دوستان تو مودم B-5142 امکان ست کردن وی پی ان وجود داره؟
دوستان تو مودم B-5142 امکان ست کردن وی پی ان وجود داره؟
هر روزی که میگذره بیشتر عاشق TD-LTE ایرانسل میشم
فاصله و کیفیت اتصال به آنتن به شدت بالاست و آنتن فول و تحت پوشش. تایم خلوت روز. سرعت شدیدا پایین. شکایت هم میکنی میگن هیچ مشکلی نیست منطقه همه چیز عادی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر این کیفیت عالی و سرعت بالا ، اخیرا قیمت بسته هاش هم افزایش پیدا کرده!
بسته های نامحدود حذف شدن![]()
سرعتها همون اندازه بسته اسمی بودن. 4 مگ 60 گیگ میخریدم همیشه اما ازین ماه برداشتن مجبور شدم بسته ی حجمی 30 درصد گرون تر بخرم.
چقدر گرون!
راستش تو فکر اینم ی مودم فورجی دی لینک بگیرم و دیدم این باند ر ساپورت میکنه گفتم با ی تیر چند نشون بزنم ! پس تصمیمم عوض شد
اقا چیکار داره میکنه این ایرانسل با td lte ، چرا دارن گند میزنن به اعصاب مشتریا اخه،بهترین بسته هاشو حذف کرد،بسته نامحدود ک کلا من واسه همونش مودمو گرفتم حذف کرد،سیگنالشم اول تو خونه ۴ انتن فول بود الان شده ۲ انتن ب زور،در عجبم واقعا من همه جا رفته رفته پیشرفت میکنن اینجا سر اینکه بدبخت تر شدی باید حسرت دیروزیو بخوری ک بدبخت بودی
درود
دوستان ، الان بهترین بسته برای مودم ها جهت دانلود چی هست ؟
چک کردم ، بسته های 2 تا 7 صبح 300 گیگابایتی گذاشته 75000 هزار تومان که توضیحات زده سرعت ١ تا ٨۰ مگابیت بر ثانیه یعنی تضمین نمی کنند پایدار باشد.!!!
تضمین که نمی کنند اما بسته به ترافیک منطقه تون داره. مثلا برای من اغلب سرعتش بین 50 تا 60 مگابیت میشه. اما اخیرا استفاده نکردم ببینم چقد میده. ایرانسل بسته هاش الان گرونه نمی صرفه. بسته نامحدود 1 تا 11 صبح همراه اول رو بخرید 20 تومن 450 گیگ میتونید تو یه ماه دانلود کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)