ببینید از نظرقیمت مخابرات عالیه شرکتهای خصوصی فقط دارن میچاپن فقط مخابرات این مشکلات برطرف کنه پشتیبانیش خوب بشه میشه نور الا نور
ببینید از نظرقیمت مخابرات عالیه شرکتهای خصوصی فقط دارن میچاپن فقط مخابرات این مشکلات برطرف کنه پشتیبانیش خوب بشه میشه نور الا نور
................![]()
Last edited by ali1933; 07-08-2013 at 19:14.
جدا الان سرعتتون 8 هست؟من الان یه هفته شارژم تموم شده و بخاطر اینکه میخواستم برم های وب رو امتحان کنم دیگ شارژ نکردم الان پشیمونم چون یه هفته شده هنوز فعال نکردن اعضابم خورده :| یادمه وقتی اخرایه شارژم بود شما هنوز در مورد سرعت کل کل میکردید ولی من سرعتم فقط واسه سه چهار روز خراب بود و بعدش درست شد و متغییر 180 بود البته قبلا 400 میشد ولی به همینم راضی بودم حالا ک شما میگید سرعتتون 8 هست با خودم میگم عجب کاری کردم ک از مخابرات رفتم الانم منتظر های وب هستم اگ تا شنبه فعال نشد بیخیال میشم دوباره از مخابرات میگیرم فقط امیدوارم مثل قبل باشه.از دو ستان کسی ساکن نکا هست؟چطوره وضعیت؟13
جالبه.
مگه ما هم میتونیم پهنای باند بخریم؟؟
حتما خیلی گرونه.
و اگرنه همه میرفتن برای خودشون پهنای باند میخریدن.
از آقای درزی و سایر کارکنان مخابرات متشکریم که سرعت 512 نامحدود رو 50 فیکس هستش و پینگ هم عالی فقط خواهشن سرعت 512 نامحدود را رو 64 فیکس کنید
512 نامحدود مخابرات مازندران :
![]()
امیدوارم حرفاتون شنبه به واقعیت تبدیل شه و کابوس ما هم تمام شه
اقای درزی
چقدر فامیلیتون اشناست s darzi
چقدر هزینه داره؟ شما از کجا میخری که سرعت دانلودت تا 3 مگ میرسه؟
بعدش من مگه چقدر هزینه میکنم؟
Last edited by mazimazimazi; 07-08-2013 at 19:41.
شما جناب آقای درزی محترم! آیا پدر محترمتان رئیس شرکته مخابراته که به من یا هر کس دیگه ای میگی که کاربران ناراضی میتونند از شرکت دیگه ای نت بگیرن؟
خیلی دارم سعی میکنم که کلمه ی نامربوطی اینجا ننویسم
بله! من از مخابرات ناراضی ام و 100% معتقدم مخابرات کوچکترین اهمیتی به مشترکینش نمیده و 1000 دلیل برای این حرفم دارم نمونش هم مزخرفترین پشتیبانی در میان تمام شرکتهاست!
حالا در صورتی که من بخوام به جای ترک شرکت سرویس دهندم به دلیل نارضایتی، وایستم و حقم رو از اونها بگیرم باید با شما صحبت کنم؟؟؟؟
در ضمن جناب ruzbeh1 عزیز بهتره که در مورد پینگ عالی کلی نگفته باشین.میخواین نمونه پینگ خودمو براتون بزارم؟
Last edited by mey123; 07-08-2013 at 20:28.
از شرکت های خصوصی که از مخابرات پهنای باند می خرن شما می تونی از اون شرکتا اجاره کنی
همه میتونن بگیرن ولی قیمت چیزی از اماهی بین 250 تا 400 میوفته اگه اشنا داشته باشی کمتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)