تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 805 از 940 اولاول ... 305705755795801802803804805806807808809815855905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,041 به 8,050 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

من مشکل کیت سرورم حل شد اما دو تا نکته هست :

الان هر آپشن فایلی که از اینترنت میگیرم یا حتی آپشن فایل قبلی خودمو قبول نمیکنه بازی و میگه فرمتش با بازی مچ نیست و از اول آپشن فابریک کنامی میاد . مشکل از چیه ؟! من حتی آپشنی که دانلود کردم با 1.2 هم سازگار بود اما ....

نکته دوم اینکه وقتی با پچ 1.4 کرک یا همون exe 1.2 رو اجرا میکنیم .... در واقع یه سری پارامتر های بازی هنوز 1.2 هستن . من قبلا تو یه سری سایتای خارجی دیده بودم برنامه نویس ها برای Tweak Gameplay فایل EXE رو دست کاری میکنن در نتیجه مطمئنا یه سری از پارامتر های گیم پلی تو فایل exe گنجونده شده ... و منطقی نیست از اون کرک استفاده بشه ....

داستان این CV0F رو هم نفهمیدم مگه خود آپدیت نباید اونو بریزه ؟!
    دوست عزیز شما که پچ 1.40 رو نصب کردید باید برنامه ها و مثلا اپشن ها هم با اون برابر باشه به همین خاطر ساپورت نمیکنه به طور مثال اگه شما یه ریپلای توی بازی داشته و توی پچ 1.20 گرفته باشین اونو می تونین دوباره توی 1.40 اجرا کنید وساپورت هم می کنه چون تمام زیر مجموعه های پچ های قبلی رو داره .
    اما اگه یه ریپلای توی 1.40 داشته باشین توی 1.20 عمرا باز کنه چون ورزنش پایین تره .
    دوست عزیز الان فقط پچ بازی شما 1.20 هست ولی اون فایلی که بازی رو با هاش اجرا می کنین 1.20 هست پس باید این طوری باشه
    پچ 1.40 برای بهتر کردن بازی هست که الان این پچ کارهایی مثل افزایش دادن قدرت عکس العمل دروازبان رو بالا برده و دیگه مثل قبلا ها این طوری نیست که با هر شوتی توپ گ بشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من یه سوالی دارم . هیچ راهی نداره بازی Cpu رو قویتر کرد ؟! حتی روی Top Player خیلی ساده دریبل میخورن ! کلآ خیلی ضعیفه کامپیوتر ! هر بازی 5 6 تا گل رو شاخشه خیلی هم بدشانسی بیاری حالا یدونه میخوری ! خیلی خسته کننده شده ... راهی نیست ؟
    online Play هم که امکانش نیست ...

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من همه مراحلو درست رفتم اما نمیدونم چرا هر آپشن فایلی میریزم این OF به ورژن شما نمیخوره !
    شما خودتون یه آپشن توپ که با این پچ کار کنه بدین بلکه بخوره .... 3 تا OF روش جواب نداده تا الان ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من یه سوالی دارم . هیچ راهی نداره بازی Cpu رو قویتر کرد ؟! حتی روی Top Player خیلی ساده دریبل میخورن ! کلآ خیلی ضعیفه کامپیوتر ! هر بازی 5 6 تا گل رو شاخشه خیلی هم بدشانسی بیاری حالا یدونه میخوری ! خیلی خسته کننده شده ... راهی نیست ؟
    online Play هم که امکانش نیست ...
    منم دارم همینو میگم دیگه، اینقدر به فکر پچ و GamePlay و اینجور حرفا نباشین، خوب شما پچو بریزین Update کنید باز هم همون 6 تا گل رو می زنید، تازه من خودم 12 تا گل هم زدمه. یه فکری بکنید؟ آخه من خودم توی PlayStation 3 دیمه که توی قسمت تنظیمات UEFA Champions League بعد از Top Player یه گزینه دیگه به اسم Super Star اضافه شده، راستی اسم بازی Winning Eleven 2009 بود، ربطی به این نداره؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم دارم همینو میگم دیگه، اینقدر به فکر پچ و GamePlay و اینجور حرفا نباشین، خوب شما پچو بریزین Update کنید باز هم همون 6 تا گل رو می زنید، تازه من خودم 12 تا گل هم زدمه. یه فکری بکنید؟ آخه من خودم توی PlayStation 3 دیمه که توی قسمت تنظیمات UEFA Champions League بعد از Top Player یه گزینه دیگه به اسم Super Star اضافه شده، راستی اسم بازی Winning Eleven 2009 بود، ربطی به این نداره؟
    WE ورژن فول ژاپي و اختصاصي هست كه زبان و نوشتارش ژاپني هست از اونجايي كه من خوندن و نوشتن الفباي ژاپني رو مسلط هستم خيلي دنبالش بودم ولي گيرش نياوردم. ولي سعي مي كنم براي 2010 WE رو تهيه كنم. البته در اوايل دهه اخير وينيگ الون معمولا نام بازي هاي روي كنسول هاي سوني بود. از PES 5 به اين طرف ديگه وينيگ الون روي پلتفورم PC نامگذاري نشد. يادم هست كه PES 5 ورژن بين المللي همون WE 8 بود كه WE 8 صدها برابر قشنگ تر از PES 5 بود. شايد اگه PES 5 رو نمي ديدم اصلا فيفا باز نمي شدم. چون نفرت انگيز ترين فوتبالي كه روي PC ديدم همون PES 5 بود. به هر حال سال 2009 تنها فوتبالي كه بازي كردم همين بازي بود خيلي هم بهش علاقمند شدم. درسته جاي فيفا نكست رو نميده اين بازي ولي از فيفا كارنت PC خيلي سرتره. من هم كه كنسول ندارم پس مجبورم همين رو بازي كنم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من الان یه جا خوندم که اینا رو نوشته بود :

Hi,
    I would like to know how I can ulnlock the "Super Star" game difficulty level.
    There are 5 levels already available, that is, "Beginner", "Amateur", "Regular" and "Professional", and after that there is "Super Star" but its not selectable.
    Maybe I might have to win a cup or something to get that level unlocked. Does anybody know how?
    Thanks.

خوب از اونجا که معلومه یه خبرهایی هست، نمی دونم، کسی تا حالا CUP رو تموم کرده، من خودم فقط یه بار با Chelsea توی UEFA قهرمان شدم، ولی CUP رو هنوز نشدم.

اگه بشه که خیلی خوبه!

دوست عزيز!اين گزينه مربوط به بازي World Soccer Winning Eleven 2008 ميشه و در pes2009 بالاتر از top player گزينه اي نيست و در قسمت rewards هم گزينه اي براي آزادكردن درجه سخت تر وجود نداره.البته در pes6 داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اينو كسي جواب نميده...؟
    خب دوست عزیز،برو به فولدر img کیت سرور بعد یه فولدر به اسم cs0d.img درست کن بعد فایل های adx رو توش کپی کن.

8. این کاربر از MaziyarServer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا کسی نیست کمکم کنه ؟! من همه مراحل نصب پچو درست رفتم اما الان هر آپشن فایلی میریزم میگه Load Failed Data is from Different Version ....

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید اپشن فایل های شما مربوط به ورژن 1 به بعد باشه
    چون که الان ورژن بازی شما به 1.2 تبدیل شده

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من جدید ترین آپشن فایل ها رو دانلود کردم و میدونم 1.2 به بعد هم هستن اما جواب نمیده .... من فک کنم از این کرکه باشه !

این کرک مخصوصا 1.4 هست ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هنوز نریختمش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •