سلام.اقا ببخشا ما همش سوال می÷رسیم.یعنی همینطوری درسته ؟؟گفتم شاید من اشتباه کرده باشم
سلام.اقا ببخشا ما همش سوال می÷رسیم.یعنی همینطوری درسته ؟؟گفتم شاید من اشتباه کرده باشم
آقا شما که میگی کیت سرور رو 1.2 جواب میده ... من با کیت سرور 8.1.2 امتحان کردم موقعی که میخواد فایل exe بهش بدم Don't Send میده .....
مثل اینکه پرشین گیگ، به علت پهنای باند زیاد لینک ها رو بسته، لطفا یه چکی بکن!
مرسی![]()
دوستان من یه پچ گرفتم اسمش هم patch ps`smock 1.4 هست که هم روی پچ 1.20 تا 1.40 بدونه هیچ مشکلی کار میکنه نمیدونم شما دوستان چه مشکلی دارید!!!!
شما كرك 1.20 رو مطمئني ريختي؟ لينكش رو صفحات اخير به كرات گذاشتيم. خودم روي پرشين گيگ آپ كردم اون رو دانلود كن
با سلام خدمت Mortaza.2fun عزیز میخواستم اگه شما این فایل cv0f جدیدو دانلود کردی و داری همراه با پچ 1.40 ازش استفاده می کنی ادیت فایلتو که با cv0f جدید هماهنگه برام بزاری. ممنون
آرمی جان، از تو بعید بود!!!!!! خوب اگه بخوای از همون کرک 1.2 استفاده کنی، دیگه چرا بازی رو آبدیت می کنی. درسته که ممکنه بعضی چیزا تغییر کنه، اما شما باید هم فایل های آبدیت رو بریزی و هم کرک رو.![]()
سلام خلیل جان
من که به شما گفتم باید یه ادیت فایل جدید برای این cv0f جدید درست کرد تا بازی و پچ سازگار باشه الان هم ارمین جان در حال درست کردنش هست بعد اینکه تموم شد لینکش رو می ذاره تا ما هم ازش استفاده کنیم .
اما در مورد پچ 1.40 وcv0f جدید .
این لینک پچ1.40 :
فقط توی اونجای خای کلمه ی P A T C H رو بنویسید البته من اینجا با فاصله نوشتم شما بدون هیچ فاصله ای بنویسید چون این کلمه ----- میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک cv0f جدید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونتون
نه خواهش میکنم![]()
بله همین طوری درسته نه دوست عزیز شما استباه نکردین چون شما با کرک بازی 1.20 رو کرک کردین به همین خاطر این طوری هستش .
دوست عزیز دقت کنید ببینید که ایا درست مراحل رو انجام دادید یا نه ؟
الان من هم از کیت سرور که شما استفاده می کنید استفاده می کنم وهیچ مشکلی هم نداره .
شما دقت کنید اول پچ 1.40 رو نصب کنید بعد با کرک 1.20 بازی رو کرک کنید .
این لینک پچ 1.40 :
فقط توی جای خای کلمه ی P A T C H رو بنویسید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بدون فاصله .
این هم لینک کرک 1.20 :
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نه ابولفضل جان اعمال ميشه. اپديت پچ رسمي روي exe تاثير نميذاره كه با عوض شدنش از بين بره به طور مثال توي فيفا 08 شما كافي بود يك فايل كرك شده و يك فايل اورجينال بازي رو در اختيار داشته باشي پارسال 3 بار براش آپديت پچ اومد. وقتي آپديت جديد مي آمد فايل اورجينال رو به جاي كرك كپي مي كرديم پچ رو اعمال مي كرديم بعد دوباره كرك رو مي ريختم سر جاش بعد اگه بعدا پچ جديد مي آمد اين كار رو تكرار مي كرديموقتي شما پچ 1.40 رو نصب مي كنيد بازي شما آپديت ميشه چه از كرك 1.20 استفاده كني چه از كرك 1.40![]()
من مشکل کیت سرورم حل شد اما دو تا نکته هست :
الان هر آپشن فایلی که از اینترنت میگیرم یا حتی آپشن فایل قبلی خودمو قبول نمیکنه بازی و میگه فرمتش با بازی مچ نیست و از اول آپشن فابریک کنامی میاد . مشکل از چیه ؟! من حتی آپشنی که دانلود کردم با 1.2 هم سازگار بود اما ....
نکته دوم اینکه وقتی با پچ 1.4 کرک یا همون exe 1.2 رو اجرا میکنیم .... در واقع یه سری پارامتر های بازی هنوز 1.2 هستن . من قبلا تو یه سری سایتای خارجی دیده بودم برنامه نویس ها برای Tweak Gameplay فایل EXE رو دست کاری میکنن در نتیجه مطمئنا یه سری از پارامتر های گیم پلی تو فایل exe گنجونده شده ... و منطقی نیست از اون کرک استفاده بشه ....
داستان این CV0F رو هم نفهمیدم مگه خود آپدیت نباید اونو بریزه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)