تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 4105 اولاول ... 30470475479480080180280380480580680780881485490413041804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

باید اول درخواست کفالت از طریق پلیس+10 بدی .بعد کمیته پزشکی بری اونجا تایید کنن معافی یا نه
    ميدونم عزيز ولي چه شرايطي نيازه. الان پدر من فلبشو عمل كرده دريچه مصنوعي گذاشته. رد عمل كاملا معلومه صداي تيك تيك دريچه هم ضايع هستش اينا كافيه واسشون يا بازم يه بامبول جديد در ميارن

در آغاز فعالیت persiangold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ميدونم عزيز ولي چه شرايطي نيازه. الان پدر من فلبشو عمل كرده دريچه مصنوعي گذاشته. رد عمل كاملا معلومه صداي تيك تيك دريچه هم ضايع هستش اينا كافيه واسشون يا بازم يه بامبول جديد در ميارن
    والا اون دست کمیته پزشکیه.اصولا باید کارت جواب بده.اما چون گاهی سخت گیری میشه نمیشه کامل پیش بینی کرد.شاید یه کمیته بگه نیاز به مراقبت داره یکیم بگه نداره.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

به نظر من عمل قلب باز و اینی که پدر شما انجام داده از کار افتاده محسوب میشه ... پس نیاز به مراقبت داره ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

هر کاری دارید بکنید جنگ احتمالا نزدیکه سوریه رو که بگیرن همه اعضای خانوادمون هم مرده باشند معاف نمی شیم بلانسبت البته

یه سوال دیگه خدا خیرتون بده جواب بدید

من برای امریه دیر اقدام کردم یعنی فکر می کردم خدمتم تیره ولی افتاد اردیبهشت الان می گن باید دو ماه قبل اعزام اقدام می کردی
    یه راه دیگه هم بهم گفتند که وقتی آموزشی تموم شد موقع تقسیم ما رو برای امریه معرفی کنند
    می خواستم بدونم این چطوریه باید قبل اموزشی با جایی هماهنگ کنیم؟
    اصلا بعد آموزشی چه جاهایی امریه می کنند؟ من که ارتش می رم فقط نهادهای وابسته به ارتش امریه می شم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون. بعد معافيت كفالت آموزشي هم بايد بري؟ 100 تومن ميگيرن كارت معافيت رو صادر ميكنن.

---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

به نظر من عمل قلب باز و اینی که پدر شما انجام داده از کار افتاده محسوب میشه ... پس نیاز به مراقبت داره ...

آخه فعلا پدرم داره سركار ميره براي همين ميگم نگن از كار افتاده نيست(من دارم بار سخت زندگي رو به دوش ميكشم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

هر کاری دارید بکنید جنگ احتمالا نزدیکه سوریه رو که بگیرن همه اعضای خانوادمون هم مرده باشند معاف نمی شیم بلانسبت البته

من برای امریه دیر اقدام کردم یعنی فکر می کردم خدمتم تیره ولی افتاد اردیبهشت الان می گن باید دو ماه قبل اعزام اقدام می کردی
    یه راه دیگه هم بهم گفتند که وقتی آموزشی تموم شد موقع تقسیم ما رو برای امریه معرفی کنند
    اصلا بعد آموزشی چه جاهایی امریه می کنند؟ من که ارتش می رم فقط نهادهای وابسته به ارتش امریه می شم؟
    بعد از آموزشی امریه به هیچ وجه ممکن نیست!
    شما حداقل 2 ماه قبل از آموزش باید اقدام می کردی که سازمان مربوطه اسم شما رو به ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کنه

7. این کاربر از pini30lin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه وقت ما رو نفرستن سوریه با لبنان؟ چون اسرائیل قراره حمله کنه. اگه حمله کنم هممون رسما لوله میشیم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

برای گرفتن کسری من رفتم بهم گفتن باید از یگانی که خدمت(اموزشی) میری نامه بگیری بعد بیای تا کسری بگیری
    باید میگفتی هنوز دفترچه نگرفتی!
    دوست من سال 89 که هنوز دانشجو بود کسر خدمت گرفت و ثبت کرد و الان اردیبهشت اعزامه با 13 ماه کسری!!! که تو برگ سبز و سفید هم درج شده.

10. این کاربر از pini30lin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

شما حداقل 2 ماه قبل از آموزش باید اقدام می کردی که سازمان مربوطه اسم شما رو به ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کنه
    پس الان دیگه هیچی از دستم بر نمیاد
    ه وقت ما رو نفرستن سوریه با لبنان؟ چون اسرائیل قراره حمله کنه. اگه حمله کنم هممون رسما لوله میشیم
    شما باید افتخار کنی که در خط مقدم جبهه حق بجنگی
    از اینا که چیزی بلند نمی شه ما باید بریم اسرائیل مسرائیلو جمعش کنیم (کپی رایت اخراجی ها)

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

پس الان دیگه هیچی از دستم بر نمیاد
    متاسفانه خیر

13. این کاربر از pini30lin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •