تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 803 از 4105 اولاول ... 30370375379379980080180280380480580680781385390313031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,021 به 8,030 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

یکی قشنگ بیاد توضیح بده یعنی چی یعنی لیسانس چند ماه باید خدمت کنه 18 ماه یا 24 ماه ؟
    هنوز نظام وظیفه اطلاعیه ای نداده که بگه خدمت 24 ماه شده و فعلا 18 ماه است
    البته هیچ چیزی قطعی نیست...

2. 2 کاربر از pini30lin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دارم خدمت میکنم...باید بگم که باید منتظر نامه ستاد کل مبنی بر کاهش طول خدمت باشین وگرنه طول خدمت 24 ماه هستش...توی قانون جدید سربازی 24 ماه هستش و کاهش و افزایش اون به عهده ستاد کل هستش...ستادکل باید نامه بزنه که طول خدمت کم شده و شده 18 ماه وگرنه همون 24 ماه خواهد بود...احتمالا در روزهای آینده باید تعیین تکلیف بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خدمت همتون من الان در حالت عادی نیستم
    تازه خیالم از کارت سبز حل شد که این قانونو شنیدم
    ببینید تاریخ صدور برگه اماده به خدمت من اسفند نوده .. اعزام من هم اول اردیبهشت
    با توجه به بندهای پایانی خبر کسری مدرک تحصیلی شامل من نمی شه
    حالا تکلیف جبهه پدرم چی می شه؟؟
    یعنی چی که در سال 90 گواهی صادر شده مگه قبل رفتن به اموزشی گواهی صادر می کنند؟
    هر کی می دونه راهنمایی کنه

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

سازمان وظیفه عمومی اعلام کرد.

توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91
    گروه ناجا- كسرخدمت هاي ناشي از سابقه جبهه و جانبازي والدين و كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي براي مشمولان از سال جاري متوقف گرديد.
    سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.

لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.

همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.

اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.

همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.

شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.

سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.

لنک منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mali.sh; 08-04-2012 at 19:34. دليل: افزودن لینک منبع خبر

6. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت persiangold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

14

سلام دوست عزیز.
    شما باید تا 28 اسفند 90 میرفتین یگان خدمت پدرتون کسری رو میگرفتین.اوایل اسفند خود نظام وظیفه گفته بود که کسانی که کسری جبهه والدین دارن برن بگیرن.

8. این کاربر از persiangold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه فکر خوب برای معاف شدن دارم
    اول باید بریم سربازی فقط یه هفته بعد بریم پیش فرمانده یه چک و سیلی اب دار بزنیم زیر گوش فرمانده. بعدش فرمانده ما رو از سربازی اخراج میکنه.

---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

برای گرفتن کسری من رفتم بهم گفتن باید از یگانی که خدمت(اموزشی) میری نامه بگیری بعد بیای تا کسری بگیری.

10. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان منظور نظام وظيفه از پدر نيازمند مراقبت چيه؟ طرف فقط مدارك بيمارستان رو ببره براي جراحي قلب باز كافي نيست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    تا وقتی معلوم نشده فکرتون رو مشغول نکنید.
    خدمت همیشه تو کاغذ و قانون 24 ماه بوده.معمولا تا اردیبهشت قانون کلی سال معلوم میشه.
    فکر هم نکنم یکهو 6 ماه بیاد روش.باید منتظر بود که ابلاغیه میاد یا نه.
    چند ماه پیش هم سردار کمالی گفت که تا سال 92 زیاد نمیشه.
    تو سایت نظام وظیفه هم هنوز اگه برین تو دانلود دفترچه اعزام یک اصلاحیه دادن که خبری از 24 ماه نیست.پس فکرتون رو مشغول نکنید .
    منم اردیبهشت اعزامم.
    اسفند هم مدارک فرستادم.
    ایشالا که همون 18 ماهه...

13. 2 کاربر از persiangold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من یه فکر خوب برای معاف شدن دارم
    اول باید بریم سربازی فقط یه هفته بعد بریم پیش فرمانده یه چک و سیلی اب دار بزنیم زیر گوش فرمانده. بعدش فرمانده ما رو از سربازی اخراج میکنه.
    ::: فکر بکریه ... حتما باید امتحانش کنیم ...
    ::: یه سوال :
    ::: الان من که معاف شدم با کفالت ممکنه با این تغییر قانون ها بگن پاشو بیا سربازی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان منظور نظام وظيفه از پدر نيازمند مراقبت چيه؟ طرف فقط مدارك بيمارستان رو ببره براي جراحي قلب باز كافي نيست؟
    باید اول درخواست کفالت از طریق پلیس+10 بدی .بعد کمیته پزشکی بری اونجا تایید کنن معافی یا نه
    Last edited by persiangold; 08-04-2012 at 19:58.

16. این کاربر از persiangold بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •