تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 1421 اولاول ... 3047047547948008018028038048058068078088148549041304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

چقدر هزینه داره؟ شما از کجا میخری که سرعت دانلودت تا 3 مگ میرسه؟
    بعدش من مگه چقدر هزینه میکنم؟
    جواب داده شد

داره خودمونی میشه cj.saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا این چه بحث هایی که میکنیداین شاتل و ... همشون خصوصین ولی مخابران چون رسمی ان به مسی اهمیت نمیدن اگه خودتم رسمی بودی پشتیبانی نمیکردیمخابرات داره پورت های اضافی رو می بنده ما نفهمیدیم چی کار میکنن که کل پورت ها رو با استان دیگه قاطی کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

آقای درزی می ارزه یه کاربر خانگی ماهی 250 تا 400 هزینه کنه؟
    بعد یه همچین پهنای باند و سرعنی رو مخابرات به یه کاربر خانگی میده؟ سرعت بالای 128 از آدم 1000 تا مدرک میگیرن اونوقت شما میگی همه میتونن بگیرین؟ خدایی میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اولا اینکه شاتل یا شرکت های دیگر یک شرکت خصوصی هستند و همه برتری ومضایای شرکت های خصوصی نسبت به دولتی را میداند شاتل هم برای اینکه کاربراش از دستش فرار نکن و به مخابرات پناه نیارن این خدمات و ده ها خدمات دیگر رو ارائه می کنند چون سیاست ها و خط مش اونها با مخابرات فرق داره . جهت اطلاع کاربران محترم مخابرات عرض کنم که از زمانی که سرویس adsl مخابرات راه اندازی شد بیش 1000 نفر از مشترکین شاتل به مخابرات امدند. شما که تا این حد از بی احترامی ها و بی توجهی های مسئولان پشتیبانی مخابرات ناراحت هستی چرا صبر میکنی تا سرویس ها به کیفیت خوب خودش برگرده می تونی همین الان درخواست لغو اشتراک بدی و برگردی همون شاتل شاتل پشتیبانی خوبی دارد اما از ان طرف هزینه این چنین پشتیبانی هارا از شما میگیرد کمی تفکر لازم است ....
    آقا دیگه چقدر صبر؟ 10 روزه که صبر کردیم ، تکلیف این مدت هزینه ما چی میشه؟ مطمئن باشید اگه همینجوری پیش بره میرم دوباره شاتل میگیرم ، اون 1000 نفر هم همینطور پول بیشتر بدیم بهتر از اینه که واسه اینکه یک صفحه لود باشه کلی معطل بشیم ، دانلود که بماند... بی احترامی و خدمات رسانی نامطلوب نیاز به تفکر نداره یا علی

5. 3 کاربر از computer_iman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شما جناب آقای درزی محترم! آیا پدر محترمتان رئیس شرکته مخابراته که به من یا هر کس دیگه ای میگی که کاربران ناراضی میتونند از شرکت دیگه ای نت بگیرن؟

خیلی دارم سعی میکنم که کلمه ی نامربوطی اینجا ننویسم

بله! من از مخابرات ناراضی ام و 100% معتقدم مخابرات کوچکترین اهمیتی به مشترکینش نمیده و 1000 دلیل برای این حرفم دارم نمونش هم مزخرفترین پشتیبانی در میان تمام شرکتهاست!
    حالا در صورتی که من بخوام به جای ترک شرکت سرویس دهندم به دلیل نارضایتی، وایستم و حقم رو از اونها بگیرم باید با شما صحبت کنم؟؟؟؟

در ضمن جناب ruzbeh1 عزیز بهتره که در مورد پینگ عالی کلی نگفته باشین.میخواین نمونه پینگ خودمو براتون بزارم؟

اولا شما ارامش خودتون رو و احترام خودتون را نگه دارید اینجا ما نباید به کسی توهین کنیم.
    ..
    من کسی رو مجبور به رفتن از مخابرات و گرفتن سرویس از دیگر شرکت ها نکردم .

یک راه حل ساده پیش پای کسایی گذاشتم که از سرویس های مخابرات رازی نیستند و گفتم که هرکسی دوست دارد می تواند از شرکتهای دیگر سرویس تهیه کند.

شرکت های دیگر ده ها مشکل دارند که شما در جریان نیستید.

شما مثل اینکه فراموش کردید اون روزی که فرم تهد نامه را برای دریافت سرویس از مخابرات دریافت می کردید در اون فرم نوشته بود که شرکت مخابرات سرویس ها را با سرعت واقعی یا در بعضی مواقع به علت مشکلات احتمالی با سرعت پایینتر به مشترکین خود بدهد

الان مخابارت از نظر قانونی هیچ خطایی نکرده و دارد سرویس واقعی خودش را ارائه می دهد
    حالا شما می خواید چه حقی از مخابرات بگیرید نمی دانم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. 4 کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

