..........
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
..........
ميگم شما با همين 256 كه 15 تومنه تونستي 78 گيگ دانلود كني؟!!![]()
Last edited by ehsan_j70; 11-03-2013 at 17:42.
عجیبه ؟؟
منم الان این دوره که 256 گرفتم ( 4 روزه که فعال کردم... ) تقریبا 9 گیگ گرفتم....
فقط بیام این 1 مگ مخابرات رو بگیرم........................................ ....................![]()
پینگ اسیاتک در این لحظه: تایم اوت فراوان با مقداری ریپلی![]()
همیارنت هم سرشار از تایم اوت ولی نوین اوکی هست....
سلام دوست عزیز....
یک قسمتی هست معمولا بالای همون VPI و VCI......نوشته Virtual Circuit..........وقتی روش کلیک میکنی چندتا گزینه باز میشه به نام های PVC 0 تا 9.......هر کدام از این ها VPI و VCI خودشون رو دارند...دلیل اروری که میبینی اینه که یکی از این ها خودش روی 0 و 35 ست شده و شما داری یکی دیگه رو تغییر میده به 0 و 35 و داره با اون اصلیه شبیه میشه......شما بگرد ببین کدوم PVC تنظیمات VPI و VCI دیفالتش 0 و 35 هست...اول اونو انتخاب کن...بعد بقیه تنظیمات رو روی اون ست کن....اینطوری درست میشه
یا علی
تا حالا همچین اروری ندیده بودم... vpi حتما باید 0 باشه... من الان خودم الان جای 0 8 گذاشتم چراغ اینترنت جای سبز قرمز میشه و اصلا به نت وصل نمیشه...
من قبل از اینکه سرویسم بگیرم زنگ زدم 2020 گفتم نامحدود 256 سرعتش چنده گفت بین 25 تا 32:| منم گفتم بازی آنلاین می خوام سرعت نیم خوام خلاصه گرفتم الان 3 روزه 3 گیگ دانلود کردم سرعت بین 60 تا 80 خیلی پشیمونم قبلا پول بابت حجم می دادم من که راضیم
یاهو مسنجر هم بستند؟
از عصر تا الان انلاین نمیشه یاهو مسنجر از سایت یاهو میرم
شما مطمئنی 512 نگرفتی ؟ چون 60-80 سرعت 512 هست نه 256 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)