ببخشيد در اين مورد بد نيست به تاپيك زير هم نگاهي بياندازيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد در اين مورد بد نيست به تاپيك زير هم نگاهي بياندازيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الحمدلله، خوبم
1- 35 سال، بله ازدواج کرده ام.
2و3- گوشی همراه ندارم.
4- راستش رو بخواهید بنده همسرم رو با وسواس تمام انتخاب کردم. معیار اصلی بنده هم غیر از تدین و نجابت شخصی و خانوادگی و زیبایی ظاهر و باطن، میزان درایت و رشدعقلی او بود.
5- ببینید دوست عزیز در حدود 100 شاخه تخصصی در ریاضیات وجود دارد و نمی توان گفت کدام ریاضیدان بهترین است. صدها ریاضیدان بسیار برجسته در داخل و خارج وجود دارند. اما اگر اصرار دارید نام ببرم به روی چشم: در ایران آقایان دکتر بهزاد و دکتر محمودیان و در خارج از کشور، ریاضیدانان فقید: سرژ لانگ و پال هالموس (که اینها بیشتر به خاطر تخصص عجیبشان در آموزش ریاضیات معروف هستند. به طور مثال سرژ لانگ چنان زیبا سخنرانی می کرد که در حدود سه ساعت مردم عامی و غیر متخصص در ریاضی را در سالن نگاه می داشت. کشور ما به چنین ریاضیدانان معلمی واقعاً نیازمند است.)
از ریاضیدانان قدیمی از خوارزمی و خیام و نیز نیوتن و گاوس می توان به عنوان بهترینها نام برد.
6- فکر نمی کنم بتوان بین آنها باهوشترین را انتخاب کرد.
7- فعلاً که چنین چیزی ممکن نیست.
8- خیلی ساده، از طریق تله تکس تلوزیون این سایت معرفی شده بود. مراجعه که کردم آنرا برای برطرف کردن نیازهای خودم مناسب دیدم. اینکه چطور همکار انجمن شدم را از مدیران سایت بپرسید.
9-ایرانی: آژانس شیشه ای
هالیوودی: روز استقلال
10- زیر تیغ و ماچند نفر
8 تیر 1386
1 تا 6- یادم نیست
7- از 4 یا 5 سالگی
8- به یاد ندارم
9- نه
10- بسیار شلوغ. گریه ی مادرم را در می آوردم. چند بار هم گم شدم و پدر و مادرم با کلی مصیبت پیدایم کردند.
8 تیر 1386
سلام
آقاي مفيدي شرمنده ها.
ميشه بعد از اينكه نقل قول كرديد، بعدش علامت نقل قول رو برداريد (بالا و پايين هر دو) و بعد پاسخ هر سوال رو در زير سوال با رنگي متفاوت بنويسيد.
براي مشخص شدن شخص سوال كننده هم ميشود در عنوان نوشت.
باز هم شرمنده.
يك سوال هم ميپرسم:
: چهارم جولاي نزديكه. اين روز چه روزيه ؟ ميدوني براي چي پرسيدم؟
:
هیچکدام، نه ریاضی تابع فیزیک است و نه فیزیک تابع ریاضی، اما هر دو به یکدیگر نیازمندند و به یکدیگر ایده می دهند. بزرگترین کارهای تحقیقاتی بشر در ریاضیات از ایده های فیزیکی ناشی شده است (همانند کارهای نیوتن و لایبنیتز در کشف حساب دیفرانسیل و انتگرال) و پیشرفته ترین ایده های فیزیکی از دل ریاضیات متولد شده اند (مانند نظریه تارها که هم اکنون طرفداران زیادی در جهان دارد).
8 تیر 1386
M a r i o
سلام
آقاي مفيدي شرمنده ها.
ميشه بعد از اينكه نقل قول كرديد، بعدش علامت نقل قول رو برداريد (بالا و پايين هر دو) و بعد پاسخ هر سوال رو در زير سوال با رنگي متفاوت بنويسيد.
براي مشخص شدن شخص سوال كننده هم ميشود در عنوان نوشت.
باز هم شرمنده.
به روی چشم، از پیشنهادت ممنونم
يك سوال هم ميپرسم:
چهارم جولاي نزديكه. اين روز چه روزيه ؟ ميدوني براي چي پرسيدم؟
بله، روز استقلال آمریکاست. نکنه به خاطر فیلم روز استقلال پرسیدید؟!
8 تیر 1386
سلام.
من سنم کمه و از ریاضیم تا حد سنم(سوم راهنمایی) میدونم یکمم اطلاعات دیگه پس اگه سوال تخصصی نمیکنم شرمنده چون شاید جوابشو نفهمم.
1- ریاضیات از ریاضت میاد. تا بحال احساس کردین که ریاضی واقعا داره اذیتتون میکنه؟
2- آیا قسمتی از ریاضی هست که توش منطق نباشه؟
3- شما با چند نظریه مخالفین؟(البته نظریه های کلیدی)
4- توی ریاضی استعداد مهمتره یا تمرین و پشتکار؟ من خودم تمرین و پشتکار رو مهمتر میدونم.
5- یک سوال هم خودم داشتم: بعد از تریلیارد چه واحدی میاد؟(ببخشید نمیتونم کلمه ها رو صحیح بگم)
مفيد جان چرا به سوالات صفحه قبل من جواب ندادي؟؟
hojjat_game_carbon
چند سالهته؟؟
35 سال
به رياضي علاقه داري؟؟
بسیار زیاد
چه كلاسي ميري؟؟
بنده معلم ریاضیم و متاسفانه فعلاً سر کلاس درس نمیشینم
كدوم از اينا؟:
من
تو
ووكمن
به من چه
ممنون
ممنون
8 تیر 1386
سلام
معلم چه مقطعي هستي؟؟
دبيرستان يا راهنمايي؟؟
تو چه مدرسه اي؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)