آقا دیگه چقدر صبر؟ 10 روزه که صبر کردیم ، تکلیف این مدت هزینه ما چی میشه؟ مطمئن باشید اگه همینجوری پیش بره میرم دوباره شاتل میگیرم ، اون 1000 نفر هم همینطور پول بیشتر بدیم بهتر از اینه که واسه اینکه یک صفحه لود باشه کلی معطل بشیم ، دانلود که بماند... بی احترامی و خدمات رسانی نامطلوب نیاز به تفکر نداره یا علی
    پاسخ داده شده است

مخابرات طبق فرم تهد نامه ای که امضا کردید دارد سرعت واقعی میدهد و از نظر قانونی هیچ موردی ندارد

9. این کاربر از darzi89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cj.saeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقای / خانوم درزی میشه بگین مخابرات در چه مرحله ای هست و چرا اصلا سرعت ها اینجوری شدن؟ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اولا شما ارامش خودتون رو و احترام خودتون را نگه دارید اینجا ما نباید به کسی توهین کنیم.0
    ..
    من کسی رو مجبور به رفتن از مخابرات و گرفتن سرویس از دیگر شرکت ها نکردم .

یک راه حل ساده پیش پای کسایی گذاشتم که از سرویس های مخابرات رازی نیستند و گفتم که هرکسی دوست دارد می تواند از شرکتهای دیگر سرویس تهیه کند.

شرکت های دیگر ده ها مشکل دارند که شما در جریان نیستید.

شما مثل اینکه فراموش کردید اون روزی که فرم تهد نامه را برای دریافت سرویس از مخابرات دریافت می کردید در اون فرم نوشته بود که شرکت مخابرات سرویس ها را با سرعت واقعی یا در بعضی مواقع به علت مشکلات احتمالی با سرعت پایینتر به مشترکین خود بدهد

الان مخابارت از نظر قانونی هیچ خطایی نکرده و دارد سرویس واقعی خودش را ارائه می دهد
    حالا شما می خواید چه حقی از مخابرات بگیرید نمی دانم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یک اینکه من به شما یا هر کس دیگه ای توهین کردم؟؟؟
    دوم اینکه الان دقیقا مدته یک ماهه که من کیفیت اینترنتم (دویاره تاکیید میکنم کیفیت اینترنتم نه سرعتتتتتتتتت) بسیار کمتر از چیزی هست که حتی تو سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته.آیا این حقم نیست؟
    در ضمن من هم 100% با واقعی شدن سرعت ها که باعث میشه بعضی کاربرها نتوانند 400 گیگ در ماه دانلود کنند کاملا موافقم.
    مشکل اصلی من در زمینه کیفیت اینترنت هست ، من سرویس 256kb/psدارم و اگر قرار باشه سرعت دانلودم 8kb/ps هیچ مشکلی با این موضوع ندارم به شرطی که
    همین 8kb با کیفیت مناسب و بدون قطعی به دستم برسه احتمالا شما خودتون با اصطلاحات pocket lost, latency,timeout و... آشنا هستید؟

فکر میکنید با این کیفیت اینترنت حقی از من ضایع نشده؟؟؟!!!
    برای بار هزارم تاکید میکنم که بنده نیازی به سرعت دانلود غیر واقعی و دانلود 999 گیگابایت در ماه ندارممممممممممممممممممم.

سوما من هم یک راه حل ساده برای کاربران ناراضی دادم: به جای عوض کردن سرویس دهنده تان حق قانونی خودتون رو بگیرید.
    Last edited by mey123; 07-08-2013 at 21:45.

12. 6 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    جویبار

پيش فرض

سلام،

آقای درزی، بسیاری از کاربران از ویندوز استفاده نکرده و بلطبع از نرم افزارهای شتاب دهنده سرعت نیز استفاده نمی کنند. برای نمونه توجه شما رو به عکس زیر جلب می کنم.برای نصب یک نرم افزار چندمگی سیستم باید تا صبح روشن باشد.
    متاسفانه باید اذعان کرد که این مسئله ناشی از پیکربندی نادرست تجهیزات و درنتیجه بی تجربگی متصدیان مربوطه است. خواه نا خواه حق کاربر در حال ضایع شدن است. تایم اوت های مکرر،تاخیر بالا، سرعت کمتر از مقدار استاندارد و... جزء موارد تضعیع حقوق کاربران و بی عدالتی افراطی است.

14. 3 کاربر از Black hole بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام،

آقای درزی، بسیاری از کاربران از ویندوز استفاده نکرده و بلطبع از نرم افزارهای شتاب دهنده سرعت نیز استفاده نمی کنند. برای نمونه توجه شما رو به عکس زیر جلب می کنم.برای نصب یک نرم افزار چندمگی سیستم باید تا صبح روشن باشد.
    متاسفانه باید اذعان کرد که این مسئله ناشی از پیکربندی نادرست تجهیزات و درنتیجه بی تجربگی متصدیان مربوطه است. خواه نا خواه حق کاربر در حال ضایع شدن است. تایم اوت های مکرر،تاخیر بالا، سرعت کمتر از مقدار استاندارد و... جزء موارد تضعیع حقوق کاربران و بی عدالتی افراطی است.

خوب من نفهمیدم چی شد الان خوبه یا بده میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟
    Last edited by bahman_0121; 07-08-2013 at 22:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •