يكي يه لطفي كنه فايل سوپر استار كردن مسترليگ http://www.mediafire.com/?fndmmqmy4njرو يك جاي ديگه اپلود كنه با تشكر
يكي يه لطفي كنه فايل سوپر استار كردن مسترليگ http://www.mediafire.com/?fndmmqmy4njرو يك جاي ديگه اپلود كنه با تشكر
یکی جواب منو بده![]()
تابلو تبلیغاتی
cam-carpet-ads-full-pack
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من آپلود کردم
بگو کجا تا من دوباره آپلود کنم
حالا مگه چشه ؟
اینجا خوبه ؟
Last edited by ali_pes2008; 13-11-2009 at 23:11.
دوست عزیز من چطوری میتونم این چمن رو به بازی اضافه کنم؟؟؟
وارد فولدر dt07.img تو کیت سرور بکن و اگه فایلهایی با پسوند 39 و 40 داشت پاک کن که
تو replay چمن سیاه نباشه .
نه به 2009 که خود کامپیوتر واست تکل میزد پنالتی میشذ نه به 2010 که 50 تا تکل تو 18 قدم میزنی اصلا نمیگه خرت به چند من
چند تا لودیگ
خودم درست کردم چطور ؟
عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم آپلود شده روی دو سرور
آقا هنوز راه حلی پیدا نشده که بشه دسته بازی دو م را هنگام شروع بازی در کاپها ولیگها بشه فعالش کرد ؟؟؟؟؟؟؟
از دوستانی که در زمینه پچ و ادیت این بازی حرفه ای اند تقاضا دارم جواب بدن ..
اینم پک خال کوبی برای چند تا از بازیکنا
pes 2010 tattoo v1.0
This mod made by Safari for PES 2010 includes tatoos for Aquilani, Beckham, Agger, Fabregas, Glen Johnson, Rooney, Martin Skrtel, Fernando Torres, Craig Bellamy, Nicklas Bendtner, Berbatov, Guti, Raul Meireles, Sergio Ramos, Tim Cahill, Quaresma, Zlatan Imbrahimovic. Click on Read More to get the link.
f i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا با قهرمانی در مستر تیمهای کلاسیک باز نمیشن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)