تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 805 از 1045 اولاول ... 305705755795801802803804805806807808809815855905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,041 به 8,050 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    آیا امکان ثابت کردن متن در ورد وجود داره ؟
    یک سری فرم هست که متنش ثابته و فقط باید مشخصات افراد تو اون نوشته بشه . من می خوام اون متن ثابت را تایپ کنم و این متن ثابت بمونه . بدون اینکه ذره ای تغییر در اون ایجاد بشه و مثلاً فاصله ها و کلمات و سطرها کم و زیاد یا جابجا بشه . فقط قسمت مشخصات افراد قابل تغییر باشه و بشه مشخصات افراد رو در اون تایپ و چاپ کرد .
    با سلام دوست عزیز فکر کنم مشکل شما با فعال کردن گزینه Developer در ورد 2007 word options بعدگزینه Popular را می زنیم بعد گزینه Show Devleloper tab in the rinnon را فعال کنید تا در منوی ورد مشخص شود روی آن کیک کرده فعال شود بعد متن را تایپ کرده جاهایی که نیاز است فقط مشخصات نوشته شود controls گزینه ِDate picker را زده بعد از تمام شدن گزینه protect Document را زده شکل قفل روی آن است گزینه ی Restrict formatting and Editing را زده در پنجره باز شده گزینه دوم Editiing restrictions را زده . ّ Filling in formsرا زده پسورد داده فقط و iok بزرنید اگر کسی فایل را باز کند فقط آنجایی را که شما اجاره داده اید برایش فعال است

2. 2 کاربر از fa1387 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amatis23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    نزدیک دریا

پيش فرض

سلام من دارم تو ورد 2007 کار می کنم

می خوام مقاله بنویسم .......2 ستونی کردمش .........وقتی ستون اول تموم می شه به جای اینکه بره ستون بعدی .........می ره صفحه ی بعد ستون بعد..............باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل دارم این که وقتی یه متنی رو که هم انگلیسی داره وهم فارسی رو از روی اینترنت کپی پیست میکنم توی ورد به هم ریخته میشه و یه تیکه از جمله می افته اولش یه تیکه دیگش میفته آخره جمله.چجور میشه این مشکل رو حل کرد؟

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل دارم این که وقتی یه متنی رو که هم انگلیسی داره وهم فارسی رو از روی اینترنت کپی پیست میکنم توی ورد به هم ریخته میشه و یه تیکه از جمله می افته اولش یه تیکه دیگش میفته آخره جمله.چجور میشه این مشکل رو حل کرد؟
    احتمالا مشکل این هست:
    باید متن را به صورت Right-to-Left بنویسید:

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خسته نباشین دوستان.
    من میخوام توی ورد 2010 کاری کنم که زمانی که دارم پارسی تایپ میکنم، اگه لا به لای نوشته هام چند تا شماره هم تایپ کنم، شماره ها رو پارسی ننویسه و انگلیسی بنویسه. (بدون اینکه زبان کیبورد رو عوض کنم)
    چجوری باید این کار رو کنم؟

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

خسته نباشین دوستان.
    من میخوام توی ورد 2010 کاری کنم که زمانی که دارم پارسی تایپ میکنم، اگه لا به لای نوشته هام چند تا شماره هم تایپ کنم، شماره ها رو پارسی ننویسه و انگلیسی بنویسه. (بدون اینکه زبان کیبورد رو عوض کنم)
    چجوری باید این کار رو کنم؟

شما باید این مراحلی رو که میگم را انجام بدین:
    ابتدا به Control Panel و سپس به Region and Language برین. در تب Format گزینه Format را (English (United States انتخاب کنین و OK کنین.

حال یه فایل Word باز کنین و وارد Options بشین. (File--->Word Options)

1-در سمت چپ گزینه Advanced را انتخاب کنین.

2- در سمت راست به قسمت Show Document Content برید.

3- در قسمت Numeral گزینه System را انتخاب کنین.

4- ورد را ببندید و دوباره باز کنین.اکنون میتونین طبق خواستتون تایپ کنین.
    به همین راحتی!موفق باشید!

8. 6 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور می تونم در word 2003 تعداد خط های هر صفحه رو تنظیم کنم؟
    فرض کنید 10 صفحه تایپ می کنیم می خوایم تو هر صفحه مثلا 16 خط وجود داشته باشه یا مثلا 14 خط و تعداد خط های هر صفحه متفاوت نباشه.اینو چجوری باید تنظیم کنیم؟
    Last edited by Golbarg01; 10-12-2012 at 20:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم در آفیس 2010 چطوری باید یه صفحه ای که برای a5تنظیم و نوشته شده رو روی a4پرینت بگیریم بدون اینکه نوشته ها به هم بریزه چون وقتی از a5 به a4 تبدیل میکنی نوشته ها جا به جا میشن من میخوام همونطوری که نوشتم فقط بزرگتر بشه از a5به a4
    خیلی ممنون

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور می تونم در word 2003 تعداد خط های هر صفحه رو تنظیم کنم؟
    فرض کنید 10 صفحه تایپ می کنیم می خوایم تو هر صفحه مثلا 16 خط وجود داشته باشه یا مثلا 14 خط و تعداد خط های هر صفحه متفاوت نباشه.اینو چجوری باید تنظیم کنیم؟
    سلام.دوست من این کار در ورد در حالت عادی امکان پذیر نیست.مگه اینکه از طریق تنظیم سایز فونت و Line Spacing به این خواستتون برسین که باز هم مشکل است.

You set the font size, double space and the margins. If it can fit more than 22 lines you can center the text vertically or you can leave it all topmost. You can't make less than 9" of text take up 9" though
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

13 ناخوانا بودن حروف فارسی در فایل متنی ایجاد شده با ورد 2010 در ورد 2003

من یه فایل متنی با ورد 2010 درست کردم اما حالا ورد 2010 رو به دلایلی پاک کردم و ورد 2003 سرویسک 3 رو نصب کردم اما فایلهایی که با ورد 2010 نوشتم در ورد 2003 ناخواناست چه بکنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •