دوستم نبود که.....من تو همین تاپیک تو پیغام یکی از بچه ها خوندم.....راستی اون دوستتون بعد از اینکه بازی رو تموم کرده بود اون حرف رو می زد ؟؟؟
دوستم نبود که.....من تو همین تاپیک تو پیغام یکی از بچه ها خوندم.....راستی اون دوستتون بعد از اینکه بازی رو تموم کرده بود اون حرف رو می زد ؟؟؟
چه طوری این همه جمع کردی؟
بچه ها 1 سوال..........تو اون مرحله که میری هتل...مرحله رو از ray...میگیری...وقتی وارد هتل میشم میگه لباس خدمت کار رو بپوش....اما چه طوریش رو نمیگه.....؟؟؟؟
شما اگر همه ی بازی را تموم کنین ... حدود 830 هزار دلار باید پول داشته باشین ... بعد از اون هم اگر مأموریت های جانبی بروس ، استیو و لیتل جیکوب رو برید ... 1.3 میلیون جمع میشه ... بقیه اش رو هم من با فروش ماشین های دزدی () جمع کردم ... به همین راحتی ...
![]()
مطمئن نیستم اما فکر کنم که نیاز به لباس خدمت کار ها نباشه ... شما برو تو هتل ... جلوی آسانسور (علامت زرد ) ... فکر کنم بره بالا ... این مرحله رو من بدجوری گیر کرده بودم ...
حالا چه جوری ماشینای دزدی رو بفروشم؟
کسی نیست راهنمایی کنه ؟![]()
اگه 30 ماشین استیو رو ببری تو گاراژ ... از اون به بعد در گاراژ برای همه ی ماشین ها باز می شه ... و اینجوری استیو ازت می خره ...
شما به اینجا هم یه سر بزن ... شاید راهنماییت کنن ... اینجا هم منتظر بشین کمکتون می کنن
من خودم برای پی سی ندارم ... وگرنه کمکتون می کردم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بدون لباس هم رفت...اما تمیز نیست....این مرحله مثل مرحله های hitman...هست باید تمیز انجام بشه.....بدون لباس هم با آسانسور میره بالا اما دم در بادیگارد ها میبیننت...تیر اندازی میشه....اما با لباس راحت میری....مطمئن نیستم اما فکر کنم که نیاز به لباس خدمت کار ها نباشه ... شما برو تو هتل ... جلوی آسانسور (علامت زرد ) ... فکر کنم بره بالا ... این مرحله رو من بدجوری گیر کرده بودم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)