والا حوصله بحث کردن با اینارو ندارم
گفت شما یا اول هزینه رانژه و اینارو میدین یا که اخر تخلیه پورت رو پولش رو میدین که به من گفت شما اول پول نداده بودین
نه حضوری نبود
تلفنی بود همش
ولی خب دیگه ایرانه اینجا
والا حوصله بحث کردن با اینارو ندارم
گفت شما یا اول هزینه رانژه و اینارو میدین یا که اخر تخلیه پورت رو پولش رو میدین که به من گفت شما اول پول نداده بودین
نه حضوری نبود
تلفنی بود همش
ولی خب دیگه ایرانه اینجا
سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
سیم مخایراتی فیل دار
یا سیم کت ۶ فویلدار
امروز تماس گرفتم برای تخلیه پورت گفت 3 تا 5 روز زمان میبره باز
ولی گفته دیگه دست ما نیست ما برای مخابرات درخواست رو فرستادیم
بنظرتون برم مخابرات منطقه ای که هستم بهشون سریعتر انجام بدن؟
به اتاق mdf مرکز مخابراتی مراجعه کنید و مطمئن بشید که شرکت پارس انلاین درخواست تخلیه رو ثبت کرده (اصطلاحاً فرستاده). این شرکت در مورد تخلیه اصلا صداقت نداره. تا وقتی اپراتور اتاق ام دی اف تایید نکرده ارسال درخواست رو باور نکنید حرف پارس انلاین رو که درخواست رو فرستادن.
مشکل اینجاست که منو به قسمت mdf مرکز مخابراتی راه میدن که بپرسم یا نه!
ولی بازم حضوری فردا میرم و ازشون میپرسم البته اگه اطلاعات بدن و کمک کنن
بنظرتون شکایت توی 195 چه طور هست؟ دیدم توی همین تاپیک ها که واقعا جواب گرفتن و یکی دو روزه تخلیه شدن
داخل اتاق ام دی اف که کسی رو راه نمیدن طبیعتاً. ولی دم در mdf معمولا برای رسیدگی به درخواستها یک نفر حضور داره
اینکه میگن هر ISP برای خودش یک مامور داره که مثلا یکی دو روز در هفته میره مخابرات که کارای تخلیه رو انجام بده درسته؟
اگه اینطور باشه پس مخابرات نقشی توی تخلیه نداره و مامور خود ISP اینکارو انجام میده
خیر. رانزه و تخلیه توسط نیروهای خود مخابرات انجام میشه (رانزه کار). اتاق mdf جای حساسیه و اصولا هر کسی نباید واردش بشه.
سوالت به بخش شبکه ربط داره تا این تاپیک ولی در کل
اگر جعبه تلفنت گراند شده و می تونی شیلد تلفن رو به گراند وصل کنی سیم روکش دار فلزی بگیر، در غیر این صورت بدون روکش فلزی رو بگیر.
اگر روکش به گراند وصل نباشه تاثیر نداره که هیچ، بدشانسی بیاری ممکنه به خاطر امواج و میدان های مغناطیسی افت کیفیت ایجاد کنه -گرچه در سرعت بالا داشته باشی خودش رو نشون می ده برای سرعت های پایین ممعمولا نشون نمی ده.
سیم تلفن 2سیم یا چهار سیم با گیج بالاتر و دارای پیچ بیشتر برای تک خط ( دو سیم دیگر رو هم وصل کن که انتن نشه ) - و اگر بیش از دو خط داری داری از کابل شبکه UTP استفاده کن. اگر زیاد پیچ و خم باسه سیم کشی نداری می تونی utp دارای جدا کننده 4 رشته سیم هم استفاده کنی.( سخت چیج و تاب و زاویه می گیره)
سیم های تلفن با روکش های خاص هم هست ولی هر جایی فروخته نمی شه+ با قیمت هاش کاربرد خونگی هم معمولا نداره.
پ ن:
تو بازار انواع و اقسالم کیفیت کابل هست، هرچی پول بدی آش می خوری
پ ن :
اگر کیفیت سیم قبل از خونه مشکل داره سیم کشی خونه تاثیر زیادی نداره باید روی قبل از ان کار کنی
Last edited by zed2; 02-12-2019 at 13:17.
تماس بگیرید برای خرید.
فعلا با توجه به ادغام در شرکت های وب ممکنه بعضی فرآیند ها درست پیش نرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)