تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 827 اولاول ... 304704754794800801802803804805806807808814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مسي برگ برنده آرژانتين
    6]سلطان چیپ دنیا رو

[:[/CODE]
    عزیزم من نمیدونم چرا این عادل فردوسی پور لقب فن نیستلروی رو به مسی داد احتمالا جو گرفتدش

سلطان چیپ دنیا فن نیستلرویه که اگه یادتون باشه در بازی رفت با بارسا از پشت محوطه یه ضربه چیپ فوق العاده
    زد که به تیر دروازه خورد وگرنه الان عمرا این جمله رومی نوشتی

همون زمان این عادل خان گفت سلطان چیپ دنیا

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

داداش من مال این صحبتها نیستید
    دنیا میلان
    فورزا میلان
    فصل بعد منتظرتون هستیم ...
    میلان سلطان اروپا
    می بینیم

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

عزیزم من نمیدونم چرا این عادل فردوسی پور لقب فن نیستلروی رو به مسی داد احتمالا جو گرفتدش

سلطان چیپ دنیا فن نیستلرویه که اگه یادتون باشه در بازی رفت با بارسا از پشت محوطه یه ضربه چیپ فوق العاده

وای خدایا حیف رودی
    این جوجه ها دیگه واسه ما آدم شدن

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

فن نیستلروی خوب چیپ می زنه قبول دارم اما مسی یک چیز دیگه س شک نکن! بازی چلسی بارسا فصل قبل که بارسا 2-1 برد یک ضربه چیپ استثنایی از پشت محوطه زد دقیقا به محل تلاقی دو تیر دروازه خورد.
    اصلا بگو ببینم اینترنت پرسرعت داری تمام گلهای مسی رو برات بگذارم تا حالا n تا گل و ضربه چیپ زده .
    بازی اولی که برای بارسا بازی کرد دو تا گل چیپ زد که یکیش رو داور به اشتباه آفساید گرفت. بازی با مایورکا فصل قبل هم زد. چندین بار هم با بدشانسی به تیر خورده یا با فاصله خیلی کم به بیرون رفته ..
    ولی بازم می گم فن نیستلروی هم خوب این کارو انجام میده اما خیلی کمتر ...

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

چه شبي است امشب

چه شبي است امشب که قرار است آرژانتين را در اوج اقتدار ببينيم، آن هم رودررو با برزيلي هايي که مثل اغلب مواقع کلپتره اي آمده اند بالا و هم مدعي قهرماني هستند و هم آقاي گلي. آنهايي که بازي هاي دو سال پيش را يادشان مانده خوب مي دانند که منظورم چيست. آن زمان هم آرژانتين همين قدر با صلابت بود و برزيل به همين اندازه رقت انگيز. اما شوت دقيقه نود آدريانو که از بيخ گوش آيالا و کنار دست پابلو کاوايرو رد شد و به تور رسيد، همه چيز را به هم ريخت. بازي به ضربات پنالتي کشيد و چند دقيقه بعد برزيلي ها وسط زمين شلنگ تخته مي انداختند و گزارشگر محترم هم با تاکيد مي گفت که؛ «اين سامباي برزيلي است و چه و چه.» مارچلو بيلسا پس از آن مسابقات تيم جوانش را بدون حتي يک گل خورده قهرمان المپيک کرد و رفت کنار. پکرمن آمد و ديسيپلين او هم به کار نيامد. آخر، هر آرژانتيني لذت را فقط در قهرماني مي جويد. ديوانگي هاي باسيله به طرز عجيبي جواب داد. او مي داند که ريکلمه از دقيقه هفتاد فقط در زمين راه مي رود (يک دليل بسيار مهم شکست آرژانتين برابر آلمان) بنابراين ورون را گذاشته کنار او تا اين ضعف جبران شود و ورون هم در بازي برابر مکزيک واقعاً خوب و موثر بود. ماسکرانو پس از بازي هاي ضعيفش در ليورپول حالا در کوپاآمه ريکا نمايش دلپذيري دارد. ميليتو، آيالا، زانتي و هاينتزه در دفاع عالي اند. ورون، ريکلمه، کامبياسو و ماسکرانو هم هماهنگ اند. کارلوس ته وس بسيار خوب و تاثيرگذار است و از ميان نيمکت نشينان گاگو، آيمار، بورديسو و گونزالس خيالمان را راحت مي کنند. آبوندا نزيه ري در حد تيم ملي نيست با اين حال خيلي بهتر از لئو فرانکو است. اما در اين تيم رويايي ليونل مسي يک الماس است. او لايق ترين بازيکني است که پس از مارادونا پيراهن آرژانتين را به تن کرده و در حال حاضر بهترين بازيکن جهان. اگر زماني باتيستوتا باعث شده بود که تعداد هواداران آرژانتين اضافه شود، حالا مسي با آن حرکات جادوگرانه و بي مانند همه نگاه ها را به خودش و تيم آرژانتين معطوف کرده است. او ممکن است در بازي امشب در بيست سالگي بدل به چهره اي افسانه اي در آرژانتين شود. اين جمله ها را محال است که از دهان يک تحليلگر حرفه اي فوتبال بشنويد اما لطفاً به هواداران آرژانتين حق بدهيد؛ سال ها از زماني که اسکار روجري جام قهرماني را در آغوش کشيده بود مي گذرد. بگذاريد خيالتان را راحت کنم؛ دوست دارم امشب جواد خياباني نباشد تا کله کچل ورون و کامبياسو را عوضي نگيرد. بارها به اين موضوع فکر کرده ام که وقتي تلويزيون ايران در اين جور مواقع در پخش اين مسابقه ها يا تورنمنت هاي مشابه همه فوتبال دوستان را خجالت مي دهد، پس چرا هيچ کنترلي روي اين گزارشگران ندارد. اميدوارم عادل فردوسي پور مثل ديدار با مکزيک، امشب هم اين بازي را گزارش کند تا به اين بهانه هم تحليل هاي درخشان خودش را روي اين بازي ارائه دهد (بيشتر همکاران او اين طور فکر مي کنند که دليل موفقيت و محبوبيتش اطلاعاتي است که دارد، در حالي که تحليل هاي فردوسي پور از بازي هاي مختلف آنقدر مستدل و هوشمندانه است که وقتي در يک برنامه تلويزيوني روبه روي يک مربي وطني مي نشيند و به عنوان خبرنگار از او درباره جنبه هاي فني مي پرسد، آدم خنده اش مي گيرد) و هم مثل صحنه گل مسي عنان اختيار از کف بدهد و از اين بازيکن چنان ستايشي کند. با اينکه او طرفدار آرژانتين نيست و اتفاقاً به برزيل تمايل بيشتري دارد، اما هر تعريف هر چند کوچک او ارزشي بسيار بيشتر از کار آدم هايي دارد که تا ديروز اسم ريکلمه را بر وزن قابلمه تلفظ مي کردند و حالا شده اند طرفدار تيم آرژانتين.

داره خودمونی میشه آراگورن's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دقیقا!
    چه شبی بشه امشب ببینیم چه جوری آرژانتین لیونل جان برزیلو سوسک می کنه...........کاملا منتظره قهرمانیه آرژانتینم...شماها چطور؟؟

در ضمن به نظر من این فصل چون ندود تو یووه مونده قهرمان سری a میشن
    بارسا هم با اومدن تی تی جون و وجود مسی قهرمان میشن تو لالیگا
    و توی بوندس لیگا هم بایرن می خواد بترکونه..
    و تو انگلیس هم نمی دونم ...چون همشون افتضاحن.

فقط در حال حاضر امیدوارم ایران از چین ببره ( الان 2-1 عقبیم...)

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه عکس از بارسا جوون :

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مصاحبه با مسی :

از نظر تو خرید های تابستانی بارسلونا تا به اینجا خوب و مؤثر بوده است؟

حتما همینگونه است. همانند فصول گذشته بارسا در هر فصلی خرید های عالی و چشمگیر داشته، از دید من مدیریت بارسلونا بسیار پیشرفته است. البته نمی خواهم وارد مسائل فنی تیم شوم ولی به گمانم که بهترین انتخاب ها را داشته ایم. آنری یک نعمت بزرگ برای ماست و با حضور او دیگر مشکلی برای گلزنی نداریم، ما از گذشته هم رؤیایی تر شده ایم.

