تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 946 اولاول ... 304704754794800801802803804805806807808814854904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درسته که کمودو میشناخت ولی نمیتونست حذفش کنه!!! و حتی تو سند باکس هم نمیشد بردش و حتی پیغام hips رو بلاک میزدم نمیتونست بلاکش کنه صفحه ابی مرگ میامد

من با وجود کمودو کاملا فعال و اپدیت ویروسی شدم بعد از اینکه ویروسی شدم پیغام میداد و نمیتونست جلوشو بگیره .

حتی اونو تو فایل های مسدود کمودو قرار میدادم و بد صفحه ابی مرگ میامد و وقتی لپتاپ خاموش روشن میشد دوباره ویروس شروع بکار میکرد انگار نه انگار مسدود هست
    الان توی اون عکسی که جناب xman681 قرار دادند جواب اون هشدار روی "مسدود" هست، فرض را بر این بزارید که ایشون "مجاز" را انتخاب کنه، اونوقت چی میشه؟؟

در مورد اون فایل روی سیستم شما هم KS پیغام داد و هم CIS ولی شما انتخابت "مجاز" بوده. و حتی پیغامهای کلود را هم نادیده میگرفتید. (حرفهایی که خودتون زدید) وقتی به فایل اجازه میدید و پیغام آنتی ویروس را هم فالس در نظر میگیرد! و "نادیده گرفتن" را انتخاب میکنید، دیگه چه کاری از دست آنتی برمیاد.....(البته بعد از آلودگی نباید تسلیم میشدید و من خدمتتون عرض کردم که COMODO Autorun Analyzer که از طریق CIS هم قابل دسترسی هست، بعد از این آلودگی میتونه کمکتون کنه)

ضمن اینکه شما کنار کومودو محصول/محصولات دیگری هم داشتید که واقعا من نمیدونم تا چه حدی با هم سازگاری دارند!

این حرفها را میزنیم که تجربه ما بیشتر بشه، و قصد دیگری ندارم

2. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان توی اون عکسی که جناب xman681 قرار دادند جواب اون هشدار روی "مسدود" هست، فرض را بر این بزارید که ایشون "مجاز" را انتخاب کنه، اونوقت چی میشه؟؟

در مورد اون فایل روی سیستم شما هم KS پیغام داد و هم CIS ولی شما انتخابت "مجاز" بوده. و حتی پیغامهای کلود را هم نادیده میگرفتید. (حرفهایی که خودتون زدید) وقتی به فایل اجازه میدید و پیغام آنتی ویروس را هم فالس در نظر میگیرد! و "نادیده گرفتن" را انتخاب میکنید، دیگه چه کاری از دست آنتی برمیاد.....(البته بعد از آلودگی نباید تسلیم میشدید و من خدمتتون عرض کردم که COMODO Autorun Analyzer که از طریق CIS هم قابل دسترسی هست، بعد از این آلودگی میتونه کمکتون کنه)

ضمن اینکه شما کنار کومودو محصول/محصولات دیگری هم داشتید که واقعا من نمیدونم تا چه حدی با هم سازگاری دارند!

این حرفها را میزنیم که تجربه ما بیشتر بشه، و قصد دیگری ندارم
    من ویروسی شدم بعد کمودو پیام داد من بلوک زدم ولی نتونست جلوشو بگیره بعد هی پیغام کلود داد زدم پاکسازی نتونست پاک کنه

کنار کمودو من کینگ سافت کلود غیر فعال شده دارم که هیچ تداخلی ندارن

کلا کینگ سافت کلود با هیچ انتی ویروسی تداخل نداره

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

یک ویروس خیلی بد که اشک منو در اورد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان بیشتر انتی ویروس ها میشناسنش ولی اون موقع که من گرفتارش شدم(دو روز پیش) فقط 2 انتی میشناختنش

رمز: 123
    سلام :
    اویرا رایگان ( آپدیت 9.4.2013 -آپدیت آفلاین )شات شناسایی بمحض اکسترکت و قرنطینه شدن فایل بصورت پیشفرض
    ویندوز 7 مجازی 32 بیت...

5. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

7. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

9. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

11. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دانلود نمی شه

Archive is Encrypted or Password Protected

The file you attempted to download is an archive that is split, encrypted or password-protected. Free accounts are limited to 10 downloads per week of each file of this type. The limit for this file has been reached. All MediaFire users can now upload files up to 10 GB in size rather than having to split the archive. Our premium accounts can download an unlimited number of archives. Account rates start at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    Still have questions, or think we've made a mistake? Please [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further assistance.

13. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

نمیشه دانلودش کرد..

15. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

17. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

19. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •