تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 1049 اولاول ... 304704754794800801802803804805806807808814854904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

والا چه عرض کنم شایدم امروز یه مشکلی بوده و اعصاب نداشتن. شانس من خورده به تورم. ولی باز هم مشکل سرجاشه اونم این که باید بدون تست خرید مثل همین که شما خریدی.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    فروشنده هاي راستين نميگم خيلي اخلاق خوبي دارن اما اينقدرم كه گفتيد بد نيستند!

2. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تا حدود 900 تومن یه چندتا مدل بهم معرفی کنین استفاده هم بیشتر برای تلویزیون هست گهگاهی هم فیلم و ایکس باکس
    سوال دیگه هم که دارم اینه که الان یه پایونیر dv420 دارم میخواستم ببینم میشه برای همین اسپیکر خرید که دیگه نیاز به خرید سینمای خانگی نباشه؟
    سینما بدون ورودی اپتیکال HTZ-424 pioneer پیشنهاد میدم و با وردی اپیتکال sc-xh-175 panasonic

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تا حالا هیچکس با راستین مشکلی نداشته.شانس شماست.
    حالا یسر هم پاساژ شرکا بزن.تو خود خیابون جمهوری هم بعضی از مغازه ها تک و توک پیدا میشه که سینماهای پایونیر رو برای فروش گذاشتن.می تونی بگردی و پیدا کنی و تست کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

والا چه عرض کنم شایدم امروز یه مشکلی بوده و اعصاب نداشتن. شانس من خورده به تورم. ولی باز هم مشکل سرجاشه اونم این که باید بدون تست خرید مثل همین که شما خریدی.

دوست عزیز یکی از دوستان یه حرف خیلی جامعی زدن
    اگه واقعا میخواین نهایتن تا 5/1 هزینه کنین اصلا به دلت شک را نده که بهتر از 727 بتونی پیدا کنی
    من اولین بار که تستش کردم چون عجول بودم (خییییلی) واقعا تو ذوغم خورد ولی یه خورده که باهاش ور رفتم و تنظیماتش رو درست کردم
    خیلی راضی شدم الانم دارم باهاش حال میکنم
    ولی اگه الان دوباره میخواستم بگیرم با این قیمتی که دوستمون گفتن (1980) حتما rs777 میگرفتم
    در کل ایشالا هرچی که میگیرین ازش راضی باشین و تو شادیهاتون استفاده کنین

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

متاسفانه این مشکل برخورد فروشنده ها دیگه چیزیه که جا افتاده تو اکثر جاها .میخوای بری کلی پول بدی بعضا طوری برخورد میشه که انگار میخوای جنسو صلواتی بخری! البته به خیلی چیزا هم بستگی داره مثل شامی که طرف دیشب خورده! یا مشکلی که با خانومش داشته و....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برادر مشتری مداری توی ایران کم کم داره رخت می بنده شما هم بخودت نگیر هدف اصلی رو دنبال کن تا اوضاع از این هم قارش میش تر نشده یه مدلی رو واسه خودت دست و پا کن. من هم با چشمان کاملا بسته پایونیر 414 رو خریدم . فروشنده هم تا فاکتور نکرد و پولش و نگرفت جنسشو از تو پستو در نیاورد. توی سایت پایونیر نظرات کاربران و امتیاز اونها در مورد هر مدلی ثبت شده من بیشتر اکتفا کردم به همون. دوستی که از اصفهان خرید کرده بود شرایطش بد نیست پیگیر باش. مدل 717 گیر آوردی با گارنتی یکساله با اون قیمت دوستمون (1200)ارزش خریده داره. 717با مدل 414 تنها در پایه اتصال آیفون و لن وایرلس متفاوت هست .الباقی موارد کاملا شبیه هم هستند.

8. این کاربر از gambil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehr463's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کاملا قابل تایید هست پایونیرها نسبتا از بقیه برندها بهتر هستند

10. 2 کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

کاملا قابل تایید هست پایونیرها نسبتا از بقیه برندها بهتر هستند
    سلام mehr463
    بالا خره تونستی مدل مورد علاقه ات رو بخری؟

12. این کاربر از gambil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من هم دنبال سیستم هستم و تا سه تومن هم میتونم هزینه کنم ولی به قول استاد رایان باید صداها رو شنید و باید وقت بذارم که فعلا گرفتارم
    یادش بخیر قدیما استریو های قدیمی دوتا باند داشتند (فول رنج) و آدم از صداشون واقعا لذت میبرد
    الان سیستم ها شصت تا بلندگو دارند و صداهای شلوغ و بیس مبهم
    خوب البته همه اینها مستلزم یک سینمای خانگی هست و برای احساس قرار گرفتن در محیط باید اینجوری باشه
    من دنبال یک سیستم برای موسیقی هستم و زیاد دنبال تصویر و سینما نیستم و اگر بتونم سیستمی رو پیدا کنم که اون صدای استریوهای قدیمی رو بهم بده میخرم (البته دنبال سیستم دست دوم و قدیمی نیستم)
    Last edited by mehr463; 25-04-2013 at 23:27.

14. این کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ضمنا دوستان برای سینمای ۷۲۷ و سایر مدلها firmware جدید اومده
    دوستان عزیز (علی الخصوص امین جان) آپگرید کنند و نتایج تغییرات رو اعلام بفرمایند

16. این کاربر از mehr463 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •