من ریت بالا همیشه باهام مچ میشهآره بابا شما راست می گین. من state ها مو با نوب کشی گرفتم ولی خیلی بهتر ازینه که تخمی تخمی با شانس برم گلد و اونجا چون نوب ندارن بتونم خودم رو بکشم بالا.
یبار یه دایموند 4 مچ کرد گفتیم بازی بردیم
ترول کرد
من ریت بالا همیشه باهام مچ میشهآره بابا شما راست می گین. من state ها مو با نوب کشی گرفتم ولی خیلی بهتر ازینه که تخمی تخمی با شانس برم گلد و اونجا چون نوب ندارن بتونم خودم رو بکشم بالا.
یبار یه دایموند 4 مچ کرد گفتیم بازی بردیم
ترول کرد
راس میگه این دوستمون اصلا ملاک برنز یا چلنجر بودن نیست من به دیاموند 1 بازی با رنگار یاد دادم با این که خودم برنز 3 هستم باور نمیکنید این شما اینم hm741 شاهد ازش بپرسید gl&hf چیکار میکنه با رنگار![]()
هر کی دوست داش لیگشو UP کنم ایدیه بندرو ادد کنه اینوایتم کنه کارش به هیچی نباشه ..
قیمت ها :
Silver V : Sharj Irancel 10 tomani
Gold V : 50 hezar toman variz shomare hesab
Diamond V : 60 hezar variz
با تشکر![]()
آی گل گفتی، هیچ ربطی به برونز و دیاموند نداره نوب نوبه ممکنه شانسی رفته باشه بالا (10 win اول) ولی اون بالا حال می کنه دیگه یه بدبختی هم مثل منو شما این پایین داره جز میزنه. تنها راه بردن زیاد تو ranked اینه که تیم 5 تایی داشته باشین با تیم برین تو بازی مثل این دختر ژاپنیه hafu که کلا تیمی بازی می کنه.
راستی ID من ali parlous تو west اگه west هستی ادد کن منو.
داداش ما فکر می کردیم فقط گرفتن لیسانس پولی میشه![]()
نخوندی مث اینکهای بابا همه که خارج برونز هستن هی میگن یه هیرو ور میداری کری می کنی... آواز دوقل از دور خوش است عزیزم.
خودمم برنز بودم
من چیزی گفتم قاطی کردی؟من اصلا حوصله کل کل ندارم واقعا ندارم ، ولی آدمی که به یه برنز میکه نوب یعنی یه آدم بی سواد چون خیلی ها هستن تو همین برنز که انقدر قشنگ بازی می کنن که خودتو خیس می کنی
یا نکنه از کلمه "نوب" استفاده کردم خودم حواسم نیوده ؟ که داری اینو در جواب من میگی؟
حداقل اینو میدونم که جایی اشاره نکردم که هر کی برنزه نوبه که اینجوری دور ورداشتی
اسمش چیه؟پس احترام خودتو نگه دار و به آیتم هایی که بعضی ها می بندن نگو آیتم خرکی.
آیتم حرفه ای؟
فول AD؟
برنز؟
خب شانس بده تو این از همون هایی بوده که نوب بوده 10 تا win اول رفته دیاموند دیگه
من یه دست 2 نفر premade بهم افتادن گفنم 2 نفری troll می کن، حتی اصلا lane نمی خواستن گفتن از همون لول 1 میریم ترول
گفتم شاید الکی میگن سریع IDجفتشونو سرچ کردم تو lolking.net دیدم کل 10 بازی آخر troll بودن با 6 تا وارد
هیچی دیگه کلی LP هم از دست دادم که leave بدم Champ select رو. 2 دست می بریم با بدبختی 3 به 5 و اینا بعد یه leave champ میدیم دوباره میریم پایین![]()
بازگشت league of legend به عرسه ی ترولخوش اومدی
هیشششش گفتم دیگه من حرفی ندارم با شما وقتی به من میگی state من جلوی برنز ها بوده یعنی چی؟ منظورت اینیکه نوب هستن دیگه، منم یه نوب کشه حرفه ای هستم؟ نه عزیزم 50% اونها خیلی هم خوب بازی می کنن مشکل اینجاست که تیم من همیشه داغونه. منم با نوب کشتن این state رو نگرفتم بارها جلو یک هیرو 5 تا kill داشتم و 0 dead ولی همون هیرو تیم ما رو آخر بازی آش لاش کرد چون بازیکن خوبی بود و من فقط از اون بهتر بودم. پس داداش فکر نکن این state ما نوب کشی بوده.
خلاصه گفتم من با کسی که طرز نگاهش مثل شماست هیچ حرفی ندارم.
نکته جالب اینه که بازم ID رو ندادی![]()
GL & HF نگفتی کدوم سروری؟ اگه west هستی ID بده. من خودم رنگار بازم می خواهم ببینم چیکاره ای![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)