تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 1746 اولاول ... 3047047547948008018028038048058068078088148549041304 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

راست میگه این داداشمون هم راجع به برونز ، هم راجع به اون 10 تا match تو provisional.
    به خدا منم به خاطر noob و afk و troll بقیه افتادم برنز.حتی تو لیگ هم پره ، مخصوصا تو همین برنز...
    خودتو بکشی هم نمیتونی بیای بالا...
    به این فکر افتادم که دیگه رنک نزنم تا از لیگ بندازنم بیرون.دوباره برم تو اون 10 تا provisional match شاید یه فرجی شد رفتیم سیلور...

2. 3 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

دوستان رنک نرین باور کنید تو بازیه draft pick normal پرو بیشتر از رنک هست داخل رنک پره فیدر هست شما هم خونه کثیفتو کثیفتر نکن به جاش اددت کردم چند گیم به هم میریم نرمال تا ببینیم چی میشه شادیم ریپرت unskill شدی که همه نوبا به تو میرسن البته این معنیش این نیست که unskill هستی این خارجیا واسه فان ریپرت میکنن منم همیشه همه رو ریپرت میکنم ( رحم اله یوختی )

4. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من گبول دارم Bronze ترول و نوب زیاد داره اما میشه کری کرد خدایی خودتو
    من خودم الان Id اصلیم سیلور 3 هستش اما چون بن شده دارم با Id دوستم بازی میکنم که Bronze V بود با 0 Lp , اما توی 1 روز آوردمش Iv
    Matchs هاشو هم اینجا چک کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط چمپ
    Snowball بگیرید , فقط ... ( Kha-ZiX خیلی خوب جواب میده توی برنز )
    Duo هم داشته باشید دیگه خیلی آسونتر میشه ...

6. این کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من فکر میکنم تو east آدم بیشتر زجر میکشه تا west...
    west نوب کمتر داره ، اینطور نیست؟

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

من گبول دارم Bronze ترول و نوب زیاد داره اما میشه کری کرد خدایی خودتو
    من خودم الان Id اصلیم سیلور 3 هستش اما چون بن شده دارم با Id دوستم بازی میکنم که Bronze V بود با 0 Lp , اما توی 1 روز آوردمش Iv
    Matchs هاشو هم اینجا چک کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط چمپ
    Snowball بگیرید , فقط ... ( Kha-ZiX خیلی خوب جواب میده توی برنز )
    Duo هم داشته باشید دیگه خیلی آسونتر میشه ...
    داداش مثل اینکه کلا گوش نمی دی چی می گم؟؟؟

آخه عزیز من مگه می شه هر دست بری 3 به 5 بازی رو ببری؟ می گم هر دست یه آدم دییوس afk کرده یه بی پدر دیگه هم troll کرده 0 kill با 20 dead بعد من چیو carry کنم آخه پسر گل؟
    مشکل من تیم حریف نیست هر کی باشه میزینم با هر هیرویی ولی مشکل تیم خودمه که یه نفره 20 تا kill می دن یا کلا از لول 1 afk هستن و lane اونها خالی می مونه.
    حالا میگی kha بردار؟ با kha خودم رو copy paste کنم تو lane ها؟

حالا منهای این اتفاقات هر دست میرم تو کل تیم من 10 تا ranked win دارن با منه 300 win یه جا افتادن

بعد تیم حریف همه 200 win جلوی من.
    آره شما راست میگی باید kha برم با 4 تا afk بازی رو ببریم. داداش صحبت هات مثل تو فیلم هاست.
    Last edited by ali_parlous; 27-08-2013 at 13:00.

9. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

من فکر میکنم تو east آدم بیشتر زجر میکشه تا west...
    west نوب کمتر داره ، اینطور نیست؟
    نوب همه جا هست دوست من ولی کاملا شانسیه ما که شانس تیم نوب امون خیلی زیاده شما رو نمی دونم. یه رفیق دارم بازیش اصلا خوب نیست ولی انقدر تیم خوب بهش میده همین جوری پیش بره میره challenger
    خلاصه شانس هم خیلی مهمه که ما نداریم.

11. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

داری بهونه میاری بلد باشی خودتو کری میکنی ...
    با 1 هفته و اینا هم نمیشه من خودم 3 ماه توی برنز گیر کرده بود ...
    ترول و نوب تیم برای همه هست , فقط تو نیستی ...
    میخوای زودی بری لن ها هم خوب یه Boots Of Mobility بگیر ...

