این اطلاعات راسته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اطلاعات راسته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
okey. حواسم نبود .
یعنی یه 320 گیگ اونور 280 دلاره .
اونوقت تو ایران دارن به ما انقدر گرون میدن !!!!!!!440 هزار تومن .
تازه الان که شده 650 هزار تومن .
الان که فرمور جدید اومد کلا سونی هروقت حل کنه میده بیرون
-- فرمور 3.60 بزودی میآد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان عزیز
بچه ها من یه مشکل دارم که امید وارم هل شود البته به کمک شما
من یک ps3 320gb دارم که چند وقت پیش من با فرمت 3.41 به وسیله ی فلش دانگل کپی خور کردم حال چون بازی های جدید اومده من می خواهم کپی خور یا دانگل رو از بین ببرم و بعد آپدیت کنم که البته من اول کپی خور را با یک فرمت فول که 18 ساعت زمان برد را به وسیله ی خود ps3 از بین بردم اما حالا باز هم ps3 به من اجازه نمی دهد آپدیت کنم چه افلان و چه انلاین و erorr می دهد که می گوید your data is croppted و حتی من اپدیت های 3.50 3.55 3.60 را امتحان کردم ولی باز هم همین erorr را داد
من شنیدم ps4 تا 2014 نمیاد درسته؟
معمولا این erorr مال موقعی هست که وسط کار قطع شده باشه یعنی یه سری اطلاعات از بین رفته شما کنسول رو restore کردید؟
سلام دوستان.من تازه ps3 خریدم میخواستم بدونم کیفیت بازی های کپی با کیفیت بازی های اورجینال تفاوتی داره؟
دوستان بهتر میدونند ولی بهتره هارد کنسول رو در بیارید و بزنید به pc و فرمت کنید دوباره بزنید ps3 آپدیتش کنید.دوستان اگه راه اسونتری میدونید بگید چون من مرحله ی اخر رو گفتم.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
یکی میشه اخره killzone 3 رو توضیح بده چون من تمومش کردم ولی نفهمیدم که اخر اون سیاره که نابود شد زمین بود یا اونی که روش میجنگیدیم.و اونی که نجات پیدا کرد کی بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)