درود
عزیز lot number روش چیه ؟ ( همون شماره یی که پشت شیشه قسمت پایین نوشته شده الیته ته جعبش هم هستش)
بعد اینکه از کرید بوتیک خریداری شده ؟ (فاکتور داره یا خیر)
سپاس
درود
عزیز lot number روش چیه ؟ ( همون شماره یی که پشت شیشه قسمت پایین نوشته شده الیته ته جعبش هم هستش)
بعد اینکه از کرید بوتیک خریداری شده ؟ (فاکتور داره یا خیر)
سپاس
حدود100 واسه استفاده روزانه سکرت نقره ای از انتنیو باندراس خوبه بنظرم![]()
دوستان گرامی
خرید و فروش خلاف قوانین انجمن هست /
بنابراین از ارسال چنین پستهایی لطفا خودداری کنید .
ممنون.
secret antonio bandras 80 gheimat daram.emruz kolli atr test kardam.farda darbarash minevisam
کسی نیست جواب ما رو بده ؟![]()
منم یه همچین چیزی چیزی میخوام ولی با قیمت کمتر حدود 100 تومن
اگه موردی هست که راحت هم پیدا بشه لطف کنید بگید
ممنون![]()
دوستان چندمورد اولی که در پست اولی که نقل قول گرفتم اسم بردم عطرای خنکی هستند رنج قیمتی هم جز سومی قابل قبوله نسبتا
منتهی دوتا نکته رو درنظر داشته باشید:
اول اینکه اصولا عطرهای خنک خیلی پخش بوی بالایی ندارند((به موندگاری کاری ندارما ممکنه خنک و موندگار خوب پیدا کنید اما پخش بوی جالبی ندارن البته این در حد دانسته منه شایدم درست نباشه حرفم!!))
دوم اینکه عطر مجلسی دوستان، معمولا از دسته عطرهای گرم هستش! عطر خنک که واسه مجلس اینا خوب نمیشه اخه! باز شاید به همین دلیل که پخش بوی زیادی ندارن!
در مورد لانوین نمیدونم دقیقا کدوم عطرش مدنظرتونه اما جدیترینش اینه که میتونید بررسیش رو در لینک دنبال کنید:(( مورد سومی که درلینک معرفی شده))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
Last edited by Atghia; 01-01-2013 at 00:23.
سلام. امروز یه فروشگاه پیدا کردم که یه پیرمرد دوست داشتنی فروشندش بود و عطرهای اصل قدیمی تو بساط بسیار شلوغ و نامنظمش خودنمایی می کرد. دو تا ادکلن دریک و وان من شو ازش خریدم که منو برد به 20 سال پیش که اینا عطرای مد روز بودن. قیمتاشونم خیلی ارزون تر از جاهای دیگه بود. می گفت خرید قبل از گرونیه. دریک رو خریدم 20 و وان من شو 100 میل رو همراه با لوسیونش 32 تومن. جووان ماسک رو هم داشت که البته به نظرم خیلی سنگین اومد و نخریدمش. ژل اصلاح ژیلت هم ازش گرفتم 8 تومن (واقعا مفته، ماه پیش 13 خریدم). ژل کوچک افترشیو ژیلت رو هم داشت که داد 5/3 . خلاصه یاد قیمتای قدیم زنده شد برام. راستی اوپن اصل هم داشت 100 میل 30 هزار تومن.
شهرک غرب میلاد نور طبقه سوم اون فروشگاه عطر و ادکلن که دو تا در دارد و خیلی هم بزرگ است
قیمتهایش خیلی خوب است؛ ۵۰ میل آزارو کروم میدهد ۷۴
الان من جاهایی را دیدم ۵۰ میل جیو آرمانی گذاشتند ۲۰۰ تومان
ولی اونجا میدهد ۱۱۵ تومان
بچهها راستی من ۲۰ میل از یک ادکلن میزنم دیگر نمیتوانم ازش استفاده کنم
پس همیشه دنبال حجمهای پایین ادکلن هستم؛ خوبی بعضی از ادکلنها این است
که در حجم ۳۰ میل هم محصولات خودشان را تولید میکنند؛مثل آرمانی کد اسپرت که ۳۰ میل هم دارد
ولی خوب بعضیها هم هستند کمترین حجمشان ۱۰۰ میل است مثل سی کی وان
واااای دوستان من امروز با یک عطر فوق العاده آشنا شدم!!womanity by thierry mugler
بسیار عالی!
خیلی شیرین و دوست داشتنی هست البته در عین شیرین بودن ملایم هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)