چرا من ديدم با اين چشا![]()
![]()
چرا من ديدم با اين چشا![]()
![]()
خب داداش باید چی کار کنیم ما هم ببینیم ؟
بايد مراحل زير را طي كنيد تا بتونيد شما هم اينجوري ببنيد نگا اينجوري
1. اول از همه چشماتون رو تا حد امكان بازي كنيد
2. دوم دهنتون به صورت 8 با كنيد
3. سوم با خودتون فكر كنيد سر كارتون گذاشتم![]()
بعد شما هم اينجوري مي بينيد![]()
ببخشید نمی تونم به سوالت جواب بدم ولی ازت یه سوال دارم روز تولدت تو هاروست مون چندمه من سیو صفحه 524 که گذاشتی رو دانلود کردم میخوام سال چهارمو برم چون تو خیلی باحال تر از من رفتی فقط ماهیات نصف هستند اگه تو اون سیو ماهیهای افسانه ای تو تکمیل کردی سیوتو به من میدی ادامه بدمش من سال دومم حال ندارم 1 سال دیگه بازی کنم برسم چهارم ممنون میشم جواب بدی![]()
هرکی بلده جواب بده این ماهی که 200 ماهی میفروشیم براش کجا ماهیگیری کنیم ؟بعدش اصلا ماهگیری میخواد ؟
همه ماهیارو باید تو یک روز بفروشیم یا دو روز پشت سر هم میشه؟
![]()
می خواستم ببینم ترفندی چیزی هست من هروقت بخوام و در هر کجا بخوام بازی رو سیو کنم سیو فوری رو میگم ممنون میشم اگه جوب بدید
آره میشه سیو سریع هر کجا باشی سیو میشه با دکمه F1
لود سریع هم دکمه F3واسه شبیه ساز epsxe
دوست عزيز فرقي نميكنه ماهي هارو كي بفروشي مي توني طي بازي كم كم بگيري بعد بفروشي
در ضمن قبل فروختن 200 تا ماهي بايد 5 تا ماهي افسانه اي گرفته باشي توي حوضتم 99 تا ماهي باشه
من چهارتا ماهی گرفتم پنجمی نمیشه
اینارو گرفتم squid-char-angler-cat fish
ولی الان نمیدونم باید sea beram بگیرم یا crap?
نحوه گرفتنشونIn the Mother's Hill lake, must have all other fish prints. :crap
sea beram: In the ocean during sping, fall, or winter and have sold 200+ fish.
طبق راهنمایت برای گرفتن sea beram باید پنجتا ماهی افسانه ای بگیرم ولی در این راهنمایی میگه برای گرفتن crap هر پنجتا ماهی افسانه ای رو باید داشته باشی چی کنم حالا؟![]()
سلام
راستش الان زیاد از بازیم یادم نمیاد
فقط میدنم از اواسط تابستان سال چهارم بازیم مونده
چرا ماهیام حوضم نصفه خودمم نمی دونم ... فقط یادم میاد 4 تا ماهی گرفتم داشتم سعی میکردم پنجی رو بگیرم که نشده فعلا
خواستی بگو سیمو بهت بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)