چرا هست اما باید تو موزه دنبالشون باشید
شما انتظار و بودجه تون رو بگید تا من و دوستان دوربین معرفی کنیم
چرا هست اما باید تو موزه دنبالشون باشید
شما انتظار و بودجه تون رو بگید تا من و دوستان دوربین معرفی کنیم
حدوده 150 تومن برای وسایل کنار گذاشتم .
خوب من فکر می کنم از 500 تا یک میلیون
با لنز ؟؟؟
550D یا 500D
خب وب هم تابعی از بازاره دیگهای خدا لعنتشون کنه حتما FZ35 هم این جوری شده
تو وب چه جوریاس ؟؟؟
دیــجی کالا که خیلی وقته قیمتش رو برده بالای 500
خب وب هم تابعی از بازاره دیگهای خدا لعنتشون کنه حتما FZ35 هم این جوری شده
تو وب چه جوریاس ؟؟؟
دیــجی کالا که خیلی وقته قیمتش رو برده بالای 500
500D تایید نمیشه
SX210 بهترین دوربین در این رنج قیمتنوشته شده توسط eybabaeybabaeybaba [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلاشش رو میتونی با دست برگردونی سر جاش و هیچ مشکلی نداره![]()
سلام
یک دوربین نیمه حرفه ای میخواستم تا 500-550 . خودم بیشتر canon رو ترجیح میدم.هنوز مدل خاصی پیدا نکردم .نظر شما رو میخواستم بدونم.
شما چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین و چرا ؟
ممنون
سلام
دوست عزیز همیشه خیلی کوتاه و غیر مفید جواب میدین. اگه عکسهای 500d تو سایتهای داخلی که توسط عکاسهای خوبمون گرفته شده ببینید این حرف رو نمیزنید. 550 180 تومن از 500 گرونتره که کم پولی نیست برای خیلیها . برای کسی که معنی عکاسی رو بدونه و عکس براش اهمیت داشته باشه ... . حتما یه مدت دیگه یه دوربین جدید بیاد و عدد 550 بشه 570 دیگه 550 هم تایید نمیشه.این منطقی نیست.بهترین کار اینه که دوربینیو به کسی پیشنهاد بدین که به اندازه بودجش باشه که وقتش طلف نشه و شروع به عکاسی کنه و لذت ببره نه اینکه سردرگمش کنیم. پیشنهاد من به دوستانی که میخان تازه دوربین بخرند اینکه اگه به عکاسی علاقه مند هستن زیاد حساس نباشن چون این راهو خیلیها رفتن .پعد از یه تحقیق در حد معقول نه در حد وسواس یه دوربین تا هر اندازه که پول دارین بخرید و شروع به گرفتن عکس بکنید.و از اینکه پشیمون یشید نترسید چون این خصلت آدمهایی هست که عشق خرید بهترین رو دارن نه استفاده.
همیشه خرید برترینها بهترین انتخاب نیست. فقط یادتون باشه که عمر داره میگذره.
Last edited by abera; 05-02-2011 at 14:36.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)