آیا در فصل آینده بیشتر به مارادونا بودن نزدیک خواهی شد؟

هرگز نمی توانم خود را به سطح مارادونا برسانم، قدرت چنین مقایسه ای هم وجود ندارد. از دید من هیچ ستاره ای نمی تواند و اجازه ی آن را ندارد که خود را با مارادونا مقایسه کند. تعصب و غیرت او الگوی تمام آرژانتینی هاست و نمی شود در سطح ستاره ای بازی کرد که فوتبال را به آرژانتین هدیه نمود. من هم فقط تلاش می کنم که مثل او باشم، اگر تا کنون گلهایی همانند وی زده ام تصادفی بوده است. من تاکید دارم که مارادونای دوم نیستم، من مسی اول هستم.

به نظرت خط حمله ی بارسا زیادی شلوغ نشده است؟

به نظر من مشکلی از این لحاظ نداریم. من، سامی و آنری هستیم و رونالدینیو هم پشت سر اتوئو قرار می گیرد. خط حمله ی ما شلوغ نیست و همه چیز روی برنامه ریزی تحقق خواهد یافت. البته این را قبول دارم که ستاره ی زیاد داشتن یک نوع دردسر است و رایکارد برای مهره چینی این همه ستاره ممکن است، دچار مشکل شود، این بدیهی است.

بر چه اساس و منطقی بارسلونا را قهرمان می دانی؟

این که ما در مصاحبه های خود مدام از قهرمانی سخن می گوییم، هرگز به معنای رجز خواندن نیست، بلکه به آن خاطر است که از آن (قهرمانی) کاملا مطمئن هستیم! در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست و هر حرفی که هست باید در زمین بازی زده شود اما چیزی که واضح است فاصله ی تاکتیکی و تکنیکی زیاد بارسا نسبت به سایر تیم ها در لالیگاست، حتی امسال هم این امر به وضوح نمایان بود. اگر اشتباهات عجیب هفته های پایانی نبود، قطعا شانس اول قهرمانی بودیم. فصل جاری قطعا قهرمانیم.

می گویند بارسلونا فرانسوی شده، این را قبول داری؟

هیچ گاه چنین نیست. بارسلونا اسپانیایی است و هیچ ملیت دیگری در آن دخیل نخواهد شد. درست است که ما جزو غیر بومی های بارسا هستیم اما در ترکیب بارسلونا دیگر ملیت معنی و مفهومی نخواهد داشت، همه به خاطر پیراهنی که می پوشیم می جنگیم. پیوستن آنری و قرار گرفتن نام او در کنار نامهای آبیدال، ژولی و تورام را نباید به عنوان فرانسوی شدن تیم یاد کرد.

اگر امسال قهرمان می شدید احتمال آن وجود داشت که بارسلونا را ترک کنی؟ مثلا به مقصد اینتر یا یک باشگاه بزرگ دیگر؟

هدف ما از قهرمانی ها خداحافظی با خیالی آسوده و ترک تیم نیست. ما قهرمان می شویم چون این وظیفه مان است. بارسلونا خانه ی اصلی من است و قصد ترک آن را هم ندارم. به نظر من یک ستاره در تیم خود ستاره است و گاهی با یک انتقال اشتباه توسط خودش محو می شود. من پیشنهادات بسیار خوبی داشته ام، اما همه ی آنها را رد کرده ام، چون بارسلونا تنها تیمی است که می تواند مرا به عنوان لیونل مسی به سراسر دنیا معرفی کند. هیچ تیم دیگری در دنیا نخواهد توانست چنین اجازه ای به من بدهد که تا این حد از فوتبال حرفه ای سود و از آن لذت ببرم.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by آراگورن; 15-07-2007 at 15:18.