دیروز Nid ما Fail شد میگفت Surr همش ... ما هم نمیدادیم 0/10 بود , شد ترول همینطور فقط میرف توشون Free Kill میداد ...
    Adc و Jungle هم نداشتیم منم Kha , رفتم بوت جلوم Adc و Supp , جانگل هم Gank میکرد , Nid هم فقط میرفت توشون Free Kill میداد ...
    اما آخر سر من یه Quadra گرفتم و بازی رو بردیم ...
    میشه کری کرد ... حالا یه نمیگم همه بازی هارو میشه اما از 5 تا 3 تاشو میتونی کری کنی ...

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اصلا ربطی یه برنز یا چیزه دیگه نداره مهم رفلکس و مغزه بازیه من یه رفیق ایرانی دارم از سیسون 1 داره بازی میکنه الان هم برنزه اصلا رنک نمیره اما به جرات میگم از همه چمیون شیپا بازیش بهتره 3بار اکانت بالای 2000تا وین فروخته مهم تجربه هست نه این که هرکی پلات شد بگیم عجب پرو هست
    من برای بازی های رنکد گفتم
    که با توجه به هم تیمی های تعطیل, آدم بهتره Snowballer ور داره
    اشاره ای به خود یارو نکردم

می دونی کیا خر شانسن؟ اون هایی که با 10 تا وین رفتم 'gold چون بعد 10 تا division شما مشخص میشه، من خودم یه رفیق دارم لول 60 بود یعنی تازه 30 شد . یه 10 دست بازی کرد 9 تا وین گرفت رفت گلد با 60 win normal و 10 تا ranked.
    تازه الان هم دیگه بازی نمی کنه. بعد این آقایون با دوزار شانس رفتم گلد و سیلور نمی دونن یه مشت آدم بدشانس مثل من تو برونز گیر کردن و نمی تونن بیان بالا.
    همین دیروز LP 97 بود که برم برای Bronze 3 سه دست رفتم هر دست 1 afk داشتیم، 2 دستم 1 troll که میرفت از قصد میمرد. الان LP شده 10 دوباره. خدا شانس بده داداش به شما گلد ها و سیلور ها.
    فقط صداتون در نیاد که دلم خیلی پره از شانس شما که با یاری خدا تخمی تخمی رفتین گلد و سیلور و دری وری هم میگین.
    هر بازی رنکد Placement رو که میبری, میری با افراد بهتر قویتری بازی میکنی, دوستت هم لابد بازیش خوب بوده و همینطور که آقای GL & HF گفت, به این چیزا بستگی نداره
    من هم قبلا بدترین جای برنز بودم. ولی خب با چمپیون های SnowBaller خودمو کشیدم بالا, شده بازی با ترول و Leaver و صد تا بدبختی دیگه ببرم دلیل خاصی نداره

هر کسی خواست state منو چک کنه ID منو داره میانگین kill 9.4/dead 6/assist 7.9
    من تا حالا 50 تا از این دیاموند ها رو چک کردم خیلی خوب بودن 5/5/5 بودن پس لطفا آقایون دیاموند، پلات، گلد و سیلور هر موقع تونستی به state من برسی و تو تیم خودت مهم ترین فرد باشی (حتی وقتی ساپورتی) بیا اینجا با هم صحبت کنیم.
    واضحه, در مورد برنز صحبت نمیکنیم که طرف آب خوردن فید شه بشه 30/0/0
    الان همین Stats که خیلی بهش مینازی, در برابر کیا بدست اوردی؟ معلومه جلو برنزا
    واضحه که نمیتونی تو دایمند با بیلد خرکی و تکی بازیو ببری
    دایمند با برنز خیلی فرق داره...

14. این کاربر از xSoushiantx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

من برای بازی های رنکد گفتم
    که با توجه به هم تیمی های تعطیل, آدم بهتره Snowballer ور داره
    اشاره ای به خود یارو نکردم

هر بازی رنکد Placement رو که میبری, میری با افراد بهتر قویتری بازی میکنی, دوستت هم لابد بازیش خوب بوده و همینطور که آقای GL & HF گفت, به این چیزا بستگی نداره
    من هم قبلا بدترین جای برنز بودم. ولی خب با چمپیون های SnowBaller خودمو کشیدم بالا, شده بازی با ترول و Leaver و صد تا بدبختی دیگه ببرم دلیل خاصی نداره

واضحه, در مورد برنز صحبت نمیکنیم که طرف آب خوردن فید شه بشه 30/0/0
    الان همین Stats که خیلی بهش مینازی, در برابر کیا بدست اوردی؟ معلومه جلو برنزا
    واضحه که نمیتونی تو دایمند با بیلد خرکی و تکی بازیو ببری
    دایمند با برنز خیلی فرق داره...
    ای بابا همه که خارج برونز هستن هی میگن یه هیرو ور میداری کری می کنی... آواز دوقل از دور خوش است عزیزم.
    در ضمن رفیق من تو هر دست خوشگل 10 تا dead داره 1 دونه kill ، دو الی سه assist حالا به نظر شما این بنده خدا حقشه بره گلد؟؟
    مشکل شما اینکه فکر می کنی خیلی همه چیزو می دونی ولی نمی دونی. چون شما تو برونز نیستی و نمی فهمی هیچ وقت هم نخواهی فهمید. تنها طرز فکرت اینه که آره همه نوب هستن و یه هیرو خفن ور داری همرو بکشی، نه عزیزم من تیم جلوم بوده بازی هاشون 10 برابر chamption ship های لول قشنگ بوده و نمی تونستم تکی کاری کنم.

آره به state خودم می نازم چون کارم رو درست انجام دادم و هر دست مهم ترین فرد بازی بودم. نه با state 5/7/5 به خودم بنازم که دیاموند هسیتم و خیلی حرفه ای هستم. رفیق من با بازی داغون الان تو گلد داره با تیم های pro حال میکنه هر دست هم می بره من خودم بیشتر بازی هاشو spec می کنم به شانسش فهش میدم.

خیلی جالبه همه دوستان اینجا دیاموند اینها هستن ولی همه وقتی می خواهن ID بدن ID برنز می دن و می گن ID اصلی من دیامونده

آره بابا شما راست می گین. من state ها مو با نوب کشی گرفتم ولی خیلی بهتر ازینه که تخمی تخمی با شانس برم گلد و اونجا چون نوب ندارن بتونم خودم رو بکشم بالا.

راستی ازین به بعد خواستین صحبت کنین یه ID بدین آدم بدونه داره با یه AI Bot صحبت می کنه یا یه آدم والا به خدا همه ایرانی ها دیاموند شدن....

من اصلا حوصله کل کل ندارم واقعا ندارم ، ولی آدمی که به یه برنز میکه نوب یعنی یه آدم بی سواد چون خیلی ها هستن تو همین برنز که انقدر قشنگ بازی می کنن که خودتو خیس می کنی پس احترام خودتو نگه دار و به آیتم هایی که بعضی ها می بندن نگو آیتم خرکی.

16. 3 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

داری بهونه میاری بلد باشی خودتو کری میکنی ...
    با 1 هفته و اینا هم نمیشه من خودم 3 ماه توی برنز گیر کرده بود ...
    ترول و نوب تیم برای همه هست , فقط تو نیستی ...
    میخوای زودی بری لن ها هم خوب یه Boots Of Mobility بگیر ...

دیروز Nid ما Fail شد میگفت Surr همش ... ما هم نمیدادیم 0/10 بود , شد ترول همینطور فقط میرف توشون Free Kill میداد ...
    Adc و Jungle هم نداشتیم منم Kha , رفتم بوت جلوم Adc و Supp , جانگل هم Gank میکرد , Nid هم فقط میرفت توشون Free Kill میداد ...
    اما آخر سر من یه Quadra گرفتم و بازی رو بردیم ...
    میشه کری کرد ... حالا یه نمیگم همه بازی هارو میشه اما از 5 تا 3 تاشو میتونی کری کنی ...
    داداش ما هم 3 به 5 کم نبردیم تو ranked می تونی همین 2 تا صفحه قبل ببینی، منتها این که بازی نشد که 3 به 5. آدم کلا استرس داره که 2 نفر نیستن خب چه لذتی داره؟ بعد تازه شانس داشته باشی همون 2 نفری که موندن نوب نباشن اون دست

18. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •