تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 805 از 1049 اولاول ... 305705755795801802803804805806807808809815855905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,041 به 8,050 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ضمنا دوستان برای سینمای ۷۲۷ و سایر مدلها firmware جدید اومده
    دوستان عزیز (علی الخصوص امین جان) آپگرید کنند و نتایج تغییرات رو اعلام بفرمایند
    سلام دوست عزیز لطف میکنین لینکش رو بزارین

3. 2 کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دو تا سوال اول اینکه کیفیت صدا توی 717 بهتره یا 727 چون یادمه جایی دیدم رایان 717 رو ترجیح داده بود.
    دوم این که امکانش هست وقتی مثلا RS33 می گیری dvd player رو به خودشون بفروشی چون به کارم نمیاد من فقط باند ها و آمپلی فایرش رو می خوام. یا اصلا مدلی که فقط باند و امپلی باشه داره؟؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ادرسش تو خیابان شمس ابادی نبش عباس ابادتلفنشا باید از توی فاکتور ببینم الن دم دستم نیست
    دمت گرم اگه می تونی شماره رو ببین برام بفرست چون دارم چهارشنبه می ام می خوام ببینم تا اونوقت اگه تخفیف نداره بگم داداشم بخره زودتر.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من هر دو رو استفاده کردم فرق زیادی با هم ندارند
    اولا که dvd player رو بر نمیدارند و اگر هم بردارند به قیمت ناچیزی میخرند که ارزش نداره

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دوستان سلام

سینمای خانواده تا رنج 1.5 چه مدلی پیشنهاد میدهید؟

چون فاصله تی وی با شنونده زیاده میخوام با سینما خانواده کل اتاق را پوشش بدم.ترجیحا اگر وایرلس باشه که سیم احتیاج نداشته باشد بهتر است.
    البته از پستهای قبلی متوجه شدم از برند پایونیر راضی هستید.لطفا مدل مناسبش را معرفی کنید.و فرقش با مدل بالاتر چیه؟(ارزش هزینه بیشتر را دارد؟)
    نماینده تهران ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ضمنا دوستان برای سینمای ۷۲۷ و سایر مدلها firmware جدید اومده
    دوستان عزیز (علی الخصوص امین جان) آپگرید کنند و نتایج تغییرات رو اعلام بفرمایند
    ممنون بابت اطلاع رسانی الآن زدم دانلود بشه توی چنج لاگش زده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض بلوري هاي 4K

سلام
    بلاخره بلوري هاي 4K به زودي عرضه خواهد شد.

سونی تایید کرده ۱۵ عنوان فیلم بروی بلوری های 4K در ماه ژوئیه و همزمان با عرضه دو مدل از نمایشگرهای ۵۵ و ۶۵ اینچی Ultra HD ارائه خواهد کرد. برای شروع ۱۰ عنوان اسکن شده برای 4K و پنج عنوان برای ماه آینده منتشر خواهد شد.
    تعدادی از عنوان ها 4K تصویر برداری شدن, اسکن برای نمایش 4K شدن و همچنین با رزولوشن کمتر برای 2K و 1080P استاندارد بلوری اسکن شده اند.

سونی اعلام کرده تمام این عنوان ها در بلوری پلیرها و نمایشگرهای 1080P قابل اجرا هستند. پیشنهاد سونی برای تماشای این دیسک ها در نمایشگرهای Ultra HD و گفته شده کیفیت رنگ در این دیسگ ها شمارو شگفت زده خواهد کرد.
    به گفته سونی اگر نسخه بلوری "Ghostbusters" دیده باشید, تفاوت کیفیت این فیلم در نسخه اسکن شده 4K تجربه اي متفاوت خواهد بود.
    خوب این فیلم ها فقط سورس 4K دارند و تصویری که روی این دیسک های ۵۰ گیگابایتی عرضه میشه 1080P استاندارد بلوری های فعلی هستند. "downscaled" نسخه های 4K به استاندارد 1080P در نسخه های دیگری مثل مستند های "Baraka" و "Samsara" هم انجام شده است. هنوز باید برای ديسك هاي بلوری که روزلوشن 4K در خود جاي بدن و همچنين بلوري پليرهای كه امكان نمايش تصاوير وضوح فوق العاده بالا داشته باشند منتظر ماند.
    خوش باشيد

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میخواستم دوستان در مورد مدلهای سونی dac-dz640k و 840 در مقایسه با مدل های htz-222dvd و 424dvd پایونیر نظر بدن و اینکه آیا امکان اتصال سینمای خانگی به ایکس باکس و ر -س -ی -و -ر هست
    Last edited by danijon_2006; 26-04-2013 at 00:15.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آپدیت را ریختم فقط قبلش یادم رفت ورژن قبلی را ببینم چنده آخه با خودش که زدم گفت آپدیت نیومده ولی از روی فلش ریخت! (اگر یکی از دوستان بگه ممنون می شم توی منوی تنظیمات قسمت Options گزینه System Information)
    فعلا تغییری نسبت به قبل ندیدم فقط احساس می کنم سریع تر شده شایدم فقط احساس می کنم! زیرنویس srt فارسی را هم ساپورت نمی کنه ژاپنی می نویسه! اسم فایل فارسی را هم نمایش نمی ده.

13. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •