تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 804 از 870 اولاول ... 304704754794800801802803804805806807808814854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,031 به 8,040 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه havva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من گوشیم هی می گه مموری گوشی ( نه مموری کارت ) پر است لذا هیچ کار نمیشه کر حتی سایلنت کردن

کل حافظه هم خالیه ها نوشته فول ولی توش چیزی نیست
    برای فرمت کردن وقتی * و 3 و کلید سبز رو نگه می دارم و روشن می کنم بازم می ام داخل همه اس ام اس ها سر جاشه چیزی هم تغییر نمی کنه

چی کار کنم ؟ هیچ کاری نمی تونم با گوشیم کنم

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

من گوشیم هی می گه مموری گوشی ( نه مموری کارت ) پر است لذا هیچ کار نمیشه کر حتی سایلنت کردن

برای فرمت کردن وقتی * و 3 و کلید سبز رو نگه می دارم و روشن می کنم بازم می ام داخل همه اس ام اس ها سر جاشه چیزی هم تغییر نمی کنه

این مشکل رو منم دارم مشابهش رو.وقتی اتفاق میفته که گوشی با تعداد زیادی از اطلاعات سر و کار داشته باشه.البته واسه من اینطوری هستش نمیدونم واسه شما هم هست یا نه.
    3000تا اس ام اس داشتم.اول ریپلی کردنش از کار افتاد.الان که شده 4000تا اصلا باز نمیکنه اس ام اس رو.rom patcher هم که اتوماتیک بود رو از کار انداخته.میوزیک پلیرم هم قاطی میکنه و میاد بیرون.زوم زیاد نمیشه کرد رو عکسها(گوشیم ترکیده دیگه) و همش هم همین ارور رو میده
    بهترین کار اینه که کلهم بزنی مموری کارت و گوشیت رو از بیخ و بن فرمت کن.واسه فرمت هم 3کلید رو نرو.ستاره مربع 7370 مربع رو بزن حله

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این مشکل رو منم دارم مشابهش رو.وقتی اتفاق میفته که گوشی با تعداد زیادی از اطلاعات سر و کار داشته باشه.البته واسه من اینطوری هستش نمیدونم واسه شما هم هست یا نه.
    3000تا اس ام اس داشتم.اول ریپلی کردنش از کار افتاد.الان که شده 4000تا اصلا باز نمیکنه اس ام اس رو.rom patcher هم که اتوماتیک بود رو از کار انداخته.میوزیک پلیرم هم قاطی میکنه و میاد بیرون.زوم زیاد نمیشه کرد رو عکسها(گوشیم ترکیده دیگه) و همش هم همین ارور رو میده
    بهترین کار اینه که کلهم بزنی مموری کارت و گوشیت رو از بیخ و بن فرمت کن.واسه فرمت هم 3کلید رو نرو.ستاره مربع 7370 مربع رو بزن حله
    اگر گوشی شما پیام Memory low رو میده منظور رم اجرایی گوشی است که برای کنترل این رم می تونید نرم افزار jbtaskman رو نصب کنید بهتون می گه که چقدر رم خالی دارید و می تونید برنامه هایی رو که می خواهید ببندید که از رم استفاده نکنه

اگر هم می خواهید گوشیتون رو فرمت کنید از کد
    7370#*#
    استفاده کنید ولی بعد از استفاده از این کد تمام نرم افزار ها دفترچه تلفن اس ام اس ها و تنظیمات پاک می شه

4. این کاربر از j a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه drs_mehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ورژن جدید هنوز نیومده .؟مردیم از بی ورژنی ؟!!

داره خودمونی میشه sizou_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

سلام عزیز.منم این سوالوپرسیده بودم.لبخند گفت اومده و ماله خودشم آپدیت کرده.
    5.11ورژن

7. این کاربر از sizou_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال j a n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام عزیز.منم این سوالوپرسیده بودم.لبخند گفت اومده و ماله خودشم آپدیت کرده.
    5.11ورژن
    درسته ورژن 5.11 هست اما خوود نوکیا توی سایتش نذاشته و شما می تونه خودت فایل هاش رو گیر بیاری و گوشیت رو فلش کنی و یا بدی بیرون برات این کار رو بکنند تا گوشیت ارتقا پیدا کنه

9. این کاربر از j a n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

درسته ورژن 5.11 هست اما خوود نوکیا توی سایتش نذاشته و شما می تونه خودت فایل هاش رو گیر بیاری و گوشیت رو فلش کنی و یا بدی بیرون برات این کار رو بکنند تا گوشیت ارتقا پیدا کنه
    در ادامه صحبتهای دوستمون باید بگم عوض نکنی بهتره چون یک.باید همه نرم افزارهایی را که نصب کردی باید دوباره نصب کنی دو هیچ فرقی با 3.38 نداره و البته فارسی نداره

11. 2 کاربر از meshkiposh2200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

در ادامه صحبتهای دوستمون باید بگم عوض نکنی بهتره چون یک.باید همه نرم افزارهایی را که نصب کردی باید دوباره نصب کنی دو هیچ فرقی با 3.38 نداره و البته فارسی نداره
    من که آپدیت کردم هیچ نرم افزاری پاک نشد در ضمن زبان سیستم عامل هیچ ربطی به ورژنش نداره...زبان فارسی رو جداگانه نصب میکنند....در ضمن همه ی ورژن ها ساخته شده توسط نوکیاست فقط برای منطقه ی ما آپلود نکردند...این ورژن رو احتمالا برای کشور دیگه ای آپلود کردند و کسانی فایلهاش رو دریافت کرده و برای گوشی های دیگر هم نصب میکنند...من اینها رو توی فوروم سایت نوکیا خوندم که هر کسی ورژن منطقه ی خودش رو معرفی میکرد...منطقه در اصل سیستم عامل تاثیری نداره...

من توصیه میکنم موقع آپدیت یک کپی از شماره هاتون توی کارت حافظه بکنید سپس کارت رو خارج کنید
    Last edited by labkhand; 22-06-2009 at 21:55.

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان یک سایت درست و حسابی برای تم میخوام (تم 5700)
    ممنون

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من تاپیک تمهای همین فروم خودمون از همه سایتها بهتره .... اشکال شما اینه که نرفتی ببینی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •