میشه خواهش کنم که جواب من رو هم بدید؟![]()
من دو سال پیش شیمی 2 و شیمی پیش 1 رو خریدم ( اون موقع شیمی 3 و پیش 2 نداشت فکر کنم الانم نداره ) ولی امروز داشتم پیش 1 رو نگاه میکردم کلا برای کسایی لازمه که نمیتونن مفاهیم اولیه و خیلی ساده شیمی ( مثلا در شیمی 1 پیش : سرعت و واکنش و ترمودینامیک و سینتیک و ... ) رو درک کنن .
مثال ها و تست هایی که حل میکنه در شیمی 2 خیلی راحت و آسون هستن و در شیمی پیش 1 هم همون درسنامه های کتاب تست مبتکران رو تدریس میکنه و خودش هم اول هر درس میگه که من دارم اون درسنامه ها رو توضیح میدم و مثال های راحت حل میکنم و اگه مثال های خوب و مطالب پیشرفته میخواین کتاب تست رو بخونین
من کلا توصیه میکنم اگه شیمیتون در حد مگس(دور از جون ) نباشه ؛ نیازی به DVD ها ندارین .
مال دوم 5 تا DVD هست به قیمت 10 تومن
مال پیش 1 هم 4 تا DVD به قیمت 8 تومن .
خیی ممنون از کمکتون
من تابستون امسال شیمی2 رو تموم کردم(تقریبا همه تستاشو زدم) ولی برای دوسال دیگه که بخوام مرور کنم گفتم اینو بگیرم تا سریعتر مرور بشه
مگه همون تستای تو کتابو حل نمیکنه؟
سلام.چندتا سوال داشتم ممنون میشم خوب راهنماییم کنین.
1-تست هندسه تحلیلی چه کتابی بگیرم؟ خودم بین الگو و رمزینه موندم(گاج سفید نمیخوام)
2-اموزش حسابان نشر الگو بهتره یا خیلی سبز؟
3-واسه دیفرانسیل من کتاب کلاس رمزینه دارم.چاپ 89.ولی مثل اینکه امسال داره ویرایش میکنه کتابو.
مگه کتاب درسی خیلی تغییر کرده؟یعنی من اونو بگیرم؟
4-تست واسه دیف چی بگیرم؟ بین ده استاد و رمزینه موندم.سطح درسیم هم متوسطه
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدین تا از این گمراهی اشکار در بیام![]()
تست های خیلی اسون که اکثرا فقط با یه جایگذاری حل میشن رو حل میکنه نه تست های پیچیده و مشکل
شما اگه تست های سال دوم رو کامل زدین ( از روی مبتکران ) نیازی به کتاب و DVD و هیچ وسیله دیگه ای ندارین فقط تست های مفهومی و مشکل و جملات کتاب درسی رو مرور کنین تا یادتون نره
آقا دمت گرم هندسه پایه نشر دریافت رو گرفتم برای من که دور و بر 30 و 40 می زدم عالیه به همه تصویه می کنم بخونیدش
توصیه شدید :
دیفرانسیل رمزینه واقعا کتاب علیه
راستی من چاپ 89 رو گرفتم چاپ 90 ش هنوز نیومده بود زیاد فرق کرده یا همونه ؟
ممنون که خیالمو راحت کردی!
کتابفروشی هنوز نیورده منتظرم تا بیاره موندم هنده پایه یا هندسه 1و2 گاج سفید شایدم دریافت فعلا گرفتم تموم که شد گاج سفید بنظرتون کار خوبیه؟
بعد تستاش تالیفیه یا کنکورا قبله؟؟؟درس و تستش کافیه؟نکته کنکوری داره؟
![]()
برای زیست چه کتاب تستی سطح بالا و خوبه؟ احساس میکنم اکثرا سطح پایینن، مثلا گاج سفید واقعا افتضاح بود و فوق العاده ساده...
مهندسی مایکروویوپیتر ریزی
کتاب مهندسی مایکروویو پیترریزی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)