سلام عيدتون مبارك.
يه چند تا تست با پينگ مناسب تقديم مي گردد!
پ ن : اين پست رو صبح نوشته بودم يادم رفته بود دكمه ارسال رو بزنم! تست ها مال صبح هست.
سلام عيدتون مبارك.
يه چند تا تست با پينگ مناسب تقديم مي گردد!
پ ن : اين پست رو صبح نوشته بودم يادم رفته بود دكمه ارسال رو بزنم! تست ها مال صبح هست.
مشکل من همچنان پابرجاس(رفتن لینک موقع زنگ خوردن تلفن).
ممد من یه اسپیلیتر گذاشتم که یه انشعابش واسه مودمه و یکیش واسه تلفن خونه.مگه کافی نیست؟
من خودم معمولا مودم رو به اسپليتر وصل نمي كنم. يعني مودم مستقيم به خط وصله و اسپليتر فقط روي گوشي تلفن هست.
كافي هست منظورم اين بود كه وسيله اي ديگه مثل گوشي ديگه، دستگاه فكس و ... بدون اسپليتر و مستقيم به سيم تلفن وصل نباشه. جاي سيم هاي تلفن رو برعكس كن يه وقت ديدي گرفت
اگه با يه اسپليتر ديگه هم تست كردي همونطور بود به مخابرات يه ندا بده!
سلام
با توجه به اینکه این تاپیک بحث هایی غیر از اینترنت مخابرات رو هم دارهمن این پیشنهاد رو می دم که نام تاپیک از مخابرات خوزستان / ADSL به اینترنت استان خوزستان تغییر نام پیدا کنهدوستانی که موافق هستند اطلاع بدن
سعی کنید در تاپیک اعلام نکنید
-----------------------------------------------------------------------------------
حالا سوال خودم
پینگ پارس آنلاین چجوره؟
راستی تایم اوتم داره؟
نویز زیاد داری ، باید نویز گیر استفاده کنی!!!
برای استفاده هم باید به هر تلفنی که وصل هست یه نویزگیر وصل کنی ؛ برای مودم نیاز به نویزگیر نیست !!!
ارمین یه پیشنهاد :
مخابرات یه اپراتور هست پس باید یه تاپیک واسه خودش داشته باشه .اگر اسمش بشه اینترنت خوزستان اونوقت شامل همه سرویس دهنده های خوزستان میشه که اینطوری هم شلوغ میشه هم دوستان وقتی سوالی مطرح میکنن دیرتر به جوابش میرسن.به عنوان مثال دوستان میخوان در مورد پارس انلاین و شاتل و .. درخوزستان هم گفتگو کنن در صورتی که این سرویس دهنده ها خودشون تاپیک دارن .نظر من اینه که مخابرات خوزستان یک تاپیک باشه و اینترنت خوزستان هم یک تاپیک دیگه.چیزی که توی این فروم زیاده تاپیکه .حالا یه تاپیک اضافه تر چی میشه ؟
دوستانی که با من موافق هستند نظرشون رو خصوصی به جناب ارمین خان pm بدن .
Last edited by alimail3248; 16-10-2013 at 15:39.
موافق![]()
من که وقتی اسپلیتر رو میزنم نویز خطم زیاد میشه همیشه سوکت مودمو مستقیم میزنم تو پریز
به نظرم برای اینه که نویز گیر رو به جای تلفن به مودم وصل میکنید![]()
درست میزنم اما نمیدونم چرا نویزو زیاد میکنه به این صورت:یک سیم از line به پریز تلفن و یک سیم ازadsl روی اسپلیتر به خود مودم adsl و یک سیم از تلفن به phone
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)