درست میگی ، چون اگه فردا چهارشنبه بخوای شکایت کنی ، پیگیریش دیگه میره واسه هفته بعد!! پس همین امشب هم در سایت بازرسی و هم از مخابرات در 195 شکایت کن.
درست میگی ، چون اگه فردا چهارشنبه بخوای شکایت کنی ، پیگیریش دیگه میره واسه هفته بعد!! پس همین امشب هم در سایت بازرسی و هم از مخابرات در 195 شکایت کن.
سلام
فن اوا سرویس 512 نامحدود نقره ای su داره ؟؟؟ چون تو سایتش چیزی نزده اگه میدونین دربارش یه کم توضیح بدین ک قیمت و سرعتش چطوره ؟
- - - Updated - - -
سلام
فن اوا سرویس 512 نامحدود نقره ای su داره ؟؟؟ چون تو سایتش چیزی نزده اگه میدونین دربارش یه کم توضیح بدین ک قیمت و سرعتش چطوره ؟
ديشب دانلود شبانه 1 مگی ها سرعتش رو از 190 بسته بودن رو 120 کاش موقتی بوده باشه..
من که 50 /50 موندم برم آسیا تک یا بمونم
Sent from my LT29i using Tapatalk
فعلا که من چندین روزه تخلیه کردم ولی لامصب خطم رو رانژه نمیکنن ولی بهتره که فن آوا رو تخلیه کنی چون نه شبانه خوبی داره و نه تنوع سرویس بازم خودتون میدونین ولی تخلیه و رانژه کلی دردسر داره ممکنه تا چهل روز هم بدون اینترنت بمونید
از مخابرات رانژه نميشه حتما، جای ما خلوت 7 روزه کار تموم!
شما هم مشهد بودی فک کنم درسته؟
کدوم مرکز هستی؟
منکه تخلیه کردمو دارم از اسیتاتک میگیرم؛ البته اگه خطم رو مخابرات رانژه کنه !
خوب شما پیش قدم هستی من منطقه رسالت مشهد، حالا برای چی رانژه نکنه؟ چند روز معطل شدی؟ حضوری نمیخوام تخلیه کنم تلفنی میشود
دوستان هرکسی به تازگی دانلود شبانه رایگان با سر ویس 1 مگا بایت داشته در مورد سرعت دانلود اطلاع رسانی کند . من دیشب با سرعت یک مگا بایت سرعنم بیشتر از 60 نمی شد در صورتیکه که قبلا 200 بود . در مورد سرویس دو مگا بایت نامحدود برنزی که دوستان در صفحات قبل اظهار می داشتند که پس از دریافت 87 گیگا سرعت به 30 میرسه از چند نفر از افراد پشتیبانی سئوال کردم که گفتن با دریافت تنها 40 گیگ سرعت به 30 می رسد!!! و برای سرویس 1 مگا بایت نامحدود بعد از اتمام 19 گیگ سرعت به 16 می رسه!!! فاتحه نا محدود خواندست
![]()
من که 8 ساله مشترک فن آوا بوده ام اکنون تصمیم به خروج گرفته ام.![]()
Last edited by karl Marx; 04-09-2015 at 17:14.
فن آوا محکوم به تخلیه هست![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)