تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 1805 اولاول ... 30370375379379980080180280380480580680781385390313031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
    در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد
    خیر آقای جعفریان!سرعت ها شبا شیر 1 به 8 نیست!
    از این حرف های شما که در زیر با رنگ قرمز مشخص کردم کاملا مشخصه که شبا که رایگان هست هم محدود می کنید و هم اون سرعت محدود شده رو ضریب اشتراک رو افزایش میدید و دیگه 1-8 نیست!
    فکر کنم شبا ضریب اشتراک رو روی 1 به 50 تنظیم کنید!

ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه
    با سلام
    ببین دوست عزیز اینکه همه چیز را به اینترنت و سرعت آن ربط بدهید زیاد مناسب و خوب نمیباشد اگر سرعت جدا از مشکلات موجود مانند خرابیها و مشکلات شرکت زیر ساخت در شب گند میباشد بخاطر هجوم لیش از حد استاده شب رایگان میباشد بهتر من یک مثالی بزنم
    میگن سینما هویزه که ظرفیت ان 200 نفر میباشد فیلم جدید آمریکایی را به نمایش گذاشته و بلیط آن هم 10 هزار تومان میباشد ولی شبها ساعت 20 تا 22 رایگان میباشد فکر میکنی چی بشه خب ظرفیت محدود و متقاظی زیاد مسئول سینما سعی میکنه بجای 200 نفر 600 نفر جا بدهد ولی مشکلات کرما محیط بوجود می آید و سرویسهای بهداشتی دچار مشکل میشود و.... خب سرویس اینترنت رایگان هم یک سرویس برای جذب مشتری میباشد که چنین مشکلاتی ایجاد کرده
    در رابطه با حمایت از شما عزیزان هر شخصی میبایستی ملی و برای تئسعه گشور خود فکر و عمل نماید و تجربیات دیگر کشورها را مطالعه و برای پیاده سازی در این مملکت بکار گیرد نه اینکه ضد تبلیغ در چهت توسعه شود و باعث کاهش اعتماد به نفس دیگران شود ما هم در شرکت مخابرات به دنبال این هستیم انشاا....

2. 2 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ببخشید،منظور شما از اینکه میگید در ساعات رایگان ضریب اشتراک افزایش پیدا میکنه دقیقا چی هست؟؟
    اصطلاح ضریب اشتراک به این مفهوم هست که یک پهنای باند مشخص بین چندین نفر به اشتراک گذاشته میشه...

الان شما اولش فرمودید که ضریب اشتراک 1 به 8 هست و در ادامه گفتید که ضریب اشتراک در ساعات رایگان افزایش پیدا میکنه!!

آیا این یعنی سیستم رو طوری برنامه ریزی کردید که در ساعات رایگان ضریب اشتراک چیزی مثل 1 به 30 بشه؟؟!!
    به این معنی که اگر سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه خریداری شود یعنی بتوانید 32 گیلو بایت دانلود نمایید در حالت 1 به 1 شرکتهای ارائه دهنده سرویس میتوانند تا 4 گیلو بایت سرعت داشته باشند یا به عبارت دیکر نوسان سرعت بین 4 تا 32 با ضریب 1 به 8 مجاز میباشد

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اقای جعفریان...خیلی جالبه....خطم رو روی پی سی ام گذاشتین...نه میذارین شاتل بگیرم...نه طرح دلخواهمو میدین
    شماره ای که میخواید سرویس داشته باشید پیامک شود یا فردا تلفنی صحبتی داشته باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به این معنی که اگر سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه خریداری شود یعنی بتوانید 32 گیلو بایت دانلود نمایید در حالت 1 به 1 شرکتهای ارائه دهنده سرویس میتوانند تا 4 گیلو بایت سرعت داشته باشند یا به عبارت دیکر نوسان سرعت بین 4 تا 32 با ضریب 1 به 8 مجاز میباشد

