هنوز نظام وظیفه اطلاعیه ای نداده که بگه خدمت 24 ماه شده و فعلا 18 ماه است
البته هیچ چیزی قطعی نیست...
هنوز نظام وظیفه اطلاعیه ای نداده که بگه خدمت 24 ماه شده و فعلا 18 ماه است
البته هیچ چیزی قطعی نیست...
من دارم خدمت میکنم...باید بگم که باید منتظر نامه ستاد کل مبنی بر کاهش طول خدمت باشین وگرنه طول خدمت 24 ماه هستش...توی قانون جدید سربازی 24 ماه هستش و کاهش و افزایش اون به عهده ستاد کل هستش...ستادکل باید نامه بزنه که طول خدمت کم شده و شده 18 ماه وگرنه همون 24 ماه خواهد بود...احتمالا در روزهای آینده باید تعیین تکلیف بشه
سلام خدمت همتون من الان در حالت عادی نیستم
تازه خیالم از کارت سبز حل شد که این قانونو شنیدم
ببینید تاریخ صدور برگه اماده به خدمت من اسفند نوده .. اعزام من هم اول اردیبهشت
با توجه به بندهای پایانی خبر کسری مدرک تحصیلی شامل من نمی شه
حالا تکلیف جبهه پدرم چی می شه؟؟
یعنی چی که در سال 90 گواهی صادر شده مگه قبل رفتن به اموزشی گواهی صادر می کنند؟
هر کی می دونه راهنمایی کنه![]()
سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد.
توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91
گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.
سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.
لنک منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mali.sh; 08-04-2012 at 19:34. دليل: افزودن لینک منبع خبر
سلام دوست عزیز.
شما باید تا 28 اسفند 90 میرفتین یگان خدمت پدرتون کسری رو میگرفتین.اوایل اسفند خود نظام وظیفه گفته بود که کسانی که کسری جبهه والدین دارن برن بگیرن.
دوستان من یه فکر خوب برای معاف شدن دارم
اول باید بریم سربازی فقط یه هفته بعد بریم پیش فرمانده یه چک و سیلی اب دار بزنیم زیر گوش فرمانده. بعدش فرمانده ما رو از سربازی اخراج میکنه.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
برای گرفتن کسری من رفتم بهم گفتن باید از یگانی که خدمت(اموزشی) میری نامه بگیری بعد بیای تا کسری بگیری.
دوستان منظور نظام وظيفه از پدر نيازمند مراقبت چيه؟طرف فقط مدارك بيمارستان رو ببره براي جراحي قلب باز كافي نيست؟
سلام دوستان.
تا وقتی معلوم نشده فکرتون رو مشغول نکنید.
خدمت همیشه تو کاغذ و قانون 24 ماه بوده.معمولا تا اردیبهشت قانون کلی سال معلوم میشه.
فکر هم نکنم یکهو 6 ماه بیاد روش.باید منتظر بود که ابلاغیه میاد یا نه.
چند ماه پیش هم سردار کمالی گفت که تا سال 92 زیاد نمیشه.
تو سایت نظام وظیفه هم هنوز اگه برین تو دانلود دفترچه اعزام یک اصلاحیه دادن که خبری از 24 ماه نیست.پس فکرتون رو مشغول نکنید .
منم اردیبهشت اعزامم.
اسفند هم مدارک فرستادم.
ایشالا که همون 18 ماهه...
::: فکر بکریه ... حتما باید امتحانش کنیم ...دوستان من یه فکر خوب برای معاف شدن دارم
اول باید بریم سربازی فقط یه هفته بعد بریم پیش فرمانده یه چک و سیلی اب دار بزنیم زیر گوش فرمانده. بعدش فرمانده ما رو از سربازی اخراج میکنه.
::: یه سوال :
::: الان من که معاف شدم با کفالت ممکنه با این تغییر قانون ها بگن پاشو بیا سربازی ؟
باید اول درخواست کفالت از طریق پلیس+10 بدی .بعد کمیته پزشکی بری اونجا تایید کنن معافی یا نه
Last edited by persiangold; 08-04-2012 at 19:58.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)