extreme عزیز شرمنده من انقد سواد بالایی در زمینه ی کامپیوتر و سیستم ندارم.بایوس چی هستش؟
extreme عزیز شرمنده من انقد سواد بالایی در زمینه ی کامپیوتر و سیستم ندارم.بایوس چی هستش؟
بایوس یک برنامه است که اطلاعات مربوط به سخت افزار مثل دما ولتاژ و کنترل دیوایس ها و سخت افزار ها و تنظیمات بوت رو و .... رو توش میتونید ببینید که روی آی سی فلش رام نوشته میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این دوورژن متفاوت یه برنامه هست توی بقیه برنامه هاهم شکلی نداره ،نگرانیم بیشترازصدای تق کردنش هست .هارد 5700دورهست بخاطراین که نیست ؟
Last edited by naraqi110; 24-12-2013 at 16:16.
موقع نصب ویندوز 8 میخوام درایو C رو low format کنم. چون hiren boot ندارم.
دلیلتون برای اینکار چیه ؟ چرا فرمت سریع نمیکنید ؟
این مال دمای هارد است فکر کنم موقع کار دمای هاردتون بالا میره اگه دمای 41 هم در زمان بیکاری است به نسبت بالاست
یک فن کنار هارد بزارید
اون صدای تق مال نشستن هد تو پارکینگ است تو کارعادی با سیستم مشکلی ندارید ؟
تشکر از پاسخگوییتون ،مشکلی نیست .دمایه بار به 41رسیده وبس .اون صداقبل تعمیرهست آخه قبلا1گیگ داشتم یه صدای خاصی میداد وسریع هم داغ میکرد آخرسردیکت نشد وقبل تعمیرهم نبود این مثل اون نمیشه ؟
میخواین برای احتیاط به یک تعمیر کار نشون بدید تا خیالتون راخت باشه
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من چند روز پیش یه هارد WD 1TB سبز خریدم و بعد از نصب ویندوز ؛ در مواقعی که سیستم بی کار میشد با صدای تق تق هارد که هر چندین دقیقه یک بار میومد روبرو شدم و بعد از تحقیقات میدانی(!) زادی متوجه شدم که این مساله مرتبط با load cycles هستش
هاردم تولید امساله
آیا راهی هست که مانع از رفتن هارد به حالت head parking شد تا این load cycles بالا نره؟و اینکه آیا با این کار (پایین آوردن load cycles) مشکلی پیش نمیاد؟
اگه راهی هست آموزش کاملش رو بزارید ممنون
تو بایوس هم اثری از درایوها نبود ک نبود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)