من طرح طلایی 12 ماهه نوروزی نوسان بین 7 تا 15 در صورتیکه باید بین 50 تا 256 باشد

6. این کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من یک هفته ست که سرعت شبانه م افتضاح شده چطور قبلا سرعت خوب بود و الان یهو اینجوری شده ؟
    سرعت دیشب من بین 1 و 3 متغیر بود یعنی حق منه 256 اینه که شبانه م اینقدر سرعت داشته باشه ؟
    از تاریخ طرح من هم کم شده من طرح یکساله فروردین 92 گرفتم الان تاریخ انقضا شده 1392/10/1
    اینو قبلا هم نوشتم اما چندین صفحه ازش رد شد و به تاریخ پیوست !. فکر کنم باید اینو توی امضام بنویسم !
    شماره تما س بهمراه توضیحات پیامک شود تا پیگیری نمایم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[QUOTE=malek jaffarian;8000846]دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
    در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد[/QUOTE

بزرگوار من چی گفتم شما چی جواب میدی دارم میگم 1به 8 میشه چند.میشه 250
    سرعت روزانم از 150 بیشتر نمیره بیشتر سایتها تایم اوت میده و پینگ افتضاحه. خواهشا فقط نگو مشکل از سیستم شماست گوشمون از این حرفا پره گاگولم نیستیم که از این چیزا سر در نیاریم
    درست نمیتونید خدمت رسانی کنید استفعا بدید بخدا پیر شدیم اعصاب نذاشتین از بس حرص سرعت خوردیم
    شما نمیخواد به فکر افزایش پهنای باند باشید همین 250 ( طبق قرارداد ) رو اعمال کنید بقیش پیش کش

9. این کاربر از shoojats بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ابونمان ثابت برای ارائه سرویسهای 128 -256- 512- 1024 . 2048 با حجم مصرفی قرار داده است میتونم آدرسش را فردا برای شما در همین سایت قرار دهم
    منظور حرف شما رو متوجه نشدم جناب ملک جعفریان ولی میخوام اینو بگم چرا یکی طرح خانواده داره با سرعت دانلود 1024 کیلوبیت (هم در ساعات رایگان و هم در ساعات غیر رایگان) و یکی مثل من هم طرح بعثت رو داره با همین سرعت 1024 کیلوبیت ولی قیمت یک ماه اعتبار زمانی من باشه 7950 ولی اونی که طرح خانواده داره باشه 4770 .چه طور دوتا طرح که تنها تفاوتشون نامگذاریشون هست قیمتهاشون هم اینقدر با هم تفاوت داره؟ اگرم شرکت زیرساختی باشه که اینها رو قیمت گذاری کرده باشه مطمئنا بر اساس سرعت قیمت گذاری کرده و شما هم بر اساس قیمت گذاری اونها اینترنت به مردم میدید ولی چرا سرعتها با هم تفاوت ندارن و قیمتها با هم تفاوت دارن
    .ممنون میشم جواب بدید با تشکر.

11. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب دیگه دارین رسما میگین همون مودمهای دایال آپتونو در بیارین ضمنا یک نگاهی به امضای بنده بندازین سرویس 128شاتل هست که سرعتم تو شب هم همینقدره و بازه تایم رایگان هم 1-8صبح هست! حالا شما اینو با گرون ترین طرحتون مقایسه کنید !بعدش بیاین اینجا حرف مف.....بزنین!

13. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جناب مهندس شبانه طرح بعثت را روی چند بستید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دقیقا معنی این جمله چی هست؟
    سرویسی که من گرفتم
    طرح 128 6 ماهه 4 گیگ هست و روزی هم که ثبت نام کردم در توضیحاتی که رو شیشه باجه مربوطه زده بود (همان دکه ای که داخل مخابرات نبوت در چهار راه مخابرات در قاسم اباد هست ) برای این طرح سرعت شبانه را یک مگ نوشته بود (معادل 128 کیلو در ثانیه)
    الان ولی این حرف شما اینه که سرعت شبانه من باید 15-16 باشه در حالی که زمان ثبت نام چیز دیگری گفته شده بود
    این میشه غش در معامله که حرام هم هست
    ظلای2048
    نقره ایی 1024
    برنزی 512
    256 به 256
    128 به 125
    سرعتها در شب محدود شده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •