سلام
بله قبلا با 3 ترم مشروط شدن متوالی از دانشگاه اخراج میشدی
اما این قانون ورداشته شده و دیگه اخراجی نداریم ....
سلام
بله قبلا با 3 ترم مشروط شدن متوالی از دانشگاه اخراج میشدی
اما این قانون ورداشته شده و دیگه اخراجی نداریم ....
دوستان اگر سنوات تحصیلی تمو بشه و نتونیم واحدامون رو پاس کنیم..مثلا اگر 20 واحد بمونه باید چیکار کنیم..بریم خدمت![]()
مهدی جان پس این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حداکثر نیمسالهای مشروطی مجاز در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال و در دوره کارشناسی پیوسته 3 نیمسال اعم از متوالی یا متناوب است.
نه اینطور نیست .... به عنوان شاهد عینی هم میشه هم کلاسی های خودم رو مثال بزنم .
برگه و اطلاعیه رو زیاد جدی نگیر اونم تو دانشگاهی مثل پیام نور ...
قبلا بود اما فعلا همچین قانونی وجود نداره . خیالت تخت . /
این آیین نامه ظاهرا اشکال داره !!!!!!!!سقف و کف در انتخاب واحد
دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می تواند حداقل 14 و حداکثر 20 واحد درسی انتخاب کند و حداکثر واحد مجاز انتخابی در دوره تابستانی 6 واحد است. در آخرین نیمسال تحصیلی دانشجو می تواند صرف نظر از معدل کل ( کمتر از 10) و مشروطی تا 24 واحد اخذ کند.
حداقل 12 و حداکثر 24 ( درصورت داشتن معدل بالای 17 )
سنوات تحصیلی یعنی چقدر؟
تو پیام نور حالا حالاها جا داری که درس ها رو پاس کنی
مثلا دوره ی کارشناسی ( 9ترمه ) یعنی 4 سال و نیم زمان معمول نیاز داره .... بعدش تا چند ترم دیگه هم وقت داری که واحد ها رو پاس کنی ... دقیق اطلاع ندارم اما تا 4 الی 5 ترم دیگه مجازی .
یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟![]()
Last edited by Eblis 2011; 13-04-2013 at 18:45.
آره بابا خیلی کمه...یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟
من 60 واحدم مونده و میخوام از تابستون برم یه جای خوب واسه کار...کاره درآمدش خوبه..ورودی 87 هستم..2 ترم مرخضی هم گرفته بودم...![]()
سلام مجدد به همه!! آقا یکی بیاد بگه این نظریه زبانها رو چه جوری باید خوند !!!!
اصلا کی این ترم داره ؟؟
من پاسش کردم...به شدت درس مزخرفیه...فقط با امدادای غیبی میتونی پاسش کنی
کلا رشته کامپیوتر درسهای بیخودی مثل معماری کامپیوتر و اسمبلی و ریزپردازنده و طراحی و پیاده سازی و پایگاه داده و هوش مصنوعی و ....داره![]()
سلام
یکی از دوستان من هست که پیام نور رشت درس میخونه ولی تهران شاغل هست و الان شرایطش جوری شده که نمیتونه رفت آمد زیادی داشته باشه و میخواد امتحان هاش رو تهران بده.میخواستم بدونم امکان این کار هست یا باید از ترم بعدی حرکت بزنه؟
درود
این ترم که امکانش نیست ولی از ترم بعد میتونه انتقالی بگیره .
دیگه چیزی موند که نگی حمید عزیز ؟
من نظریه دارم - معماری دارم - طراحی دارم و آمار و احتمالات مهندسی - چون فردای طراحی امتحان مهندسی نرم افزار 1 بود حذف کردم مهندسی نرم افزار رو ... فقط خود کتاب مهندسی نرم افزار 2 کیلو وزنش هست
نظریه امتحانش تستی هست و اولین امتحان ماست ... همونطور که آقا حمید قبلا گفته بود معماری فوق العاده مفهومی است و میشه گفت اگر در مدار منطقی مسلط نباشید چیزی دستگیرت نمیشه ... طراحی 3 فصل اولش همون ساختمان داده هست که خوندم ... فصل 4 - 5 - 6 بیشترین حجم از کتاب رو تشکیل میدن و پیشنهاد میکنم اردیبهشت ماه 3 فصل رو جمع کنیم ... 7 - 8 - 9 زیاد حجیم نیستن و میزارمشون 4 روز تعطیلی
فقط مشکل این نظریه و معماریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)