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببخشید که وسط جو فوتبال سطح اولتون پارازیت میام.
    بله متاسفانه ایران در بازی دوم خودش باز هم یک بازی نا امید کننده رو به نمایش گذاشت.
    البته دور از انتظار نبود وقتی تیمی با این همه مهره مربی مثل قلعه نویی داشته باشه خوب معلومه
    چی میشه.اینم بگم که من خودم یک استقلالی هستم که تا مدتی پیش واقعا از این قلعه نویی خوشم
    میامد ولی از وقتی که یک سری حقایق برام روشن شد دیگه ازش متنفر شدم.
    بگذریم .... اول می خوام در مورد ترکیب تیم و نحوه مهره چینی این مربی صحبت کنم.
    من نمی دونم چه اصراری به 4-3-3 هست.وقتی دو تا گوش سطح بالا نداری چرا ترکیب تیم رو اینطوری میچینی؟؟!!
    در این دو بازی دیدیم که تیم ما با 3 تا هافک عملا وسط زمین رو از دست میده و رو به بازی بلند میارن .
    با گذاشتن عنایتی در گوش چپ عملا خط چپ ما برای حمله از کار افتاده . بازیکنی که نه تکنیک خوبی داره و نه
    سرعت قابل قبولی داره .فقط شمع گلزنی بالا و روابط خوب با امیر خان!!! باعث شده در ترکیب قرار بگیره و حتی
    90 دقیقه هم بازیکنه.
    استفاده از علی کریمی در جای نادرست.در وسط زمین !!!! بازیکن با این قدرت دریبل زنی جاش اونجاست؟؟؟؟؟
    همچین بازیکنی باید درست پشت محوطه جریمه و درست روبروی خط دفاعی صاحب توپ بشه تا وقتی یکی رو دریبل کنه عملا یک خط دفاعی رو دریبل کنه.
    وای خدای من حسن رودباریان!!!!!!!!!!!!!!!!! دروازه بانی که رو تمام گل هایی که تا اینجای کار خوردیم مقصر بوده البته روی گل آخر کمی کمتر.من نمی دونم با چه ذهنیتی این دروازه بان ناشی رو به عنوان دروازه بان اول انتخاب کردند.
    در تمام خطوط سه گانه این مربی داره اشتباه می کنه از دفاع گرفته تا خط حمله.
    در سمت راست خط دفاعی این مربی هنوز تکلیفش با خودش معلوم نیست که کی رو می خواد قرار بده .
    امروز اول مهدوی کیا دفاع بود و کعبی گوش و بعد جاشونو عوض می کردند آخه همچین چیزی کجای دنیا دیدی!!!
    در سمت چپ چرا یک بازیکن پا چپ تخصصی که قابلیت تهاجمی خیلی بیشتری داره رو فدای دفاع ناقص می کنی.
    در سمت چپ خط دفاع میشه از نصرتی استفاده کرد و ازش خواست که کمتر نفوذ کنه حداقل می تونه اون سمت رو ببنده.
    در مورد خط هافک فقط میشه گفت که نه چینش درستی داره نه شرح وضایف خوبی انجام شده.
    در خط حمله من بازم علت حضور 90 دقیقه ای عنایتی رو نفهمیدم. وقتی هاشمیان هست دیگه چرا عنایتی؟؟؟!!!

این تیم با این وضعیت تاسف بار اگه صعود نکنه خیلی بهتره.تا وقتیکه ترکیب 4-3-3 باشه این تیم به هیچ جا نمی رسه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا!
    تو بعضی از حرفاتون موافق نیستم...
    اما اینکه چرا قلعه نویی گیر داد 4-3-3 بازی کنه...منم موندم!
    اصلا چرا کاظمیان رو همش رو نیمکت می ذاره؟؟؟

راستی به نظرتون دوازه بان سپاهان یعنی سواری لیاقت اینکه تو جام ملتها باشه رو نداره؟؟؟
    هر چی باشه از رودباریان و رحمتی و طالب لو که خیلی بهتره...

فقط امیدوارم بعد از اینکه آمدیم بالا تو مرحله حذفی از کره و عربستان نخوریم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •