نه منتقل نمیشه
تو از 5 گیگت 4 گیگ هم استفاده نکرده باشی و شارژ ماهیانت تموم شه 4 گیگ از بین میره و دیگه منتقل نمیشه به ماه بعد
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه منتقل نمیشه
تو از 5 گیگت 4 گیگ هم استفاده نکرده باشی و شارژ ماهیانت تموم شه 4 گیگ از بین میره و دیگه منتقل نمیشه به ماه بعد
Last edited by Greedy; 14-12-2012 at 23:59.
درود.
خب ، بالاخره نت منم وصل شد و از دیروز ، رسما آسیاتکی شدم
ببینیم اینجا چطور میشه![]()
من دیروز تمدید کردم 1 مگ نامحدود گرفتم 100 هست اما افت شدیدی داره 1 ساعت بالاست یه ساعت پایین![]()
الان پیامک زدند که مشترک گرامی ، با عرض پوزش به دلیل تغییرات فنی مخابرات، سرویس شما از ساعت 2 تا 6 صبح روز 26 ام قطع می باشد.
سالی که نکسوت از بهارش پیداست
![]()
آقا جو منفی نده
این مرکز مخابراتی ما ، شلوغ ترین مرکز مخابراتی توی اصفهانه ؛ حالا میخواند چه غلطی بکنند خدا میدونه. فردا عصر که بیام خونه ، معلوم میشه![]()
چرا این سایت با اینترنت آسیاتک باز نمیشه ولی با بقیه شرکتا میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کردم ، بی هیچ مشکلی و با سرعت زیاد باز شد![]()
![]()
قابل توجه دوستان که چند روز پیش اعلام کردم یکساله 512 آسیاتک را شارژ کردم با مبلغ 141 هزارتومان ...... امروز که به پنل کاربری ام مراجعه کردم متوجه شدم که یکساله میشه 177 هزار تومان
اینو بگم که سرویسها اصلا گران نشدن ولی انگار اون روزی که من شارژ یکساله کردم، به اشتباه محاسبات آنلاین آسیاتک برای من تخفیف 50 درصدی در نظر گرفته بوده است ( در حالی که تخفیف واقعی یکساله طبق سیاست شرکت 36 درصد است) ... اینو گفتم که دوستان یک موقعی بعدا دچار سو تفاهم از پستهای که قبلا زدم نشن
با تشکر
به اشتباه چیزی صورت نگرفته دوست عزیز،بمناسبت نمایشگاه تا قبل 19 آذر کسایی که تمدید میکردن تخفیف بیشتری میگرفتن که یکساله میشد تا 50% تخفیف
==
دوستان شمام لحضه ای قطعی دارین؟
خیلی رو اعصابه
پینگم که 280 ه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)