سلام .
خسته نباشید !
ما بعد از عمری رفتیم یه بازی دانلود کردیم ! نصب شد ولی تو بازی نمیره ! پیغام می زنه که cd\dvd اورجینال و بزار !
need for speed pro street
سلام .
خسته نباشید !
ما بعد از عمری رفتیم یه بازی دانلود کردیم ! نصب شد ولی تو بازی نمیره ! پیغام می زنه که cd\dvd اورجینال و بزار !
need for speed pro street
بازی رو کرک کردی؟نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره - یه فایل داشت که تو راهنماش زده بود اون و کپی کن تو فولدری که بازی رو نصب کردی !
من بازی Brothers in Arms رو گرفتم . اینستال کردم . کامل اینستال میشه . ولی وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم صفحه مانیتور سیاه میشه که میخواد بره تو بازی و لود کنه و تمام صداهای منوی بازی هم دارم ولی صفحه سیاه میمونه
مجبور میشم از بازی خارج بشم بدون اینکه چیزی رو ببینم !!!!!!!!!!!! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
گرافیکم Radeon ATI 9600 XT / 1050 SERIES هست .
ببخشید کسی کرک بازی Fever Frenzy رو داره ؟
دوست عزیز با این گرافیک کلا بیخیال بازیهای جدید شو(اصلا همین که توی بازی میره شاهکار میکنه!)
لطفادرخواستتون رو در این تاپیک مطرح کنید:ببخشید کسی کرک بازی Fever Frenzy رو داره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdy.z عزیز میشه یه نگاهی هم به مال ما بندازی ؟
ممنون میشم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
من بازي Call Of Duty : World At War رو نصب ميکنم و کرک رو هم کپي ميکنم و وقتي روي ايکونش کليک ميکنم اين پيام مياد :
هر گذينه اي رو انتخواب ميکنم
صفحه سياه ميشه و از بازي مياد بيرون و Dont Send ميده و بعدش صفحه زير مياد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتي روي OK کليک ميکنم پيام ميره ولي صفحه اي که توي عکس ميبينيد که بالاش اسم بازي رو نوشته ميمونه و هيچ اطفاقي نميافته
سي دي بازي رو هم از فروشگاه همين سايت گرفتم .
تمام نرم افزارهاي جانبي براي اجراي بازيها رو هم نصب کردم
خيلي خيلي ممنون ميشم کمک کنيد چون روز اول انتشار بازي رو خريدم هنوز اجرا نشده !!!
راه حل مشکلت توی این پست توضیح داده شده:
امیدوارم مشکلت حل شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی...
اوراکل جان شما خودت اینکاره ای ولی بازم تمام حالات ممکنه رو برات میگم:
اول از همه در سیستم مورد نیاز این بازی همین طور که گفته شده:
Minimal system specifications:
• Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
• Processor: Intel® Core® 2 Duo E4400 2.0 GHz, 3.0 GHz AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core or better
• RAM: 1 GB for Windows XP and 2 GB for Windows Vista and configurations with shared memory video cards
• Video card: Nvidia™ 7800GS or ATI™ 1800XT or better DirectX® 9.0c-compliant
• 256 MB video card with Shader Model 3.0 or higher (See Supported List 1.0.3 for more information)
• DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM drive
• Hard Drive Space: 10 GB free hard disk space
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
• Internet: Broadband connection with 256 kbps upstream or faster and service required for multiplayer mode
Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard required
------------------------------------------------------------------------
Recommended system specifications:
• Operating System: Windows® XP (with SP2) or Windows Vista® (with SP1)
• Processor: Intel® Core® 2 Duo E6600 2.4 Ghz, Intel® Core® 2 Quad Q6600 2.4 Ghz, or 2.6 GHz AMD Quad-Core Phenom™ X4 9850 or better
• RAM: 2 GB
• Video card: Nvidia™ Nvidia 8800GTS, ATI™ 2900 Pro, or betterDirectX® 9.0c-compliant
• 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher (See Supported List 1.0.3 for more information)
• DVD-ROM: Dual-layer DVD-ROM drive
• Hard Drive Space: 10 GB free hard disk space
• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
• Internet: Broadband connection with 256 kbps upstream or faster and service required for multiplayer mode
همانطور که می بینی از vista sp1 نام برده امیدوارم این نکته رو رعایت کرده باشی...
اگه اینطوره چون میگی که وارد demo میشه و سپس این اخطار رو میده(همون dont send توی xp که توی ویستا به این شکل ظاهر میشه)پس فقط دو تا دلیل می تونه داشته باشه :
یکی می تونه این باشه که گرافیک و سی پی یوت آپدیت نیست که اینجوری که من آمار شما رو دارم() بعید می دونم این باشه.
دومیش اینه که بازی موقع load یکی از فایلهای اصلی در همون ابتدا دچار مشکل میشه که دلیلش میتونه یا بد نصب شدن بازی یا مشکل داشتن dvd که شما داری باشه.
در ضمن دقت کن که توی dvd پچی چیزی نباشه.
امیدوارم تونسته باشم اطلاعات مفیدی رو در اختیارت گذاشته باشم.
به امید موفقیت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)