نه 3 که نداره و V هم ننوشته بغلش . زیر مودم چی نوشته ؟
http://www.kimag.es/share/36235766.jpg
نه 3 که نداره و V هم ننوشته بغلش . زیر مودم چی نوشته ؟
http://www.kimag.es/share/36235766.jpg
من با خواندن تایپیکها تصمیم به خرید tplink 8901g گرفتم ولی هنوز جواب این سوال را پیدا نکردم که اگر این مودم جزو مودمهای خوبه و کاریه چرا اینقدر نسبت به بقیه مودمهای وایرلس دیگه ارزانتر است(حدود 44 تومان با گارانتی فرادانش با اسپیلتر) چون میگن هر ارزونی بی علت نیست
همین مو ضوع در انتخاب من شک وارد میکند؟
یا حق
شما شماره فرادانش رو داری ؟
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
ورژن 4 رو دانلود کن . فایل رو بازکنی می فهمی که مال مودم خودت هست.
کل فایلها رو دانلود کردم این می خوره فقط.
5 دقیقه طول میکشه اگر وسط کاری مودم به هر نحوی خاموش شه خراب میشه. راهنما داره همراهش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=sei_pm;5061123]شما شماره فرادانش رو داری ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
نه ولی تمام tplink 8901 (از چند جا که پرسیدم هم پاساژ ایران هم علاالدین هم رضا البته تلفنی) گارانتی فرادانش بود
چطور مگه؟
در ضمن جوابی برای من نداری؟چرا ارزون است؟
یا حق
[QUOTE=ba_maram;5061156]دلیلی نداره. شما می تونید به همونها که زنگ میزنید شماره گارانتی رو ازشون بپرسید . چون اصلا سایت هم ندارند. نکنه سرکاری هست؟
[QUOTE=sei_pm;5061253]من اصلا متوجه نمیشم شما چی میگی؟چی سر کاریه؟
مگه من شماره گارانتی خواستم یا...؟شما گفتی شماره فرادانش را داری گفتم نه
شما یکبار دیگه پست اول را بخون؟((من با خواندن تایپیکها تصمیم به خرید tplink 8901g گرفتم ولی هنوز جواب این سوال را پیدا نکردم که اگر این مودم جزو مودمهای خوبه و کاریه چرا اینقدر نسبت به بقیه مودمهای وایرلس دیگه ارزانتر است(حدود 44 تومان با گارانتی فرادانش با اسپیلتر) چون میگن هر ارزونی بی علت نیست
همین مو ضوع در انتخاب من شک وارد میکند؟))
اصلا پوزش از همه که از بحث تایپیک منحرف شدیم
سوال من این بود که اگر tp link8901مودم خوبی است چرا نسبتا ارزون است نسبت به بقیه مودم های وایرلس؟( هر ارزونی بی علت نیست علت این ارزونی چیست؟) نه سر کاریه نه شماره گارانتی پرسیدم .
یا حق
Last edited by ba_maram; 14-06-2010 at 22:08.
چون مودم های پرطرفداری هستن فروششون زیاده و تعداد وارد کننده ها زیاد شده (دست زیاد شده) و یه وارد کننده نمیتونه 2 برابر قیمت جهانی بندازه به مردم چون قیمت رقابتی میشه. همین مودم قبل از عید بالای 60 تومن بود. شماره فرادانشم تو گوگل سرچ کنید پیدا میکنید ولی فقط به نماینده هاش میفروشه اونم تعداد زیاد.
Last edited by Exir; 14-06-2010 at 22:34.
[QUOTE=ba_maram;5061627]ببخشید منظورم این بود شاید اصلا گارانتی نداره و فقط اسمش رو یدک میکشه واسه همین ارزونه چون فرادانش نه سایت داره نه این که تو اینترنت خبری ازش هست. اگر می تونی از همون فروشنده حداقل تلفن فرادانش رو بگیر.
مودم Tp-link 8817 کی داره اینجا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)