چن ساعت؟
اصن همونجا تخلیه میکنن برات
بستگی داره خب، شما از 3 روز حساب کن برو بالا
نرمالش 1 هفته
چن ساعت؟
اصن همونجا تخلیه میکنن برات
بستگی داره خب، شما از 3 روز حساب کن برو بالا
نرمالش 1 هفته
یعنی چی ؟؟؟؟ یه هفته ؟؟؟؟ شوخی میکنین ؟؟؟
واقعا چه مدت طول میکشه ؟؟؟
- - - Updated - - -
یعنی چی ؟؟؟؟ یه هفته ؟؟؟؟ شوخی میکنین ؟؟؟
واقعا چه مدت طول میکشه ؟؟؟
جدی میگم عزیز !
بین 3 تا 10 روز زمان میبره که همش به مرکز مخابراتیتون بستگی داره
برا من فک کنم 5 روزی طول کشید
ممنون !
میخوام برم پارس آنلاین یعنی بهد اینکه کاملا تخلیه شد برم پارس ثبت نام کنم یا همون موقعی ک درخواست تخلیه دادم میتونم برم پارس ؟؟؟
در ضمن بعد اینکه تو پارس ثبت نام کردم چند روز طول میکشه نتم وصل شه ؟؟؟
نه شما واستا که کامل از فن اوا تخلیه بشی و این بابت که مطمعن شدی بعد درخواست اشتراک جدیدت رو بده
والا اونم همین 3-4 روز تا 10 روز زمان میبره
برای اینکه خطت سریع تخلیه شه ، این کارو بکن که میگم ؛ وقتی در خواست تخلیه رو به فن آوا دادی ، همون موقع برو در سایت 195 از فن آوا بابت تخلیه نکردن شکایت کن ، 2 روز نشده خطتو تخلیه میکنن!
یکی از بد قول ترین شرکت ها هست این فن آوا ، برای تخلیه خط خود ، رفتم نمایندگی ، اولش که نمایندش به زور میخواست ما رو نگه داره ، 1 ساعت باهام حرف زد مخمو بزنه ، من راضی نشدم و گفتم تخلیه میکنم ، بعد همون روزش گفت برای درخواست زدم ، بعد من چون آخر هفته بود ، سه شنبه بعد ظهر بود ، گفت تا اول هفته بعد قطع میشه ، بعد شنبه شد قطع نکردن ، گفتم یک روز دیگه صبر میکنم ، روز یکشنبه رفتم نمایندگی گفتن ما درخواست دادیم ، مخابرات باید قطع کنه ، زنگ زدم مخابرات گفتن هیج درخواست نیومده ، زنگ زدم پشتیبانی اصلی ، باز اونها منو پاس دادن نمایندگی ، کل بگم همینطوری الکی الکی منو تا آخر هفته ملنگ گذاشتن.
آخرش رفتم 195 شکایت کردم ، یک روز نشد خطم قطع شد !
ببین دوست من ، درخواست تخلیه بده ، اگه بعد 2-3 روز خط ات تخلیه نشد برو 195 شکایت کن سریع کارت رو راه میندازن .
اینو بدونید اکثر شرکت ها مخابرات رو بهونه میکنن ، من برای های وب سرویس جدید گرفتم ، تو سایتشون صبح ساعت 8 سفارش دادم و پرداخت کردم ، ساعت 9:30 برام پیامک امد که درخواست شما برای مخابرات ارسال شد ، بعد همون روز ساعت 2 خطم رانژه شد و اینترنت ام وصل شد ! همش تو یک روز .
سلام
داداش من مخابرات روز یک شنبه رفتم درخواست تخلیه بدم گفتن سیستم خرابه و نمیشه
منم شب اومدم تو 195 شکایت کردم اپراتور دیروز پاسخ داد که درخواست شما در حال رسیدگی است ولی هنوز خطم تخلیه نشده بنظرت دوباره شکایت کنم ؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام عزیز
نه ، لازم نیست ؛ چون اینا 3 روز وقت دارن که بهت جوابو بدن ( یعنی تا فردا باید جواب شکایتتو بدن ) ؛ اگه فردا تا بعد از ظهر دیدی اوکی نشد ، دوباره شکایت کن!
با این مخابراتی که من میبینم بعید میدونم فردا هم خطو از رانژه در بیاره
شبی یه شکایت در باب سرویس دهنده در سامانه 195
و یه شکایت هم در مورد مرکز مخابراتی تو سامانه بازرسی مخابرات مینویسم
تا سریع تخلیه کنن.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)