هيچ هزينه اي نداره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هيچ هزينه اي نداره
سلام به دوستان
اقا من شنیدم تو رشت اینترنت 128 از مخابرات میگیری اما سرعت دانلودش در واقع 1 مگابیت هست
البته قیمت همن قیمت 128 هست.درسته؟
اینم داستان بازدید ما از غرفه ی اندیشه:
امشب رفتم نمایشگاه، غرفه ی اندیشه، به مرده میگم این پینگ خط 5 خوب شد؟ میگه آره، فوق العاده هست.
میگم دوستای من الان مرکز 5 هستن، پینگشون خوب نیست، برگشت گفت نسبت به کجا؟ من موندم! فهمیدم داره میپیچونه، گفتم منظورتون اینه کجا رو پینگ میکنن؟ 4.2.2.4 یا اصلا تو بازی های آنلاین، گفت که نه اون بازی ها خوب مهم اینه کی سرور هست، اون مشکل داره و ... جرفش رو قطع کردم، گفتم ببین، آقا، برادر، مسلمونمن الان خودم سروز میشم، هیچ مشکلی نداره، اما تا همین 3 ماه پیش از شما میگرفتم مشکل داشت.
گفت پینگ اون موقع چند بود، گفتم 400، الان چنده؟ 250! موندش! خوب باید اطلاع میدادید براتون درست کنن، گفتم از قبل عید گفتم، تا برج 3-4 هم بودم، بازم همین مشکل رو داشت.
حالا نکته جالب اینجا بود که مخ یه زنه رو زده بود، داشت فرم پر میکرد، بعد حرفای منو که شنید، مردد شده بود، این مرده هم همش زیر چشی نگاش میکرد که نکنه بپره!!!
برگشت گفت که خوب مرکز 5 داشتن یه سری تجهیزات نسب میکردن و ... گفتم همون موقع هم به من اینو گفتم، فقط مرکز 5 نیست، مراکز دیگه هم هست... هیچی دیگه کم آورد فقط گفت نه آقا اونا مشکل دارن، مشکل از طرف خودشونه...!!! منم خداحافظی کردم...
مگه تو رشت مخابرات سرویس میده؟
نمیدونم
منم شنیدم
میخواستم ببینم اینطوریه؟چون من خودم اونجا زندگی نمیکنم
الان نگاه کردم پست قبلیم چقدر غلط غلوط داشتیکی نیست بگه خوب وقتی خوابت میاد مگه مجبوری؟
یه سوال داشتم، اینجا کسی از دامون نت سرویس میگیره؟
دوستان کسی میدونه تو محدوده آقاسیدشریف میشهadsl گرفت؟ اونجا اصلاداره یانه؟
ترو خدا اگه ممکنه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
سلام هم استانی ها!
یه سوال اساسی داشتم. الان که از اندیشه سرویس دارم اگه بخوام جمعش کنم برم یه شرکت دیگه بگیرم باید تو شرکت جدید هزینه راه اندازی سرویس بدم؟
بعد اگه دوباره برگردم توی اندیشه بخوام سرویس بگیرم باید به اندیشه هزینه راه اندازی بدم؟![]()
اندیشه هزینه راه اندازی نمیگیره،
شرکت های دیگه، اکثرا مبلغی رو میگیرن. در کل، بسته به سیاست اون شرکت داره که از 5 تومن تا 15 تومن هزینه راه اندازی میگیرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)