پس اینطور، ممنون
قطعی هم نه من توی استانم ندارم و پینگ الان روی 250 است
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس اینطور، ممنون
قطعی هم نه من توی استانم ندارم و پینگ الان روی 250 است
اينجا آسياتك كرج
اكانت 2 مگ كيميا ( مثلا دو مگ !!)
قطعي ها با مدت زمان كم خيلي زياد شده... كلا سرعت هم خيلي بي خود هست ... مثلا دو مگ هست اما هيچ وقت به دو مگ نميرسه حالا خوبه downstream هم 4 مگ شده مثلا !!
خلاصه آسياتك افتضاح شده ... اصلا يه كيفيت اهميت نميده ديگه فقط مشتري زياد ميكنه با همون پهناي باندش ...
از صبح تا حالا چند تا تست گرفتم از 0.2 مگ تا 0.8 مگ و 1 مگ و ... بوده اينم بيش ترين تستش بود 1.2 كه گذاشتم آبرو داري كنم واسشون !!![]()
متاسفانه من از هر شرکتی خدمات گرفتم تو مرحله افزایش کاربر بوده و عملا کیفیتشو فدای کمیتش کرده
اندفعه ام باتوجه به بیشتر شدن تبلیغات آسیاتک و حضور فعالش تو نمایشگاه اخیر کاملا میشه حدس زد که این شرکتم تو این مرحله قرار داره منتها دلیل این قطعی های کوتاه اما مکررو نمیدونم چیه،خیلی واقعا رو اعصابه!
قطعی ها شدیدا زیاد شده.
من این دوره که تموم بشه از یه شرکت دیگه میگیریم ببینم بقیه شرکت ها چجوری عمل میکنن.
من دو روزی هست که سرویس 512 نامحدود طلایی گرفتم،سرعت دان خوبه وتقریبا روی 70 تا 90 کی متغیر هست
این چجوریه که منم با 512 برنزی همین سرعت تقریبا دارم .... شنیده بودم که 256 طلایی سرعت 70 تا 80 میده
Default gateway و DNS Server شما چنده ؟ مال من
84.47.247.1 Default gateway
79.127.124.139 DNS Server
و اصلاً با این سایت ارتباط بر قرار نمیکند نه صفحه را باز می کنه نه ping میکنه حتی
سلام دوستان
كسي اينجا سرويس 2 مگ اسياتك رو داره ؟ كيفيتش چطوره ؟ شبانه اش چطور ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)