تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 1137 اولاول ... 304704754794800801802803804805806807808814854904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

اگه تهرانی هستین از بانک کتاب بگیرن . 20 در صد تخفیف خرید حضوری داره اگه هم حوصله ترافیک و شلوغیه انقلاب رو ندارین با پیک مجانی براتون میفرستن (البته اگه با پیک بفرستن 20 درصد تخفیف نمیدن. همون قیمت روی جلد رو میگیرن)
    اگه توضیح بیشتری خواستین من در خدمتم
    راستی به نظرم اگه قرار باشه سایتی به شما 10 در صد تخفیف بده بعد پیک 3000 هزار تومن بگیره بیاره در خونه به صرفه تر اینه که زنگ بزنید بانک کتاب براتون مجانی بفرسته . اینطور نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

12

به همه کسایی که عزیزانشونو از دست دادن تسلیت میگم اما به نظرم اینا بهونس من امسال مجبورم هم درس بخونم هم باباییمو(پدر بزرگم) که خیلی هم بهش وابسته ام رو ببرم دکتر که مشکوک به سرطانه هم باید مشکلات خودمو حل کنم
    با مشکلتون کنار بیاید چون زمان برای شما صبر نمیکنه
    قبول ندارم که بهونه هست ولی ايمان دارم که اراده انسان راسخ تر از اين اندوه های برزگ هست آره دنيا برای هيچ کس صبر نميکنم
    از درد گفتن با بی درد خود دردی هست

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان کسی وی وی دی آموزش شیمی مبتکران (بازرگانی) رو دیده؟
    خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

دوستان کسی وی وی دی آموزش شیمی مبتکران (بازرگانی) رو دیده؟
    خوبه؟
    من ندیدم اما خب از بچه هایی که دیدن شنیدم فرقی با کتابش نمی کنه و آدم با کتابش بهتر یاد می گیره...
    توصیه ام به دوشتان اینه که دنبال روش های عجیب غریب نباشید و راحت بشینید کتاباتونو بخونید... خود من پارسال از این کارا نظیر سریال هفتگی 100 یا dvd های آموزشی که کلی از وقتم رو گرفتن کلی ضربه خوردم... به تایمی که از دست میدید توجه کنید...

5. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبول ندارم که بهونه هست ولی ايمان دارم که اراده انسان راسخ تر از اين اندوه های برزگ هست آره دنيا برای هيچ کس صبر نميکنم
    از درد گفتن با بی درد خود دردی هست
    اگه از پستم ناراحت شدید معذرت میخوام
    مطمئنا هر کس تجربه تلخ از دست دادن عزیزی رو داشته و واقعا تحملش سخته اما نباید انقدر غرق این اتفاق شد که سال سرنوشت ساز رو از دست داد چون خوندن برای سال دوم واقعا سختتر از اون اتفاقه به هر حال امیدوارم کنار بیاید با این اتفاق

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فرصتی طلایی برای جویندگان دانش روز جهان .....

دانشگاه کمبریج تمامی نشریات دو سال قبل خود را از تاریخ 24 اگوست 2011برای شش هفته به صورت رایگان برروی وب سایت زیرقرار داده است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

آموزش ديفرانسيل رمزينه در چه سطحی هست؟
    برای آموزش رمزينه گرفتم خيلی تعريفش ميکنند ميخواستم خوشخوان بگيرم اما شنيدم رمزينه کنکوری تر هست
    فصل اولش رو الا" يه نگاهی انداختم ديدم نکاتی که من بری اين فصل دوم کامل کار کردم رو در درسنامه هاش اورده!!!
    اما خب فصل اول بيشتر تکراری هست
    به نظرتون با اين اوصاف آيا نياز به اين کلاس رمزينه دارم؟ فصل اول و اوايل فصل دوم رو ديدم چيز جديدی نداشت اما تو حد و مشتق نميدونم
    سطح حسابم خيلی خوب هست
    برای تست چی بگيرم؟ ميخوام سطحش بالا باشه و هدف هم فقط کنکور هست تست از همين رمزينه بگيرم يا خيلی سبز يا انديشه فائق و گاج و خوسخوان يا...؟!

حسابان خيلی سبز رو بالای 80 ميزنم

Last edited by D_felfelak; 06-10-2011 at 13:29. دليل: در ويرايش آخر سؤال ديگری رو اضافه کردم

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برای آموزش رمزينه گرفتم خيلی تعريفش ميکنند ميخواستم خوشخوان بگيرم اما شنيدم رمزينه کنکوری تر هست
    فصل اولش رو الا" يه نگاهی انداختم ديدم نکاتی که من بری اين فصل دوم کامل کار کردم رو در درسنامه هاش اورده!!!
    به نظرتون با اين اوصاف آيا نياز به اين کلاس رمزينه دارم؟ فصل اول و اوايل فصل دوم رو ديدم چيز جديدی نداشت اما تو حد و مشتق نميدونم
    سطح حسابم خيلی خوب هست
    برای تست چی بگيرم؟ ميخوام سطحش بالا باشه و هدف هم فقط کنکور هست تست از همين رمزينه بگيرم يا خيلی سبز يا انديشه فائق و گاج و خوسخوان يا...؟!

حسابان خيلی سبز رو بالای 90 ميزنم

واسه دیفرانسیل معلم ما اندیشه فایق و میکروبانک گاج رو پیشنهاد کرده
    تستاشم خوبه
    اما واسه شما که خیلی سبز رو بالای ۹۰ میزنی کتاب خیلی سطح بالا نمیدونم چی بگم

راستی کسی از دوستان کتاب هندسه تحلیلی انتشارات فرید شهریاری رو داره (سفید و سیاه) ؟
    من کل ارومیه رو گشتم چه کتاب فروشی ها چه کهنه فروشی ها
    اصلا گیر نیومد
    اگه کسی از دوستان داشته باشه من حاضرم ازش بخرم ... (اگه دارید لطفا پ . خ بدید ) خیلی کارم لنگه ....

10. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من 14 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم و لیسانس دارم.امسال به دلایلی تصمیم گرفتم در کنکور آزاد شرکت کنم در رشته تجربی و هدف من فقط یک رشته خاص در مقطع لیسانس از آزمون پزشکی است.
    دوستان هر توصیه ای برای اینجانب دارند ممنون می شوم بیان کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

سطح حسابم خيلی خوب هست

حسابان خيلی سبز رو بالای 90 ميزنم

این کتاب که نوشته مهندس محمد مهربان است بی شک بهترین کتاب جامع (آموزش + تست) دیفرانسیل است
    اینم عکسش :

ولی شما که سطحت خیلی بالاست برو بنفش قلمچی رو بخون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •