اره !!! ... من فقط متن رو کپی کردم !!!
ولی اگر اولی بشه برای تجربی های زیرگروه1 خیلی بهتر میشه !!! .... 20 دقیقه بیشتر !
اره !!! ... من فقط متن رو کپی کردم !!!
ولی اگر اولی بشه برای تجربی های زیرگروه1 خیلی بهتر میشه !!! .... 20 دقیقه بیشتر !
اينا حرفاشونم مفهوميه !!!![]()
Last edited by dehtoday; 17-06-2010 at 12:45.
منطقه1:
2800-3200
منطقه 2: 2000 - 2200
منطقه 3:
400-450
دوستان کسی میکروطبقه بندی گاج شیمی رو داره؟
یه روش برای موازنه سریع سوختن مواد عالی گفته ، کسی میدونه چجوریه؟
Last edited by BossX; 17-06-2010 at 13:02.
شما تعداد c سمت چپ را ميذاري واسه ضريب CO2 و نصف تعداد H سمت چپ را ميذاري ضريب H2O و بعد O2 سمت چپ را موازنه ميكني.
ای تف تو این کنکور!!!
حیف من دیر اینجا را کشف کردم!
یک سوال داشتم, این بسته ی تست زنی در 5 ثانیه را بخرم یا نه؟ زده ثانیه 1 گذینه 1 , ثانیه 2 گذینه 2, ثانیه 3 گذینه 3 و ثانیه 4 گذینه 4 و ثانیه 5 گذینه صحیح را بزنید!!!!
من درسم اوایل خیلی خوب بود و رو شریف و پلتکنیک حساب میکردم اما حالا رو آزاد فکر میکنم!!! الان سنجش ها میانگین 30 درصد دارم و بهترین درسم هم انگلیسی هست که اون هم انقد رفتم کلاس زبان!
2 هفته تا کنکور مونده و برای من بدبخت دعا کنید تا به آرزوم برسم و به کامپیتر شریف برسم!!!
راستی یک چیز دیگه جدید اومده به اسم TST این دیگه آخرشه!!! زیر 1000 بدون معلومات
یک نگاهی به سایتش بکنید و نتیجه تحقیقات خودتون و تجربه هاتون اگر از این بسته استفاده کردید را به من بگید هر چه سریع چون باید زود تهیه اش کنم اگر خوب باشه!
این NLP یا Reverse Engineering نیستش ها!
سایت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من همش دروغه و يه جور كلاهبرداريه و نخريد.
سلام.
توضیحاتش رو خوندم. به نظرم بستگی به موقعیت الانت هم داره. یعنی تا حدی باید اطلاعات درسی داشته باشی و روش های اون مکمل هستن. باید خوب باشه...
Last edited by fm992; 17-06-2010 at 21:50.
سلاملیکم بچه ها ، خوبید ؟
میگم من دانشگاه آزاد رو محل حوزه رو زاهدان زدم ، بعد میخواستم بپرسم راهی هست که کنکور آزادو مشهد بدم ؟
ثانیه 6(هنگام اعلام نتایج): پشیمانی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)