmin.exe
    dotNetFx35setup.exe
    5-یکی از الزامات این بازی داشتن ویندوز xp سرویس پک 3 میباشد.اگر از سرویس پک 2 استفاده میکنید میتوانید با روش زیر نیاز خود را بر طرف کنید ودیگر نیازی به سرویس پک 3 نیست.
    از منوی Start بر روی RUN کلیک کنید و فرمان REGEDIT راتایپ کنید و بر روی ok کلید کنید. در سمت چپ صفحه باز شده به ادرس زیر بروید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE--->SYSTEM--->CurrentControlSet--->Control--->Windows
    حالا در صفحه سمت راست بر روی گزینه CSDVersion دو بار کلیک کنید تا صفحه کوچک باز شود.عدد مریوطه در Value Data را به 300 تغییر دهید و ok را بزنید.(حالا پنجره ها را بسته و سیستم خود را یک بار ریستارت کنید)
    **اگر xp سرویس پک 3 داشته باشید بهتر هست**
    6-بعد از بالا امدن ویندوز فایل Rockstar Games Social Club را اجرا کنید. در پایین صفحه باز شده بر روی I Accept These Terms کلیک کنید.(اگر I Accept These Terms خاموش است متن را تا اخر بخوانید که I Accept These Terms روشن شود).در صفحه بعدی Log in Now را کلیک کنید.در صفحه بعد بر روی Skip Login کلیک کنید.اکنون با کلیک بر روی گزینه ی Play میتوانید بازی را اجرا کنید.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من كرك Razor 1911 رو هم ريختم ( البته اگر بگيد نحوه كرك كردن چه جوريه ممنون ميشم چون فايل هاي موجود در آن زياد است و لانچر هم در يك فايل زيپ مي باشد ) درايور كارت گرافيك رو هم نصب كردم
    ویندوز شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •