اره منم نمی دونم چیه جریان الان چند تا بازیه گل اول را ما می خوریماینا عادت کردن به گل خوردن اول بازی
فولاد و ابومسلم و استقلال و مس و ذوب اهن و ذوب و...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اره منم نمی دونم چیه جریان الان چند تا بازیه گل اول را ما می خوریماینا عادت کردن به گل خوردن اول بازی
فولاد و ابومسلم و استقلال و مس و ذوب اهن و ذوب و...
در گفتگو با ایسکانیوز
علیرضا محمد:در مقابل فولاد وظایفم را به خوبی انجام دادم!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس تهران گفت: در مقابل فولاد وظایفم را به خوبی انجام دادم.
علیرضا محمد در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،عنوان کرد: در مورد تعویضم حرفی نمی زنم چرا که تعویض حق طبیعی یک مربی است و قطبی هم از حق خود استفاده کرد. من به نظر او احترام می گذارم اما تا زمانی که در بازی بودم به تمام وظایفم عمل کردم و آنچه را که از من خواسته بودند در زمین اجرا کردم.
هافبک تیم پرسپولیس در مورد بازی با فولاد به ایسکانیوز گفت: ما در دقایق ابتدایی مسابقه، بازی را تحت اختیار خود داشیم و شما دیدید که چند موقعیت مسلم گلزنی را هم از دست دادیم ولی روی یک ضربه از راه دور غافلگیر شده و گل اول را دریافت کردیم که همین امر باعث به هم ریختگی تیمی و ناهماهنگی بین بازیکنان شد. پس از دریافت گل تمام پرسپولیس یکپارچه حمله شد تا دوباره تمام فشار روی خط دفاع تیم باشد که در نهایت به ضرر ما شد و گل دوم را خوردیم.
وی در ادامه اظهار داشت: در نیمه دوم هم که من تعویض شدم و قطبی با تغییر تاکتیک سعی کرد نبض بازی را به دست گیرد، تیم ما پی در پی حمله می کرد اما نتیجه نمی گرفت و در نهایت هم ما بازی را واگذار کردیم.
محمد در خصوص ضعف خط دفاعی گفت: به نظر من دفاع ضعیف نیست بلکه عدم هماهنگی در طی بازی های اخیر باعث شده تا توجه همه به دفاع پرسپولیس باشد. تمام بازیکنان در خط دفاع پرسپولیس با جان و دل بازی می کنند و سعی می کنند تا انتظارات هواداران را برآورده سازند. من قول می دهم که خط دفاع پرسپولیس تا هفته آینده هیچ مشکلی نداشته باشد.
وی در پایان افزود: ما هنوز ابتدای راه هستیم، باز هم فرصت جبران داریم و مطمئن هستم پرسپولیس قهرمان خواهد شد./05/120
پاس همدان،ملوان
اینارم اضافه کن
پژمان جمشیدی در گفتگو با ایسکانیوز:
شکست پر گل پرسپولیس را پیش بینی می کردم! // در مورد پرسپولیس حرفی نمی زنم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فولاد گفت : با توجه به عدم نتیجه گیری پرسپولیس در دو بازی گذشته اش که مشکلاتی را برای این تیم به همراه داشت شکست پرگل پرسپولیس را پیش بینی می کردم.
پژمان جمشیدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" عنوان کرد: بازی سختی را مقابل تیم مدعی پرسپولیس پشت سر گذاشتم و توانستیم با توجه به اینکه در خانه به مصاف پرسپولیس می رویم پیروزی را از آن خود کنیم. دیدار مقابل پرسپولیس مثل سایر دیدارها در لیگ سه امتیاز داشت و پیروز در برابر این تیم نیز یک برد معمولی به حساب می آید.
وی افزود: خوشبختانه توانستیم آن چراکه مربیان در بازی از بازیکنان انتظار داشتند و به آنها وظیفه داده بودند به نحو خیلی خوبی انجام دهیم و با یک بازی حساب شده ، برتر و با برنامه تماشاگرانمان را راضی به خانه هایشان باز گردانیم.
وی تصریح کرد: در این دیدار تیم پرسپولیس نیز توانست با توجه به در اختیار نداشتن چند بازیکن اصلیش خوب عمل کند و در بعضی از صحنه ها بخوبی ما را تحت فشار قرار دهند.
وی در خصوص بازی دوباره کریمی در لیگ برتر و عملکردش در بازی برابر فولاد گفت: کریمی بازیکنی است که فوتبال در خونش جریان دارد و هر کسی از دید بازیش لذت می برد و اعتقاد دارم در بازی با فولاد تنها بازیکن پرسپولیس بود که نمی خواست بازی را واگذار کند.
جمشیدی در خصوص شرایط حال حاضر حاکم بر تیم پرسپولیس و بازیکنان این تیم به ایسکانیوز گفت: نمی خواهم در مورد بازیکنان این تیم اظهار نظر داشته باشم چراکه من بازیکن فولاد هستم و وظیفه ام بازی کردن برای این تیم است اما دوست دارم روزی دوباره با پیراهن پرسپولیس قهرمانی لیگ برتر را تجربه کنم.
وی افزود: به هر حال تیم پرسپولیس جدا از حضور چند بازیکن نامی ، تیم بزرگی است و تنها به چند بازیکن متکی نیست علاوه بر اینکه همۀ تیم ها با انگیزه مضاعف برای شکست این تیم به مصاف آن می آیند.
وی در ادامه اظهار داشت: به عقیده من کارمان تازه شروع شده است چراکه ما توانستیم با شکست پرسپولیس به روند عدم نتیجه گیر در خانه پایان دهیم و امیدوارم که این روند تا پایان فصل ادامه داشته باشد و با قهرمانی فولاد در لیگ هشتم همراه باشد./
حاشیه های تمرین بعد از ظهر پرسپولیس
غیبت 5 بازیکن پرسپولیس // تمرینات اختصاصی قطبی با نیکبخت
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: در تمرینات بعد از ظهر امروز تیم پرسپولیس پنج بازیکن این تیم حضور نداشتند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی اریان "ایسکانیوز" ؛ در تمرین بعد از ظهر امروز پرسپولیس که در زمین شماره دو ورزشگاه اکباتان برگزار می شود ابراهیم توره، مهدی واعظی، الونگ و الیاسی از غابین تمرین این تمرین بشمار می روند.
بر اساس این گزارش، افشین قطبی نیز با وجود اتفاقات چند وقت اخیر به صورت اختصاصی به تمرین با علی رضا نیکبخت واحدی پرداخته است./120
اره ممنون داداشپاس همدان،ملوان
اینارم اضافه کن
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت: افشين قطبي در ناكامي هاي اخير نقشي ندارد و با قدرت از وي حمايت مي كنيم.
مجيد فرخزادي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بازي سختي را مقابل فولاد برگزار كرديم ؛اما مطمئن هستم ميتوانستيم بازنده اين ديدار نباشيم.
وي افزود: عدم حضور توره كاملا در اين بازي حس شد. منتظريم تا بيايد و در جلسهاي گفت و گوي لازم را با وي انجام دهيم چون در اين شكست او نيز با غيبت غير موجه خود سهم دارد.
سخنگوي هيئت مديره در حمايت از افشين قطبي گفت: من هم معتقدم كادر فني مقصر نبود. عليرغم اينكه به بازيكنان خودمان اعتقاد ويژهاي داريم؛ اما در صورتي كه كم كارها مشخص شوند با آنها برخورد ميكنيم، چون تحمل ناراحتي هواداران را نداريم.
وي در پايان خاطرنشان كرد: هيئت مديره پرسپوليس براي موفقيت اين تيم زحمت زيادي كشيده است و بازيكنان نيز بايد مزد زحمات را بدهند. با قدرت كماكان از افشين قطبي نيز حمايت ميكنيم.
انتهاي پيام/
پس از باخت مقابل فولاد خوزستان
اولين تمرين پرسپوليس با حضور مصطفوي برگزار شد
خبرگزاري فارس: اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پس از باخت مقابل فولاد خوزستان با حضور داريوش مصطفوي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين اين تيم ساعت 15 در زمين شماره دو ورزشگاه راهآهن برگزار شد. بازيكنان اصلي به مدت 20 دقيقه به دويدن پرداختند و سپس با حركات كششي، تمرين را پس از 40 دقيقه به پايان رساندند.
بازيكنان ذخيره نيز ابتدا به گرم كردن و سپس به پاسكاريهاي كوتاه و بلند پرداختند. در پايان نيز در قالب دو تيم، فوتبال دستگرمي پرداختند.
* داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس از ابتداي تمرين تا انتها نظارهگر بود و دقايقي با بازيكنان به صورت انفرادي به گفت و گو پرداخت.
* علي كريمي به دليل مصدوميت پس از 20 دقيقه صحبت با افشين قطبي، محل تمرين را ترك كرد. در تمرين امروز ابراهيم توره، مسعود زارعي، مهدي واعظي، الونگ الونگ و الياسي غايب بودند.
* حدود 50 هوادار از نزديك نظارهگر تمرين بودند و به شدت كادر فني، مسئولان باشگاه و بازيكنان را تشويق كردند.
* افشين قطبي در حاشيه تمرين امروز دقايقي بين هواداران حضور پيدا كرد و از آنها بابت باخت مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان عذرخواهي كرد. وي حمايت آنها را در بازيهاي بعدي خواستار شد
* كادر فني و مسئولان از رختكن جديد در زمين راهآهن بازديد كردند.
* افشين قطبي در تمرين امروز به مدت 15 دقيقه با عليرضا نيكبخت واحدي تمرين اختصاصي كرد و با او به گفت و گو پرداخت.
* كريم باقري پس از رفع دوران مصدوميت، امروز با بازيكنان اصلي تمرين كرد و دقايقي نيز با دكتر زرينه حركات پا به توپ كرد.
* تمرين امروز ساعت 16 و 20 دقيقه به پايان رسيد و فردا پيگيري خواهد شد.
انتهاي پيام/
جلسه مصطفوی و قطبی با بازیکنان پرسپولیس / درگیری لیدرهای سرخپوشان
کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از لغو نشست امروز با بازیکنان این تیم دقایقی قبل از تمرین برای سرخپوشان صحبت کردند.
پس از آنکه نشست امروز بازیکنان پرسپولیس با کادر فنی و مدیرعامل این باشگاه لغو شد، داریوش مصطفوی راهی ورزشگاه اکباتان شد تا قبل از شروع تمرین امروز برای بازیکنان صحبت کند.
نشست ساعت 11 صبح امروز پرسپولیسی ها در شرایطی لغو شد که قبلا از سوی روابط عمومی این باشگاه اعلام شده بود قرار است در این نشست بازیکنان در مورد دلایل شکست های اخیر به کادر فنی ، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره توضیح دهند اما بنا بردلایل نامشخصی این نشست لغو شد.
به همین خاطر مدیرعامل این باشگاه عصر امروز راهی ورزشگاه اکباتان شد و قبل از شروع تمرین چند دقیقه ای برای بازیکنان صحبت کرد. پس از او نیز افشین قطبی دقایقی برای بازیکنان به صحبت پرداخت و بعد از آن تمرین شروع شد. گفتگوی مصطفوی و افشین قطبی با بازیکنان دور از گوش خبرنگاران برگزار شد!
در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس برخی لیدرهای این تیم بر سر برخی مسائل با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کردند که با پا در میانی دیگران ختم به خیر شد. این تمرین از دقایقی پیش در ورزشگاه اکباتان تهران آغاز شده است.
تیم فوتبال پرسپولیس عصر روز شنبه در دیداری معوقه از هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 3 بر 2 مغلوب فولاد خوزستان شد تا پس از باخت 4 بر 3 برابر ابومسلم، دومین شکست سنگین و پیاپی خود را متحمل شود
مصطفوی : پرسپوليس بحران خاصي را سپري ميكند
کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: درخصوص اتفاقاتي حاشيهاي كه حين بازي تيمهاي پرسپوليس و فولاد خوزستان افتاد، نامهاي را به كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال خواهيم نوشت.
داريوش مصطفوي كه عصر امروز در محل تمرين تيم پرسپوليس حاضر شده بود، پيرامون بازي روز گذشته تيمش گفت: بازي خوبي بود و ما موقعيتهاي گلزني بسياري را به وجود آورديم كه متاسفانه از دست رفت. ضمن اينكه قضاوتهاي داور هم تاحدودي سوالبرانگيز بود و البته در مواقعي جو ورزشگاه نيز متشنج شد. ما از روي نقاط ضعفي كه داشتيم كه فكر ميكنم فاصلهي زياد بين خطوط تيم بود، گل خورديم و البته فرصتهاي گلزني بسياري را از دست داديم.
وي افزود: فوتبال همين است و هيچ تيمي برندهي مطلق نيست. بعضي تيمهاي بزرگ ممكن است زماني دچار بحران شوند و اكنون پرسپوليس نيز يك ماه است بحران خاصي را سپري ميكند. معتقدم ما راه طولاني را در پيش داريم كه براي موفقيت در آن تنها بايد مديريت زمان كرد.
مصطفوي گفت: از ديشب تا حالا تماسهاي زيادي به من شده و صحبتهاي بسياري مطرح است كه علت شكست هاي پرسپوليس را جويا ميشوند و ميگويند دفاع پرسپوليس ضعيف است اما، من فكر ميكنم مشكل ما خط دفاعي نيست بلكه فاصلهي بين خطوط زياد است و به حريف فضاي لازم را براي حملات بيشتر ميدهد. من به بازيكنان پرسپوليس گفتم جواب مردم را چه بايد بدهم و به خوبي ميدانم كه سرمربي تيم هم به طور جدي مقصر اين شكستها نيست. تا آنجا كه متوجه هستم مشكل خاصي را در تيم پرسپوليس نميبينم و بازيكنان تا آخرين لحظهي پيش از بازي ديروز سعي در اجراي برنامههاي تاكتيكي مربيانشان را داشتند؛ اما، متاسفانه ما با ضعفهايي روبهرو هستيم كه بايد براي رسيدن به موفقيتهاي بزرگ هرچه سريعتر آنها را برطرف كنيم. بازيكنان هم به من گفتند كه ما با يكديگر پيمان خواهيم بست تا از بازي بعد فوتبال بسيار منسجم و قدرتمندي را ارايه كنيم و به مردم بگوييد كه پرسپوليس از چهارشنبه تيم ديگري خواهد بود و بدون شك قهرمان نيم فصل و به دنبال آن قهرمان ليگ هشتم خواهد شد.
مصطفوي همچنين دربارهي مسايل حاشيهاي نظير پرتاب اشياء و بطري آب حين بازي پرسپوليس مقابل فولاد به سوي علي كريمي تصريح كرد: متاسفانه ما در جريان بازي ديروز شاهد چنين موارد نادرستي بوديم. ممكن است مسوولان تيم فولاد گفته باشند افرادي كه بطري آب به سمت كريمي پرتاب ميكردند هواداران ما نبودند اما، به هر حال همه ميدانيم كه اين تيم ميزبان است كه در بازيهاي مختلف وظيفهي حفظ شرايط مناسب براي تيم ميهمان را دارد تا آنها در امنيت كامل بازي كنند. متاسفانه در شهرستانها بعضا تيم پرسپوليس مورد بيمحبتي قرار ميگيرد و ما متعجب هستيم كه اين اقدامات در حالي است كه هواداران ما در همهي شهرها بيشتر از هواداران تيمي است كه ميخواهيم با آن بازي كنيم.
وي ادامه داد: پرسپوليس يك تيم بينالمللي است و تنها متعلق به مردم داخل ايران هم نيست. بلكه هواداران زيادي در خارج از كشور دارد. ما دربارهي اتفاقات ديشب نامهاي را به "شريفي" رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال مينويسيم. ضمن اينكه ناظران اجرايي فدراسيون نيز حين برگزاري بازي حضور داشتند و تمام موارد را به دقت مشاهده كردند.
مصطفوي همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر احتمال دخالت او در امور فني تيم به دليل كسب نتايج ضعيف اخير تصريح كرد: من در سالهاي زيادي كار مديريت انجام دادم و كارم را به خوبي بلدم. قطعا نظرات فنيام را به صورت دوستانه به مربيان تيم خواهم داد اما، بايد بپذيريم كه نقش اصلي تيم بدست افشين قطبي است و او دربارهي مسايل فني اختيار تام دارد و خواهد داشت.
مصطفوي گفت: پرسپوليس تاكنون تنها 10 بازي انجام داده است و هنوز 24 بازي ديگر را در پيش دارد كه بدون شك با مديريت و برنامهريزي درست و همچنين تلاش مربيان و بازيكنان و حمايت هواداران ما دوباره به صدر جدول برميگرديم و موفقيتهاي گذشته را تكرار خواهيم كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين دربارهي غيبت چند روزه ابراهيم توره و علت آن گفت: ما ابراهيم توره را براي مشكلات خانوادگي و امور اداري كه داشت، به مدت چهار روز به مرخصي فرستاديم اما، متاسفانه اين بازيكن 12 روز است كه به ايران برنگشته. صحبتهايي با او انجام شده اما، متاسفانه او هنوز خود را براي حضور در تيم به ما معرفي نكرده است. مسلما توره بايد دربارهي اين غيبت باشگاه پرسپوليس را قانع كند. ما نيز نامهاي را در اين زمينه به فدراسيون فوتبال ايران و فيفا خواهيم نوشت.
مصطفوي در پايان در ارزيابياش از حضور پائولو ديكارمو در تركيب پرسپوليس تصريح كرد: ديكارمو انگيزهي زيادي براي بازي كردن در تيم پرسپوليس و گلزني دارد. من به شما قول ميدهم كه ديكارمو در استاديوم آزادي بازيكن ديگري خواهد بود. اما، شما نيز بايد توجه داشته باشيد كه او از يك فرهنگ مختلف، كشور مختلف و دين و آيين متفاوتي به ايران آمده است. او هنوز جوان است و به طور كامل خودش را با فضاي فرهنگي و ورزشي ايران وفق نداده است و اين مساله نياز به گذشت زمان دارد. من شب گذشته هم توسط قطبي در رختكن پرسپوليس با او صحبت كردم. او زبان انگليسي را هم نميفهمد و اين مساله باعث تنهايي بيشترش شده است كه اميدواريم به مرور روند بهتري پيدا كند.
داريوش مصطفوي پيش از تمرين عصر امروز (يكشنبه) تيم پرسپوليس به مدت 10 دقيقه با بازيكنان و مربيان تيم به گفتوگو پرداخت و پس از آن تمرين اين تيم از ساعت 15 در حضور وي و حدود 100 هوادار پرسپوليس آغاز شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)