مخابرات 1 مگ رو میده 38 هزار تومن (نامحدودم هست)
مخابرات 1 مگ رو میده 38 هزار تومن (نامحدودم هست)
مخابرات که مدرک میخواد من فقط یه کارت دانشجو دارم اونم واسه دوستمه.
سلام دوستان
من یه مدتی هست که پارس آنلاین دارم 512
خیــــــــــــــــــــلی مزخرفه:
1-ترافیک اولیه که همش 4.5 گیگ برای 3 ماه که در عرض 15 روز تمام شد
2-قیمت خیـــــــــــــــــلی گرون برای خرید ترافیک جدید
الف_1گیگ 5 هزار تومان
.
.
.ه_5 گیگ 25 هزار تومان
2-نکته به نظر مثبتش نا محدود بودن از ساعت 1تا6 صبح است ولی اونقدر سرعت میاد پایین که حوصله آدم سر میره
3-سرعت دانلود غیر ساعتهای نا محدود تا 240 میره بالا ولی حدودا رو همون 130 تا 145 هست که نمیدونم نسبت به بقیه شرکتها خوب هستش یا نه ولی تو ساعتهای نا محدود داغونه مثلا تا 15 هم پایین میاد وتا 90 هم بالا میره ولی به شدت نوسان داره و بدرد نمیخوره
در کل پارس آنلاین برای افرادی که خیلی پولدارن یا مثلا خیلی پول پیدا کردن خوبه
((آقا این بود شرح حال ما))
حالا میخوام از مخابرات یا جای دیگه بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
آقا شما کجایین
من رشت اندیشه سبز خزر گرفتم فقط با 23000 تومن در ماه محدود 8 گیگ.
روزا سرعت رو 110 هستش و شبا از 1 تا 2 که رایگانه همچنان سرعت 110 هستش وبعد 2 میشه 50 کیلوبایت واواخر شب که نمیدونم کی هست دوباره میشه 110 یا 120 کیلو(رایگان)
دیگه از این بهتر
دوستان این حرف درسته که اگر Adsl بگیریم دیگه با دایال اپ نمیتونیم کانکت شیم یعنی خط تلفن تعغییراتی میکنه که دیگه امکان استفاده از دایال اپ نیست
کــــــرجآقا شما کجایین
خداوکیلی اعصابم خورد شده تازه اون شرایطی که گفتید اگه برای 512 باشه زیاد خوب نیست
ولی قیمتش خوبه
اگر کسی اطلاعات کامل داره در مورد ADSL مخابرات بی زحمت راهنمایی کنه
Last edited by Mageed; 05-05-2011 at 22:24.
نه خیر من بعد از اینکه ADSL گرفتم با دیال آپ وصل شدمدوستان این حرف درسته که اگر Adsl بگیریم دیگه با دایال اپ نمیتونیم کانکت شیم یعنی خط تلفن تعغییراتی میکنه که دیگه امکان استفاده از دایال اپ نیست
(ترافیک تموم شده بود تا دوباره بخرم کار ضروری داشتم)
سلام دوستان
من تو خ ترکمنستان هستم. تازه میخوام پر سرعت بگیرم. بیشتر کارم دانلوده و تا ماهی 30 تومن میخوام هزینه کنم. از چه شرکتی، چرا و چگونه!؟ ترجیحا نامحدود. از دوستان هم محلی تقاضای راهنمایی دارم.
سلام.من خودم سرعت mb1 دارم 3ماهه 6گیگ ولی از محدودیت خسته شدم. ببینم اینجا کسی تاحالا سرویس نامحدود نگرفته؟؟اگه هست لطفا بگید چه سرعتی دانلود میکنه و از چه شرکتی؟ایا رازی هستید؟من دنبال یه شرکت خوب نامحدود میگردم که سرعتش زیاد نوسان نداشته باشه.
درضمن من یه کارت دانشجویی دارم ولی واسه دوستمه ایا قبول میکنن واسه سرعت بالای 128 سرویس بگیرم.تا ماهی 40000 تومان میتونم.
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)