من خالکوبی رو دانلود کردم ولی الان نمیدونم باید کجای کیت سرور بریزم یکی راهنمایی کنه.
من خالکوبی رو دانلود کردم ولی الان نمیدونم باید کجای کیت سرور بریزم یکی راهنمایی کنه.
فکر کنم باید توی پوشه dtoc.img بریزی
چرا بعد از قهرمانی در مستر لیگ بازیکنان کلاسیک ازاد نمیشن؟
سلام به همه عزیزان من تازه pes 2010 رو نصب کردم چه چیزایی رو دانلود کنم بریزم توش که یه تکونی بخوره و این چیزایی که میگین رو اضاف کنم چون از اول تو تاپیک نبودم نمی دونم چی چیزایی رو دانلود کنم
با تشکر
شما برو توی گالری بعدشم بر توی ترک رکورد و اونجا هم زده که چه کسایی آزاد شدن.یه نکته ی جالب اینه که علی دایی در قهرمانی مسترلیگ آزاد میشه!!!!چرا بعد از قهرمانی در مستر لیگ بازیکنان کلاسیک ازاد نمیشن؟
سلام داش حسين ميخواستم ببينم با چه برنامه اي قدرت بازيكن ها رو كم و زياد ميكني لطفا لينكش هم بذار با تشكر
شما کیت سرور 9.4 به بعد رو اگه دانلود کنی در قسمت config در پوشه ی کیت سرور میتونی در با زدن اخرین تیک این کارو انجام بدی .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیزی نیومد که بشه پولو تو مستر لیگ زیاد کرد.
تو سال اول قهرمان 3 تا كاپ شدم + آقاي گل هر 3 كاپ !ديگه انگيزه اي نيست كه سال 2 رو برم ! بازم pes كسل كننده شد
یه تیم خودت بساز و با اون مستر رو برو.روی درجه ی تاپ پلیر اونوقت میفهمی که کسل کننده نیست.تو سال اول قهرمان 3 تا كاپ شدم + آقاي گل هر 3 كاپ !ديگه انگيزه اي نيست كه سال 2 رو برم ! بازم pes كسل كننده شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)