ميدونم عزيز ولي چه شرايطي نيازه. الان پدر من فلبشو عمل كرده دريچه مصنوعي گذاشته. رد عمل كاملا معلومه صداي تيك تيك دريچه هم ضايع هستشاينا كافيه واسشون يا بازم يه بامبول جديد در ميارن
![]()
ميدونم عزيز ولي چه شرايطي نيازه. الان پدر من فلبشو عمل كرده دريچه مصنوعي گذاشته. رد عمل كاملا معلومه صداي تيك تيك دريچه هم ضايع هستشاينا كافيه واسشون يا بازم يه بامبول جديد در ميارن
![]()
والا اون دست کمیته پزشکیه.اصولا باید کارت جواب بده.اما چون گاهی سخت گیری میشه نمیشه کامل پیش بینی کرد.شاید یه کمیته بگه نیاز به مراقبت داره یکیم بگه نداره.
به نظر من عمل قلب باز و اینی که پدر شما انجام داده از کار افتاده محسوب میشه ... پس نیاز به مراقبت داره ...
هر کاری دارید بکنید جنگ احتمالا نزدیکه سوریه رو که بگیرن همه اعضای خانوادمون هم مرده باشند معاف نمی شیمبلانسبت البته
یه سوال دیگه خدا خیرتون بده جواب بدید
من برای امریه دیر اقدام کردم یعنی فکر می کردم خدمتم تیره ولی افتاد اردیبهشت الان می گن باید دو ماه قبل اعزام اقدام می کردی
یه راه دیگه هم بهم گفتند که وقتی آموزشی تموم شد موقع تقسیم ما رو برای امریه معرفی کنند
می خواستم بدونم این چطوریه باید قبل اموزشی با جایی هماهنگ کنیم؟
اصلا بعد آموزشی چه جاهایی امریه می کنند؟ من که ارتش می رم فقط نهادهای وابسته به ارتش امریه می شم؟
ممنون. بعد معافيت كفالت آموزشي هم بايد بري؟ 100 تومن ميگيرن كارت معافيت رو صادر ميكنن.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
آخه فعلا پدرم داره سركار ميره براي همين ميگم نگن از كار افتاده نيست(من دارم بار سخت زندگي رو به دوش ميكشم)
بعد از آموزشی امریه به هیچ وجه ممکن نیست!
شما حداقل 2 ماه قبل از آموزش باید اقدام می کردی که سازمان مربوطه اسم شما رو به ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کنه
یه وقت ما رو نفرستن سوریه با لبنان؟چون اسرائیل قراره حمله کنه. اگه حمله کنم هممون رسما لوله میشیم
![]()
باید میگفتی هنوز دفترچه نگرفتی!برای گرفتن کسری من رفتم بهم گفتن باید از یگانی که خدمت(اموزشی) میری نامه بگیری بعد بیای تا کسری بگیری
دوست من سال 89 که هنوز دانشجو بود کسر خدمت گرفت و ثبت کرد و الان اردیبهشت اعزامه با 13 ماه کسری!!! که تو برگ سبز و سفید هم درج شده.
پس الان دیگه هیچی از دستم بر نمیادشما حداقل 2 ماه قبل از آموزش باید اقدام می کردی که سازمان مربوطه اسم شما رو به ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کنه
شما باید افتخار کنی که در خط مقدم جبهه حق بجنگیه وقت ما رو نفرستن سوریه با لبنان؟چون اسرائیل قراره حمله کنه. اگه حمله کنم هممون رسما لوله میشیم
از اینا که چیزی بلند نمی شه ما باید بریم اسرائیل مسرائیلو جمعش کنیم(کپی رایت اخراجی ها)
متاسفانه خیرپس الان دیگه هیچی از دستم بر نمیاد
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)